The Golden Compass | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 31132 užívateľov

The Golden Compass


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:14. December 2007
Stránky hry:www.goldencompassgame.com
Výrobca:Shiny Entertainment, SEGA
Kúpiť hru The Golden Compass
Kúpiť hru

Ďalší z rady hier nasledujúceho príbehu sfilmovaného knižného dobrodružstva, v ktorý vás uvádza do úlohy mladej dievčiny menom Lyra, ktorá v spoločnosti svojho démona Pantalaimona cestuje skrz 13 rozľahlých (v knihe a vo filme nevidených) miest zmrznutého severu, aby našla svojho strateného kamaráta Rogera, ktorý bol unesený tajomnou organizáciou The Gobblers.

Hlavným nepriateľom Lyry pritom nie je všadeprítomný mráz, zima a chlad, ale kráľovstvo veľkých medveďov, čarodejníc a ďalších zlých bytostí. Paradoxne, jeden z veľkých obrnených polárnych medveďov - Iorek Byrnison - bude Lyre pomáhať. Bude ale aj s použitím špeciálnych bojových technik, prať a bude Lyru voziť.

Okrem súbojov a preskúmanie zmrznutých miest si užijete i skrývanie sa pred nepriateľmi, balamutenie nepriateľov, zbieranie a používanie predmetov, odhaľovanie tajných miest s pomocou naozajstného odhaľujúceho zlatého kompasu, s účasťou v mini hrách, boja proti zlu a nakoniec záchrany priateľov a vlastne i celého sveta.




Alternatívne názvy
Zlatý kompas




The Golden Compass - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
30%

Recenzie
Tiscali Games20%
Nejhorší využití filmové licence od dob Karlíka a továrny na čokoládu. Zlatý kompas se netřpytí ani nenabízí pozlacenou hratelnost. Spojení lehkomyslných miniher, nudných dialogů a neoriginálních primitivních úkolů neposkytuje běžnému hráči ani špetku zábavy. Hezky to také nevypadá a kvalitní hudba nemůže vynést hodnocení výše než na dvojku.
Sector.sk35%
Takže tu máme nudnú, stereotypnú a dokonca až otravnú hopsačku s prvkami adventúr, ktorej chýba hádam všetko, čo chýbať mohlo. Systém práce s kompasom ani netreba opisovať, ide o najzaujímavejšiu časť hry, ktorá však v skutočnosti až deprimuje, navyše vás nijak nemotivuje pri výklade zisťovať význam symbolov a pokojne si ich môžete len natipovať. Hru potom úplne pochováva jej otrasne vizuálne spracovanie a imbecilná kamera.
Na druhú stranu prostredia sú rozmanité, málokedy si budete pripadať, že ste na rovnakom mieste, aj keď ľadový sever pôsobí dosť jednotvárne. Aj úrovne sú dizajnované vcelku zaujímavo a potenciál jednoznačne majú, len ho lepšie využiť. Potešia aj rôznorodé štýly hrania, len je to tiež neskôr nudný stereotyp. Radšej si namiesto hry kúpte knihu, prípadne lístky do kina.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Makakovic45%
ako nic moc. Najlepsie su misie za medveda. Inac ak hrate za Lyru tak je to na prd lebo ani volne nemozete skakat a je to doplnene otrepanymi minihrami takze 45%
Retainer25%
Možno ten medveď je trochu dobrý ale ináč to je totálna blbosť. Úplná nuda, stále iba pobehovanie a poskakovanie. Jednoznačne neodporúčam !!


všetky (6) »


Diskusia o hre The Golden Compass Pridať príspevok
07.04.2012 22:11 - prosim pomozte som na lodi a neviem vobec co tam mam robit prosim poslite mi o...
10.03.2012 17:22 - ahoj :) chcela by som pomoc s jednou malou vecickou ja uz som v Bergorte ci a...
10.03.2012 17:20 - ahoj :) chcela by som pomoc s jednou malou vecickou ja uz som v Bergorte ci a...
10.03.2012 17:15 - ahoj :) chcela by som pomoc s jednou malou vecickou ja uz som v Bergorte ci a...
29.01.2012 20:11 - Můžu se vás zeptat nevíte kde jí můžu st...
...
Zobraziť všetky príspevky (23) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |