HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6040
12925
1687

Online 38881 užívateľov

Hry > Brothers in Arms: Earned in Blood > hodnotenie


Brothers in Arms: Earned in Blood
75%

Moje hodnotenie - Brothers in Arms: Earned in Blood





Recenzie - Brothers in Arms: Earned in Blood

Když jedni dělají dvakrát totéž, je to totéž. I pokračování výborných Brothers in Arms chytne a nepustí, případně nechytne a znechutí. Do jakého tábora se zařadíte vy, záleží jen na tom, do jaké míry jste ochotni přehlédnout zjevné nedomyšlenosti herního konceptu. Pokud se tedy nemůžete smířit s nemožností zalehnout či prostřelit dřevěný plůtek – ruce pryč. Všem ostatním přeji dobrou zábavu.
Brothers in Arms: Earned in Blood je slušná záležitosť. Nájdete tu nový dynamický akčný príbeh, samostatné scenáre s niekoľkými hernými módmi a vylepšenú inteligenciu nepriateľov. Hoci v porovnaní so svojím predchodcom tento titul neponúka žiadne prevratné inovácie, zachováva si skvelú hrateľnosť a neopakovateľnú atmosféru. Ak si hru nezadovážite, nebude to ťažká strata, ale ak si ju kúpite, nebudú to vyhodené peniaze.


Užívateľské hodnotenia - Brothers in Arms: Earned in Blood

Samozrejme ze dvojka je takisto skvela...lenze oproti skvelej jednotke skoro ziadne vylepsenia...takze hodnotenie automaticky klesa...ale urcite takisto odporucam!!!

+3 Dobré Zlé
dobra hra mam ju rad je to podla skutocnosti a hlavne prostredie a postavi proste pecka umela inteligencia je dobra atd....ale urcite ma hra aj zapori

+2 Dobré Zlé
+ pribeh
+ prostredie
+ akcia
**************
- grafika

+2 Dobré Zlé
keby sa nejednalo o recikláciu jednotky, tak hodnotenie by išlo vyššie... je to to isté ako jednotka, samozrejme že hráte za inú postavu, ale prakticky je to jednotka... má to tie isté chyby a pozitíva ako predošlý diel... takže pokiaľ chcete vidieť hru aj z iného pohľadu, vrelo odporúčam... všetkým ostatným ruky preč a zahrajte si jednotku... o nič neprídete...

+1 Dobré Zlé
79%qwer
Dobrá hra ale neprináša takmer žiadne inovácie. Veľmi sa podobá na predošlí diel. Napriek tomu prináša neuveriteľnú atmosféru vojny a na strieľačku zaujímavý príbeh.

0 Dobré Zlé
Brothers in Arms - Earned in Blood je vojenská hra, ktorá ma vzhľadom k tomu, že ma vojenské hry moc nebavia veľmi pobavila. Mala zmysluplný príbeh, v ktorom ste vedeli čo máte robiť, k postavám sa dal urobiť vzťah a taktiež nechýbala náhla smrť postáv, ktorá vás dakedy zarazila. Grafika je slušná a okolie autori spracovali dobre. V hre je veľa zbraní a každá je iná. Obľúbenie záleží na hráčovi a podľa jeho chuti. Koniec bol zmysluplný a táto vojenská hra si zaslúži ocenenie za zaujímavý príbeh.

0 Dobré Zlé
Hra sa odohráva ako vždy vo vojnovom prostredí od vylodenia Normandie až po ťažké nálety nad malé francúzske mestečká. Pre mňa najlepšia z BiA. Je to o špeciálnych amerických výsadkaroch presne ako u Company of Heroes. Toto mu nesiaha ani však po päty. Za čo? Za grafiku, veľa bugov, žiadne detaily apod. Preto takéto hodnotenie.

0 Dobré Zlé
+dej bol lepší emotívnejší
+postavy a vyprávanie Hartsocka
+taktická stránka hry ostala pri starom
+atmosféra je super
+zábava miestami
+zbrane
+audio je super

-AI bola tragédia
-bolo to aj krátke
-grafika a engine boli fakt sklamanie
-bugy a MP
-miestami nuda a stereotyp...no miestami dosť často

Po skvelej jednotke doslova sklamanie. Absolutne o ničom grafika je na nič...príbeh je lepší jak v jednotke(a to je jediná vec v čom je tento "datadisk" lepší jak jednotka) ale zábava...nikde no. Fakt sklamanie.

0 Dobré Zlé
60%BixS
+ Veliké využití taktiky
+ Reálné chování zbraní
+ Hudba
+ Atmosféra
----
- Slabší příběh
- Občas přehnaně těžké

VERDIKT: Hra je určitě dobrá, není to odfláknutá práce. Jenže příběh mě tolik neoslovil jako v jedničce. Hra díky tomu ztrácí spád a neudržela si mou pozornost v kuse. Raději si zahrajte jedničku, je lépe stavěná.

0 Dobré Zlé
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..

0 Dobré Zlé
Tak tato hra nie je ani zla ale ani zrovna najlepsia. Grafika ujde, ale je to take nemastne-neslane, ale hra je to zaujimava a rozhodne si zahrajte.

-1 Dobré Zlé
+ hratelnost
+ realne spravanie zbrani (nepresnost na 1 mm na dialku)
+ pribeh
+ bonusovy obsah
+ grafika
+ nemci

-trapny multiplayer cez ubi.soft

-3 Dobré Zlé
mna brothers in arms vobec nebavy strasne tazko trafim supera ked to mam porovnat s call of duty tak toto je nic

-4 Dobré Zlé
táto hra asi patrí medzi nejhorší vojnové strílečky které sem kdy hral, nepriatela sa nedá zabit s dialky ale len s blízka takže to nemá se skutočnou vojno čo robit... a neda sa tú vyléčit ked ste zranený ani granáty získat..... jediné plus tejto hre dávam je dobré ovládaní jednotky a slušná grafika

-7 Dobré Zlé












| Späť |


| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |