Transformers: Revenge of the Fallen | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 25259 užívateľov

Transformers: Revenge of the Fallen


Žáner:Akčná
Dátum vydania:23. Jún 2009
Stránky hry:tf2.transformersgame.com
Výrobca:Activision, Beenox Studio
Kúpiť hru Transformers: Revenge of the Fallen
Kúpiť hru

Transformers: Revenge of the Fallen je pokračovanie najznámejších robotov sveta, ktoré hráča zavedie do boja zúriaceho medzi Autobotmi a Decepticonmi. Budete si môcť zvoliť niektorú z dostupných misií a vybrať si zo širokej palety hratelných Transformerov, z ktorých každý je vybavený jedinečnými schopnosťami a výzbrojou.

Dej hry Transformers: Revenge of the Fallen je zasadený do unikátnych prostredí celého sveta a nechýbajú medzi nimi napríklad Káhira či Šanghaj. Hra umožňuje hráčom okamžité prepnutie do módu vozu alebo robota, zatiaľ čo riadi, lietajú, bojujú či si prerážajú cestu strhujúcimi a napínavými úrovňami. Po prvýkrát sa naviac môžete po zapojení do hry pre jedného pripojiť k sieti a bojovať s priateľmi v úplne nových režimoch pre viac hráčov.




Alternatívne názvy
Transformers: Revenge of the Fallen - The Game; Transformers 2

Ďalšie videá »


Transformers: Revenge of the Fallen - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
69%

Recenzie
Tiscali Games70%
Hra Transformers: Revenge of the Fallen mi zabrala zhruba deset hodin hrací doby a téměř po celou svoji stopáž dokázala dobře bavit. Škoda jen, že jsou si obě kampaně tak podobné a proto ke spokojenosti postačí zahrát si jen jednu z nich a tu druhou si nechat na herní sucho o pár týdnů později. Jinak je na hře jasně znát, že tentokrát nechtěla být jen legráckou se silným modelem destrukce, ale plnohodnotnou hrou k jednomu z největších letních blockbusterů.
Sector.sk65%
Celkovo sa jedná o nadpriemernú filmovú zábavku pre nenáročné chvíle, ktorá v tejto uhorke príjemne pobaví.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
strasiak65%
Pokračovanie Transformers je už o čosi lepšie než jeho predchodca no nedá sa hovoriť, že je to megaveľký pokrok. Vylepšili samotnú kampaň, je tu oveľa rozmanitejšie prostredie, úlohy, roboti a aj zbrane, ktoré si môžete aj vylepšiť. V hre sa nedá nudiť, no grafika tá je slabá, to isté platí aj o fyzike a ovládaní, minimálne poškodenia prostredia, zložité režimy počas hrania...
bruttax100%
Ja musím dať Transformers: Revenge of the Fallen 100% jednoducho si to zaslúži je to zábava ani raz pri tom nepocítite nudu akurát tí čo nemajú radi velkích hustých robotov.Jednotka bola odfláknuta a veľmi bola strašne krátka a po čase omrzela toto nie.
Hendis90%
Oproti prvému dielu, o dosť lepšie zvládnuté... Ovládateľnosť je celkom dobrá ale treba si ju nastaviť podľa seba, zo začiatku mi troška trvalo kým som sa do toho dostal... ale inak by som to hodnotil na výbornú, skvelé efekty, pekné boje troška jednotvárne ale nečakajte od toho zase Filmové spracovanie, pekné prostredie, umelá inteligencia hráčov je super, akurát čo by som tomu vytkol je že je neprimerane rozdelená obtiažnosť misií už len v tom zmysle že v jednej misií za Optima zvládnete bossa + jeho guardov ľavou zadnou a v inej misií máte problém zostreliť pár Deseptikonov z jedným Autobotom. Inak 90% slušné ale na film to nemá!!
kixo22595%
Je to super hra čo sa týka grafiky, prepracovania prostredia a a bojov. Jedine čo mi na tej hre vadi je to ovladanie auta ale inak super hra.
mark2796%
ja si myslim ze ta hra je super lebo vydel som film a urcite je to obra hra nepochybujem a aj pre som dal 96% a ja si nemyslim ze ta hra je len na 70% ta hra si to nezasluzi a aj komu sa nepaci ale aspon musite odcenit za snahu vyrobcov
easy75%
hra je celkom dobra, mate na vyber deceptikonov, kazdeho s inimi schopnostami, ale grafika mohla byt lepsa, hratelnost tiez no a ked napriklad volaco znicim(nap. plot) tak vsetko sa prepadne pod zem, ale oplati sa zahrat
Dado70%
Pokračovanie hry Transofrmers jednoznačne predčilo prvý diel. Napriek tomu, že táto hra nepatrí medzi tie, ktoré by sa mohli uchádzať o titul hry roka 2009, schuti si v nej zahráte a navyše vybijete zlosť na agresívnych robotoch, pričom si budete môcť vybrať aj ľubovoľnú kampaň a teda aj stranu, za ktorú chcete hrať.
Gazzz100%
Transformers Revenge of the Fallen je výborná hra, proste úžasná.
Dobrá hra na zabitie času a nudy. Musím povedať, že grafika i hraniteľnosť je dobrá, i kampaň sa mi strašne páčila, a výborne nadväzovala na film.
Mal som rád momenty, keď som mohol hrať za Deceptikonov, len mi tam chýbal Barricade, ale inač Starscream a Megatron to bohato vynahradili.

Ale veľmi ľahká hra i najnaťachšiu úroveň...

Doporučujem! A nemusím ani komentovať.
PAIN100%
Super hra aj ked by to mohlo byt o kusok dlhsie ale nevadi OPTIMUS PRIME for the win :D za neho to bolo najlepsie odporucam :)
themajoxyz100%
Perfektna hra, rovnako ako perfektny film...tesim sa na 3 film aj hru....grafika paradna.....aj efekty.....celkovo velmi dobry dojem....vyborna odreagovacka....Dej filmu sedi v pohode....zaujimave a dobre misie...
maniak295%
parádna hra
dost krátka (skoda)

+pekná grafika
+masové bitky

-občas chaotická kamera
-v grafike výber iba medzi LOW a HIGH
-počaz bitky sa často "stratíte" (s kamerov)
ale inak pekná zábavka
zaslúžených 95%
samopal100099%
Je to skutočne perfektne spracovaná hra s nie najnižšími HW nárokmi ale v pohode.Dobrá je možnosť prevzatá s prvej hry hrať za autobotov aj za decepticonov.Taktiež je tam perfektná grafika i celkom dobrý príbeh.Nepáči sa mi však to že keď nechcete byť transformovaný na robota tak musíte stále držať klávesu.Ale na to sa rýchlo zvykne.Je to určite lepšie ako prvý diel aj keď tam nie je možnosť voľného pobehovania.Určite sa to Activison vskutku podarilo.Malé chyby sú tam preto nedostane 100% ale 99% si zaslúži.
19tade97100%
fakt dobrá hra najlepšia misia je asi tá proti devastátorovi s Optimusom Primom ešte keď si dáš kód tak je to fakt špica alebo tá proti megatronovi a starscreamovi s Jetfairom, najlepšie je najprv zabiť megatrona a potom starscreama ale ten nový mód čo dostane Optimus Prime nemá chybu. naj hra
firemartin54%
tejto hre davam 54 percent lebo je to nudne a pocase omrzi je to hrozne lahke a kratke ale pekna grafika takze neoplati sa stahovat :D MOHLA Byt lepsia dufam ze bude transformers war of cybertron lepsie takze cawte
:(
OptimusPrime95%
Transformers: Revenge of the Fallen no tak ked to mam zhodnotit je dobra hra grafika 46% efekty 25% ovladanie 21 % a ostatne percenta dam do hry je dobra.


všetky (36) »

Súvisiace hry Transformers: EarthSpark - Expedition
Transformers: Battlegrounds
Transformers: Devastation
Transformers: Rise of the Dark Spark
Transformers: Fall of Cybertron
Transformers: War for Cybertron
Transformers: The Game
Beast Wars: Transformers
Transformers Universe

Diskusia o hre Transformers: Revenge of the Fallen Pridať príspevok
04.08.2015 12:01 - ja som hru nainstaloval cez deamon a ide v pohode cez deamon sa instaluje ked ...
23.12.2014 20:22 - Funguje MP??
23.12.2014 19:45 - Prosím aj mne > mikondarkorbit@gmail.com diki pls
19.08.2014 19:25 - pošlimi prosim prosim prosim ten klic mas ty na email Honza.Rehanek@sezna...
18.08.2014 11:11 - hej kamo nemožež mi poalat klič na transformers 2 pls mľ t...
...
Zobraziť všetky príspevky (167) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |