Marvel: Ultimate Alliance | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 34894 užívateľov

Marvel: Ultimate Alliance


Žáner:Akčná, RPG
Dátum vydania:24. Október 2006
Výrobca:Activision, Raven Software
Kúpiť hru Marvel: Ultimate Alliance
Kúpiť hru

Akčné RPG, ktoré dohromady zvádza viac než 140 postáv známych z komiksov od spoločnosti Marvel Comics. Viac než 20 postáv z vyššie uvedeného počtu pritom je ovládateľných a sú vám k dispozícií, aby ste si z nich poskladali svoj vlastný tým super-hrdinov.

Základom hry je systém, v jeho rámci si každý vytvorí/zostaví svoj vlastný unikátny tým, priradí mu vlajku, ikonu i vozidlo. So svojim týmom sa potom vydáte na nelineárnu príbehovú kampaň s niekoľkými koncami, v nej budete sami rozhodovať o jej vývoji. Bojovať sa proti nepriateľom bude na zemi, pod vodou i vo vzduchu, pričom každá postava má k dispozícii unikátne zbrane i svoj vlastný bojový štýl.

Vďaka prítomnosti RPG prvkov sa postavy v priebehu hry vyvíjajú a získavajú nové bojové schopnosti i vedomosti. O tom aké nové schopnosti postave ponúknete závisí len na vás. Vedľa nelineárnej singleplayer kampane prichádza hra i s podporou on-line a offline kooperatívneho multiplayeru, pričom nechýba ani mód kompetívní. V rámci neho hra zhromažďuje rôzne údaje a štatistiky, aby na konci hry všetkým súperom predviedla a s tím rozhodla, kto je víťazom a kto získa vybavenie, alebo množstvo skúsenostných bodov.




Ďalšie videá »


Marvel: Ultimate Alliance - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
76%

Recenzie
Tiscali Games81%
Nejlepší komiksová adaptace všech dob. Hrdinové z Marvelu se konečně dožili důstojného zpracování a jejich fanoušci se budou při hraní jenom olizovat. Spousta postav, spousta narážek a dlouhý zážitek v okouzlujícím kabátku. Rezervy však zcela jistě existují, zvlášť v designu levelů a pokud od hry očekáváte trochu víc, než jen tupé mlácení, proložené tu a tam nějakým vtípkem, snižte si hodnocení o nějakých 15%.
Sector.sk85%
Kdesi v duši cítim veľké uspokojenie, že MUA je akčné RPG ako remeň a celá aliancia je zdravá, bez nejakých veľkých kazov. Raveni sa jednoducho hrali a bavili a je to na hre sakramentsky poznať. Bavíte sa spolu s nimi a o to tu predsa ide. Nemožno neodporučiť absolútne všetkým. Tu všetci odporcovia zistia, že komixy majú aj hĺbku a prepracované charaktery hrdinov, akční hráči budú búšiť a vylepšovači tunovať schopnosti. MUA patrí medzi najzábavnejšie hry poslednej doby (nemýliť si to najhumornejšími). Chceme viac komixov, chceme viac drsných hlášok, chceme pokračovanie, tak Raveni dovidenia nabudúce, inak vás prídem navštíviť a vykopnem dvere s vaším manažérom!


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
SPARCO100%
je to super akcne RPG velmi pekne prepracovane ale lepsie je FREEDOM FORCES co uz ja akcne RPG zboznujem kto vimislel tento zaner je moj clovek
Andyno85%
Nepatrím medzi fanúšikov komiksov, ale táto hra ma zaujala. Hlavne tým, že je v nej plno RPG prvkov, ktoré mám v zábavnom softvéri asi najradšej. Grafika skvelá, znovuhrateľnosť možná, náročnosť niekedy zarážajúca.
kalda008100%
Supr hra ktera me vzdy zabavi na hodne dlouhou dobu, dohral jsem ji nespocetnekrat. Nikdy me neprestane bavit.
-10% za strasne BuGY se zvukem u kterych je u me activison na dennim poradku.
+10% za deadpoola.

Takze je to jasne.
Deadpool100%
Nejlepší hra kterou znám. Miluju Marvel, miluju tyhle hry, miluju tuhle hru. Je tam vše co chcu a komu se to nelíbí ať mi klobouk políbí. :-D Ne, je to hra jak řemen se správnou atmosférou.
100%
glimermanl6100%
-Je to Super Super Super hra.
-hral som ju len nedavno a mozem uznat ze v dnesnej dobe ma velmi zaujala
-mam rad komixove hry a tato sa mi velmi zapacila
-velkym plus je vyber z viacerych postav i ked som dufal ze si budem moct dat aj HULKa ale nevadi,dalej musim spomenut vylepsovanie tzv. upgrady
-takze davam plny pocet bodov,no len skoda ze pokracovanie tejto skvelej hry neni na PC :(


všetky (16) »

Súvisiace hry Marvel: Ultimate Alliance 2

Diskusia o hre Marvel: Ultimate Alliance Pridať príspevok
18.09.2012 14:54 - mám problém, stiahol som si to cez torrenty, nič som neinš...
01.03.2012 17:38 - síce som to ešte nehral, ale chystám sa si to zohnať, pod&...
23.08.2011 10:40 - Prosim val ja som to stiahol na uloz to a nejak mi to nejde nainštalovat ...
27.06.2011 20:38 - Hele není někde k nalezení čestina?
17.11.2010 12:44 - A já mám na Deadpoolovi 1 000 000. Nekecám. Teď dá Do...
...
Zobraziť všetky príspevky (34) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |