HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 34231 užívateľov

Hry > Chrome: SpecForce > hodnotenie


Chrome: SpecForce
57%

Moje hodnotenie - Chrome: SpecForce





Recenzie - Chrome: SpecForce

Průměrná střílečka s minimálními vylepšeními oproti dva roky starému předchůdci prostě na dnešní konkurenci nemá ani náhodou.
Chrome: SpecForce je hra s kvalitným technickým spracovaním a atmosférou. Prináša dynamickú adrenalínovú akciu, zaujímavý príbeh a pestré misie. Pri hre sa rozhodne nebudete nudiť, hoci veľa originálnych prvkov tu nenájdete. Ak máte doma pôvodnú hru Chrome, veľké rozdiely nespozorujete a preto je zbytočné, aby ste si ju kupovali. Niektoré faktory sa síce výrazne zlepšili - napríklad AI spoločníkov aj súperov, ale hra viac pripomína datadisk ako plnohodnotný titul. Ak sa s Chrome stretávate po prvýkrát, určite je pre vás ideálnou voľbou, pretože naozaj má čo ponúknuť.


Užívateľské hodnotenia - Chrome: SpecForce

-: bugy, audio, umelá inteligencia, efekty, stereotyp a nuda, zbrane, misie, atmosféra, príbeh, streľba, dizajn, animácie, zbytočné super schopnosti, hekovacie pexeso, grafika, engine
+: menu, dopravné prostriedky, obsahuje multiplayer, inventár
Verdikt: Presne po dvoch rokoch od pôvodného Chrome je tu jeho pokračovanie s podtitulom SpecForce. Po dejovej stránke sa hra vracia pred udalosti pôvodného dielu. Tento pomyselný krok späť neplatí iba o príbehu, ale o celej hre. Je stereotypná, nudná a tupá. Presnejšie umelá inteligencia je úplne hlúpa. Grafická stránka sa vraj dočkala vylepšení, no okrem hnedastých efektov nevidno žiaden posun vpred. Audio stránka hry je otrasná. Streľba znie ako zaseknutý mixér. Pri tomto aspekte hry treba upozorniť, že vám naozaj nezamrzol PC, ale to ozvučenie je naozaj mizerné. Hra opäť obsahuje komické hekovanie systémov v podobe pexesa a zbytočné špeciálne schopnosti, ktoré pri tak tupej UI nevyužijete. Hra dokonca obsahu multiplayer, ale nikto ho nehrá. Značka Chrome po tomto diely je definitívne pochovaná a nikto by sa nemal pokúšať o jej oživenie.

0 Dobré Zlé





| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |