Death to Spies | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21151
5455
5063
1438
1600
7336
6028
12898
1687

Online 33423 užívateľov

Death to Spies


Žáner:Akčná
Dátum vydania:28. September 2007
Stránky hry:www.1cpublishing.eu/game/death-to-spies/
Výrobca:1C, Haggard Games
Kúpiť hru Death to Spies
Kúpiť hru

Third-person stealth akcia, v ktorej preberáte úlohu agenta ruskej organizácie S.M.E.R.S.H., ktorá sa sústredí na vyhľadávanie a likvidáciu cudzích agentov, alebo predvádzanie vlastní špionážnych činnosti. Hra je zasiahnutá do obdobia druhej svetovej vojny, a tak sa budete stretávať prevažne s nepriateľom nemeckého pôvodu.

Čaká vás prenikanie do celej rady starostlivo strážených objektov, či zneškodňovaním dôležitých osôb. Plnenie daných cieľov pritom vyžaduje maximálnu diskrétnosť. Inak povedané nesmiete byť v priebehu misie ani videní ani hlučný, inak nasleduje smrť a nesplnenie misie.

K tomu, aby ste sa predrali cez dobre strážené oblasti, budete nútený využívať radu fígľov, medzi nimi nechýba ani obliekanie sa do uniforiem zabitých nepriateľov, používanie zbraní nepriateľov na miesto vlastných zbraní, pohyb mimo zorného poľa vojakov, používanie uspávacích zbraní, alebo zbraní s tlmičom, starostlivé ukrývanie zabitých nepriateľov a podobne.

Tvorcovia šli však ešte trošku ďalej a ponúkajú tak radu celkom originálnych možností, ktoré sú občas reštriktívne, ale vo výsledku je to len a len k prospechu vecí, respektíve navodenie tej správnej atmosféry. Menovať treba aj situáciu, kde si nemôžete obliecť uniformu zabitého nepriateľa, pretože pri jeho likvidácií došlo k zakrvaveniu uniformy, čo by vás logicky v spoločnosti ďalších nepriateľov prezradilo. Ďalšou zaujímavou maličkosťou je možnosť nechať mŕtveho vojaka ležať na mieste a skryť pod jeho uniformu granáty. Ak vojaka niekto nájde a začne s ním manipulovať, tak dôjde k výbuchu. A s takýmito malými, ale potešujúcimi fígľami je hra prešpikovaná.




HW požiadavky Death to Spies
Minimálne požiadavky
  • Windows 2000 / XP
  • Intel Pentium IV 1.7 GHz / AMD Athlon 1.8 GHz
  • 512 MB RAM
  • 128 MB - NVIDIA GeForce 5200 / ATI Radeon 9500
  • DirectX Compatible Sound Card
  • DirectX 9.0c
  • 3 GB HDD
  • DVD-ROM

Ďalšie videá »


Death to Spies - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
75%

Recenzie
Sector.sk75%
Stať sa agentom Smerch počas druhej svetovej vojny je naozaj lákavá ponuka a rozhodne nie je pre každého. Ak uprednostňujete Rambo štýl, akčné strieľačky, zabíjanie všetkého, čo sa pohne, ste netrpezliví a potrpíte si na špičkové technické spracovanie, potom Death to Spies rozhodne nie je pre vás. Na druhej strane, ak vám horšie technické spracovanie nevadí, máte radi stealth akcie, radi sa plížite, sledujete svoje obete, najprv rozmýšľate až potom postupujute, ste trpezlivý a máte radi “kravatových zabijakov”, tak potom si môžete byť istý, že Death to Spies je pre vás tá správna voľba a že vám prinesie hodiny skvelej zábavy.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
tritonus80%
Dosť ťažká hra, ale veľmi dobrá. Má dosť špecifickú atmosféru tým ze počas hry sa nevyskytuje žiadna hudba a minimálny dabing či rozhovory. Mne osobne to tam dosť chýbalo. V každom prípade ak máte radi tichý postup a taktiku zároveň, určite sa Vám to bude páčiť. Hra má však aj chyby, ktoré zrážajú hodnotenie hry nadol. A to hlavne AI nepriateľov - často hluchí a slepí.
Groon75%
Hra je vzkutku zajímavá a tajmená, ale chybí mi tam hudba. Převlíkáni za nepřítele a být utajený bylo mím snem. Bohužel mě ale zklamalo plno věcí, jak je ta hudba, občasná nereálnost atd. Hra se jinak ale povedla.
denny809180%
Good hra ,trochu kratka ale v pohode .Davam 80 percent za :1dlžka hry .2 mohlo to byt tažšie, ale odporučam už len pre super grafiku.
Coldplaz80%
Death to Spies je viacmenej kópia Hitmana s prostredím a prímesou Commandos a Hidden & Dangerous, ale keďže ani jedna séria nemala dlho dobrú hru, tak je to skvelá náhrada. Podobne ako v Hitmanovi, hlavnou náplňou hry je zabíjanie cieľov, kradnutie uniforiem a vmiešavanie sa ale celá hra je o dosť ťažšia, napr. uniformu si môžete zobrať len ak vojaka zabijete strunou alebo uspíte. Takisto je tam trochu Splinter Cell, keďže často sa musíte vplížovať a pohyb nemáte taký voľný ak v Hitmanovi.

Problém s hrou je že hoci má veľké otvorené mapy, na rozdiel od Hitmana je postup o dosť lineárnejší a akčnejší postup neprichádza do úvahy lebo vojaci vás takmer okamžite zabijú, takže hociaká zbraň okrem tlmenej pištole je úplne zbytočná a všetky ne-nemecké zbrane vás okamžite prezradia.
V hre tiež rôzne problémy ako AI a zasekávanie sa o predmety.
Tip: pravidelne si hru ukladate manuálne, lebo ľahko sa pri častom quick savovaní dostanete do nenávratnej situácie.
NORD_KING72%
-: bugy, drobnosti v umelej inteligencii, príbeh, grafika, animácie postáv, dabing, príbehové scénky, hudba, absencia multiplayeru
+: dizajn, engine, lokácie, audio, efekty, atmosféra, zábava, voľnosť v riešení misie, mapa, zbrane a ďalšia výbava, umelá inteligencia, HW nároky, kostýmy, modely postáv, úlohy, vozidlá
Verdikt: Je Death to Spies iba okopírovaný Hitman zasadený do obdobia druhe svetovej vojny? Pre niekoho áno a pre niekoho nie. V DtS sa hráč vžije do role tajného agenta matičky Rus. Dej je prezentovaný formou výpovede zážitkov z jednotlivých misií, ktoré na seba nenadväzujú. Sú však rôznorodé. Raz bude treba zneškodniť nepohodlné osoby, ukradnúť potrebnú dokumentáciu, kontaktovanie spojok alebo záchrana väzňov. Do cesty sa však stavia celkom slušná umelá inteligencia, ktorá miestami má svoje slabšie chvíľky. Nepriateľom vôbec nie je podozrivé vykukávanie z poza rohu alebo si dokonca občas nevšimnú svojich mŕtvych kolegov. Na ich likvidáciu a likvidáciu cieľov má agent k dispozícii širokú paletu zbraní podobnú zmienenému Hitmanovi. Samozrejme na tichú likvidáciu tu nájdeme aj škrtiacu strunu. Technické spracovanie neexceluje, no dôstojne plní účel. Celá hra zbehne rýchlo približne za 6 hodín podľa šikovnosti. To by mohol napraviť multiplayer, ale ten absentuje. DtS je určený hráčom preferujúcich tichý postup hrou.
Bramir100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
Foren100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
SABS100%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..


všetky (18) »

Súvisiace hry Alekhine's Gun
Death to Spies: Moment of Truth

Diskusia o hre Death to Spies Pridať príspevok
23.06.2015 08:49 - http://uloz.to/xkoBL1Ph/death-to-spies-original-hra-rar
19.03.2015 20:15 - Návod na pruchod hrou je napsanej strašne agresívne. Hra se d&#...
03.01.2013 17:31 - Na win 8 to bohuzial nejde
23.01.2012 15:45 - Pravym tlacidlom mysky :)
23.01.2012 15:42 - Prva misia je uplne ze fakt brutalna, je dobra na to aby si sa naucil, uplne v...
...
Zobraziť všetky príspevky (87) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |