Turok | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 27882 užívateľov

Turok


Žáner:Akčná
Dátum vydania:22. Apríl 2008
Výrobca:Propaganda Games, Touchstone
Kúpiť hru Turok
Kúpiť hru

Nástupca známeho lovca prehistorických predátorov, ktorého príbeh sa odohráva v vzdialenej budúcnosti a hlavným hrdinom je Joseph Turok, bývalý člen Black Ops komanda, ktorý sa nechal regrutovať do špeciálnych zložiek, ktoré sa starajú o likvidáciu tých najväčších hrozieb po celej galaxii.

Jedna taká na Turoka a jeho spolubojovníkov čaká na vzdialenej, geneticky upravenej planéte, kam boli vyslaní na misiu, ktorej cieľom je zneškodnenie veľmi nebezpečného kriminálnika. Lenže problémy nastanú ešte pred pristátím, na ktoré nakoniec vôbec nedôjde. Vesmírne plavidlo so špeciálnym zásahovým týmom je zostrelené ešte pred pristátím a Turok môže byť rád, že to vôbec prežil. Aspoň pre túto chvíľu.

V ďalších hodinách ho totiž čaká tuhý boj o prežitie, behom ktorého bude nútený využiť všetky svoje schopnosti, inštinkty a bojové skúsenosti. Čaká ho totiž boj s veľmi dobre vycvičenou nepriateľskou armádou a ešte nebezpečnejšou faunou geneticky upravenej planéty, kde sa preháňajú rôzne praveké jaštery a dinosaury.




Alternatívne názvy
Turok Rebirth

HW požiadavky Turok
Minimálne požiadavky
  • Windows XP / Vista
  • Intel Pentium 4 @ 2.4 GHz
  • 1 GB RAM
  • 18 GB HDD
  • 128 MB, nVidia GeForce 6600 / ATI Radeon x1300
  • DirectX 9.0c

Ďalšie videá »


Turok - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
68%

Recenzie
Tiscali Games70%
Hře bych vytkl dlouhé nahrávací časy, průměrný level-design a zpočátku docela nezáživnou hratelnost. Naopak pochvalu si zaslouží řešení konverze na PC, zábavné a leckdy brutální souboje a pěkné zpracování dinosaurů. Milovníkům bojů s přerostlými ještěrkami nelze než doporučit, pro ostatní půjde o docela průměrnou střílečku. Mě ale bavila a za sebe bych ji dal sedmičku.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
smejkoad91%
Mno mna lakala tato hra hlavne kvoli dinosaurom,ale neskor ked som to hral tak ma zaujala tato hra svojim dejom. No proste je to genialna hra.
Rafa80%
Hra sa mi v celku pacila ale nie natolko kolko som si myslel . V hre som sa sklamal v grafike a efektoch pribeh nebol zli tesil som sa na dinosaury ale potom ich bolo stale menej obtiaznost hry bola dost narocna a umela inteligencia bola dost zla aj ked o dinosauroch to nemozem povedat to bolo jedine koli comu som hru chcel mat neskor mi zacali vadit misie ktore sa opakovali dookola vzdy len ist a zabijat obcas stretnete aj bilinozravcov alebo nejaky pekny vyhlad . Hra ma aj multiplayer . No minusov je vela ale tie hlavne su zla inteligencia a opakujuce sa misie .
Ades99%
Dávám 99%, protože hra byla trochu stereotipní a na co jsem se nejvíce těšil bylo zabíjení dinosaurů s nožem. Bylo tam velmi málo možností jak dinosaura zabít. A také nůž od krve. Příběh si myslím, že dosahuje 80% hratelnost byla především velmi dobrá 95%.
Airforce85%
doomovka plna krutych dinosaurov a sadistickych spôsobov zabijania. Najlepsie su fatality s nozom a mäsova fontana, ked sa dinosaurus rozleti na kusy...Celkove hra dokazala zaujat a dohral som ju do konca za jeden vecer, ale hned po dohrati som hru vymazal lebo zabera neuveritelnych 18GB a od vtedy som aj zabudol ze ju mam zalozenu dakde v policke. Cize v podstate herny zazitok dobry, atmosfera sa dala krajat ale je to jednorazovka, ale taka vemi nadpriemerna. 85
FiFty_2290%
Výborná akčná FPS s dobre premysleným systémom boja s dinosaurami a dosť zaujímavým príbehom. Grafika je celkom slušná. Jedina chyba hry je podľa mňa zlé rozmiestnenie checkpointov. Ale inak ma táto hra veľmi fascinovala.
sixon86100%
Je to skvelá hra dokonca ju mám aj v českom dabingu no proste super hra. Zo začiatku ma to hneď chitilo, príbeh je velmi dobrý grafika taktiež a aj hratelnosť je dobre prepracovaná. Je pravda že tých dinosaurov tam mohlo ybť viac ale, výrobcovia tomu chceli dať nádych 50na50 čo sa týka súbojov aj s elitnými jednotkami. A o príbehu ani nehovoriac, tam si naozaj dali záležať, proste ako film.
adamko18571100%
Výborná hra s výborným dejom. Je tam pekná grafika a najviac sa mi tam páčia dinosaury.Dinosaury sa tam dajú aj brutálne zabújať.Túto hru ešte stále hram a bavý ma to :-).
F-Master95%
Na par veci, ktore by tam mohli byt lepsie, alebo na ktore by sa nezabudlo je to bomba spica HRA. Odporucam zahrat ci uz znalcovi predoslich Turokov alebo novozasvetencovi. Jedine co musim vytknut je, ze noz bol stale cisty aj po jeho pouziti . A o tom blbovi co dal 0 sa vyjadrovat nebudem (Ten by nezpoznal perfektnu hru ani keby sa spolupodielal na jej vyvoji).
tomikzlesa85%
Vůbec ne špatná hra, ale kdovíjaký trhák to bohužel taky není, vyjímečná je tahle hra hlavně prostředím a dinosaurama.

+ Slušná grafika
+ Killování lukem
+ Dinosauři

- Občas těžké
- Pár bugů
froloMaster0995%
Perfektná hra na ničenie všetkého na tomto svete žijuceho pred pár milionmy rokov a ostatných Cybertronických nepriateľov.

Plusy...

Grafika
Veľa zabíjania
Dinosauri
Zvuky

Mínusy...

Žiadny hudobný doprovod

Hra ma veľmi baví aj za sekania. Hru som neprešiel no teším sa keď ju prejdem...
Vrele odporúčam ;)
ivanbabychference81%
Dobrá hra +
Grafika-85% není to vubec naročné
Hratelnost-75% ze začátku si musíte zvyknout
Obtížnost-72% hra je velmi krátká ale v nějakých částech je i těžká
Herní požitek-mně ossobně hra velmi bavila! :-) pořádná zábava někdy se dostanete i do Stealth akce kde si zastřílíte z luku k výběrů zbraní je i nůž kterým rozpáráváte dinosaurům krky :)
další dobrá věc je ta že každá zbran má svou schopnost máte 2 způsoby ůtoku
co mně omrzelo :( -
málo druhů dinosaurů asi 3 druhy dinosaurů sou stejné jen v jiné barvě jinak doporučuji stáhnout na Pirate Bay
Bankokot75%
Hra je velmi dobře propracovaná ale má svoje háčky
Grafika:65% málo možností na zlepšení grafiky pouze rozlišení a detaily dobře propracovaná krev
Hratelnost:60% nic moc zbraně strašně kopou při otáčení se rozmazává obrazovka
Obtížnost:80% hra je těžká když si si hru zahrajete i na lehkou není hra ráj jinak dobrá obtížnost však dinosauři jsou příliš lehcí
Možnosti:80% každá zbran má 2 způsoby ůtoku většínou 1 je střílení ovšem 2 je zabudovaný granátomet
zbraně:65%zbraní je velmi málo samopal,plasmagun,Luk,brokovnice,plamenomet,bazooka,sniperka,pistole,energetická pistole, Mini gun ale docela dost nejlepší je tu však nůž kterým můžete zabíjet různými způsoby :)
možnosti:mnoho stylů zabíjení dinosaurů mohly přidat více druhu dinosaurů např:býložravce je tam pouze 1 druh
moje potřeby:mohli tam břidat třeba efektyvní zápasy z pterodaktylom atd utíkat před stádem raptorů atd takhle to je příliš lehké
buxo88865%
Mne osobne sa toto hra celkom pacila neviem co trepal ten co pisal predomnou o tej grafike ale asi si pomylil hodnotenie bo chcel asi pisat o Turokovi:Evolution z roku 2003.
ale naozaj grafika zase nebola taka ako v crysis ale zase ani nebola zla a dej bol dost dobry zvlast ked mas k tomu cesky dabing ako ja:D
Vytkut tomu musim dlhu nahravaciu dobu a podla mna to bola len taka tuctova strilacka s nicim jedinecnym okrem toho ze tam boli dinosaury
V.I.L.91%
Hra s dobrým dejom, ovládaním a celkovým dojmom z hry. V hre nechýba napätie a následná akcia. Odporúčam zahrať!
trane271100%
dobra hra pekna grafika ale niektore kola som musel ist na viackrat aby som ich pochopil ale zbrani je tam vela a preto vsetko davam 100%


všetky (38) »

Súvisiace hry Turok 3: Shadow of Oblivion Remastered
Turok: Evolution
Turok 2: Seeds of Evil
Turok: Dinosaur Hunter

Diskusia o hre Turok Pridať príspevok
14.11.2015 12:05 - Dobrý by bylo, kdyby tu hru udělali v dnešní grafice, mysl...
05.06.2014 02:22 - presne toto mi nejde prepisat, stale mi pise pristup je odmietnuty! mam win 8,...
09.04.2013 19:04 - haluzna hra:-D
30.07.2011 20:04 - fakt super hra super;-):-)
10.07.2010 12:27 - preco my nece na pc verzii,zobrazit papradie? ako tu klasicku travu mam ale su...
...
Zobraziť všetky príspevky (119) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |