Lost: Via Domus | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 6832 užívateľov

Lost: Via Domus


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:26. Február 2008
Stránky hry:www.lostgame.com
Výrobca:Ubisoft
Kúpiť hru Lost: Via Domus
Kúpiť hru

Videoherná adaptácia populárneho seriálu Lost, v ktorom prežijete haváriu zaoceánskeho letu 815, ktorý spadne na neznámom ostrove niekde v Pacifiku. Vašim cieľom je prežiť, odhaliť tajomstvá ostrova i temné stránky seba a dostať sa z ostrova preč.

V ceste vám budú stáť nepriatelia, ktorých je treba prekabátiť alebo poraziť. Nechýbajú ani hádanky i puzzle a kto vie, možno sa vám postaví do cesty i niekto z ďalších obyvateľov ostrova. Ide pritom o postavy dôverne známe zo seriálovej predlohy.




Alternatívne názvy
Lost: The Video Game; Ztraceni; Nezvestní

Ďalšie videá »


Lost: Via Domus - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
62%

Recenzie
Tiscali Games50%
Solidní akční adventura, ale jen pokud jste hráčem nenáročným, tolerantním a ještě k tomu milujete seriál. Ostatním budou vadit do očí bijící lineárnost, dialogy a další neduhy.
Sector.sk75%
Hra napriek priemernému hodnoteniu ponúkne presne to, čo fanúšikovia sérialu od titulu čakajú a to príbeh presne v štýle Lostu, odhalenia, ktoré by sme nečakali a na záver zaujímavé prekvapenie, kvôli ktorému by si hru mali fanúšikovia seriálu určite zahrať. Z herného hľadiska je hra trochu kratšia ale stále sa zmestí do dĺžky aktuálnych next-gen hier. Na prvé zahratie ponúka okolo 6 - 7 hodín hry, teda každú epizódu prejdete približne za rovnaký čas, ako si pozriete jednu epizódu seriálu (len namiesto reklám tu budete mať loadingy). Rovnako hrateľne titul nezapadá do bežných štandardov. Viac ako na hru, násilné vnucovanie prestreliek a predlžovanie hry nudnými elementami sa pokúša o rozmanitosť a rozpovedanie príbehu. To síce v hre nemusí sadnúť každému, ale v každom prípade pre fanúšikov Lostu je to titul, ktorý musia mať a celý prejsť.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Brass60%
Skvelá grafika a lokácie, príbeh obstojný, interakcia s postavami totálne debilná (dialógy :(), hrateľnosť celkom fajn len je tam pár miest "Kam teraz ?", vzhľadom na to že seriál som nevidel tak ma to moc nenadchlo. Ale ak ste fanúšik seriálu tak by ste si to mali zohnať.
RazorX70%
Na začiatok sa musím priznať že som veľký fanúšik seriálu Lost ale to sa už nedá povedať o jeho hernom prevedení.Tak perfektný seriál bi zaslúžil herne prevedenie a la BioWare niečo v štýle Mass Effect ale Dragon Age a nie len suchý pohľad 3 osoby na udalosti ktoré sa odohrali v seriály Lost a celé to obohatené o slabšiu akciu,priemernú adventuru a nudné dialógy.
No proste typická reklamná hra na Film alebo Seriál.

Výhody: Atmosféra seriálu Lost,detailne spracovaný výzor postáv,slušné grafika a prvky Adventúry.

Nevýhody: žiadna interakcia s postavami,žiadna voľnosť,nudné dialógy,malý a neprístupný herný svet,krátka hracia doba,dlhé a časté loadingy.

Snáď sa mi splní sen a EA a BioWare vytvoria hru na základe seriálu Lost s rovnakou atmosférou postavami a možnosťou ovplyvniť dej a možno aj s možnosťou dosiahnuť iný koniec ako mal seriál...:)

Dávam: 70%.
THENEO70%
Lost Via Domus je hra urobená podľa známeho seriálu . Odohráva sa na opustenom ostrove plného záhad a nebezpečia...
Popis : Ste ****** ( meno neprezradím , zistíte ho počas príbehu ) novinár ktorý sa snaží utiecť pred svojou minulosťou a udať predsedu humanitárnej organizácie . Problém je že predseda je schopný zabiť každého kto mu nevonia a svoje tajomstvo skrýva . Vy ste ho odfotili pri čine , pričom ste zapríčinili smrť svojej kolegyňe Lisy ( pekné dievča ) . Následne letom do Los Angeles havarujete na neznámom ostrove a stanete sa jedným z preživších . Hrdina trpí amnéziou a keď sa dostane do ťažkej situácie pripomenie vám to minulosť , aby ste neurobili tú istú chybu . Postupne si začnete uvedomovať čo ste spôsoboli a rozhodnete sa odčiniť minulosť a napraviť súčasnosť ...
+ grafika
+ príbeh
+ hádanky
+ postavy zo seriálu
+ príbeh
+ obchodovanie
+ beh džunglou ( pred dymom a na konci )
- žiadna volnosť
- dlžka hry ( veľmi krátka , s ťažkými hádankami ktoré riešite vám to môže pripadať dlho )
- obmedzenia
Lost Via Domus je hra ktorú sa oplatí hrať . Niekoho chytí a niekoho nie . Je len na vás či jej dáte šancu ...
player-Veteran10%
Hra na motívy seriálu Lost...Je adventúrna ale hlavne nudná a nezáživná kravina a k tomu aj brutálne krátka. K tomu pripočítajme loadingy...animácie..a hlavne cenu 1000SK to stálo...nie nerobím si srandu. Proste ani sa nečudujem že táto sračka dostala takú zlú kritiku od recenzentov a aj fanúšikov seriálu.
xmxmxm100%
velmi dobra hra podla velmi dobreho serialu len skoda ze je to take kratke mal som to hotove za necely den ale dobra grafika aj setko
Mungo85%
perfekna grafika dejova linia , rozne druhy hadanok no hlavne super adventura ktora ma sklamala iba na dlzke hrania hru som zlomil za necelich 7 hodin :(

P.S.-Ubisoft su najlepsi!


všetky (10) »


Diskusia o hre Lost: Via Domus Pridať príspevok
21.10.2011 18:32 - ma pravdu mne zas Call of duty MW 2 pisalo ze mi vobec nepojde a hral som to n...
16.08.2010 14:14 - Prosim pomôžte mi.uložim ten dynamit,strelim do nho a idem do m...
23.08.2009 11:25 - to systemrequirementslab.com je uplna blbost,mne tak ukazalo ze mi pojde gta 4...
01.08.2009 17:19 - pojde mi to ak mam 3GB ram GF 8400GS, AMD TURION 64 X2 MOBILE TECHNOLOGY a 250...
04.04.2009 12:27 - Pojde mi to na AMD Athlon 64 3000+, grafika GeForce 7600GT 256Mb a RAM 1,5 Gb ??
...
Zobraziť všetky príspevky (82) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |