X-Men: The Official Game | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 35799 užívateľov

X-Men: The Official Game


Žáner:Akčná
Dátum vydania:16. Máj 2006
Stránky hry:www.x-mengame.com
Výrobca:Activision, Beenox Studio, Z-Axis
Kúpiť hru X-Men: The Official Game
Kúpiť hru

Hra podľa filmu X-Men: The Last Stand umožní hráčovi hrať ako legendárny hrdina Wolverine, Nightcrawler a Iceman, ovládať a zvyšovať jeho schopnosti v unikátnom prostredí. V hre bude celkom 28 levelov rozdelených do troch kapitol (pre každú postavu jedna).

Okrem Nightcrawlera budete mať k dispozícií ešte Icemana i Wolverina, pričom všetci traja disponujú svojimi tradičnými špeciálnymi schopnosťami, ktoré je možné v rámci Mutant Evolution systému vylepšovať. Wolverin nepriateľa ničí svojou brutálnou silou, Nightcrawler rýchlosťou i mrštnosťou a Iceman zase svojimi ľadovými útokmi. Všetci traja pritom môžu účinky svojich špeciálnych schopností násobiť v adrenalínových a fúry módoch.

Jednotlivé misie ponúkajú náplň odlišného charakteru, čo by vás malo spoločne s dizajnom inšpirovať k využívaniu špeciálnych schopností všetkých troch postáv, čo platí nielen pre boj na blízko a prekonávanie prekážok, ale i pre avizované stealth misie.




Alternatívne názvy
X-Men 3




X-Men: The Official Game - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
67%

Recenzie
Tiscali Games58%
Mírně nedoladěná arkáda, za kterou se nestřílí. Ale pokud máte šanci si jí zahrát u kamaráda, mohli byste peníze na její koupi obětovat na nějaké bohulibější účely. Ne že bych vás tedy chtěl k něčemu navádět... :)
Sector.sk70%
Majitelia konzol už videli tony hier a lá XOG. Krátke, ale intenzívne levely zaplnené až po okraj protivníkmi, používanie komb a špeciálnych úderov, diabolská obtiažnosť, viacero odlišných hrateľných postáv. Na PC je takýchto hier menej a práve tu môže sláviť hra väčší úspech. PC-čkári však budú reptať na priemerné technické spracovanie a systém sejvovania. Konzolistov zas nenadchne malý počet kombinácií úderov a len jeden herný mód. Ak však nad týmito nedostatkami prižmúrite oči a necháte sa vtiahnuť do akčného sveta X-Menov, odmenou vám bude slušná zábava a perfektné navnadenie na prichádzajúci film.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
xmxmxm80%
celkom ok hra ziadna super pecka ale slusne je to grafika je taka priemernejsia alee dobre misie ale chcel by som aby sa tam dalo hrat za viac postav
asdfdf100%
skvelaa hra dobre spravena ale nemislim si ze je to spravny nayom xmen III the ffiacial game lebo je to mix setkych troch filmou skoda ze s tam iba 3postavi
BBOymaxim100%
vaaau super hra dlho som sa nanu tesil a nesklamala ma :D to som velmi raad je to fakt pecka ale skoda fakt mohly dat viaceropostav ako v xmen legend
HERDA70%
Zase raz hodnotím PS-2 verziu tejto hry.Začnem tým,že príbeh nieje podla tretieho filmu ale je zaujímavý a bavil ma(Osobne mi nevadil nový príbeh).Ovládanie sa mi páčilo,pretože na PS-2 bolo jednoduché.Bohužiaľ hra je veľmi krátka a zaberie vám iba nejakých 12-13 hodín.Ale ako rubačka si zaslúži tých 70-percent.


všetky (10) »

Súvisiace hry X-Men: Destiny
X-Men Origins: Wolverine
X-Men Legends II: Rise of Apocalypse
X2: Wolverine's Revenge
X-Men: The Ravages of Apocalypse
X-Men: Children of the Atom
X-Men: Madness in Murderworld
X-Men 2.0

Diskusia o hre X-Men: The Official Game Pridať príspevok
12.12.2011 11:40 - čau prosimta mam problem s xmen official game nejde mi to nainstalovat na...
12.12.2011 11:32 - mam ten isty problem a nikde neviem najsť riešenie , bol by som r...
29.11.2011 16:50 - myslim ze to rozbehnes Minimalne systemove poziadavky: Windows 2000/XP Pent...
07.08.2011 15:19 - neposlal by mi to niekto na email?? pls polikul98@azet.sk
15.07.2011 12:04 - mám dotaz ohledně instalace jdou tam 3 aplikace po rozbalení so...
...
Zobraziť všetky príspevky (32) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |