Guitar Hero IV: World Tour | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21151
5455
5063
1438
1600
7336
6028
12898
1687

Online 5830 užívateľov

Guitar Hero IV: World Tour


Žáner:Simulátor
Dátum vydania:26. Október 2008
Stránky hry:worldtour.guitarhero.com
Výrobca:Activision, Neversoft
Kúpiť hru Guitar Hero IV: World Tour
Kúpiť hru

Ďalšie pokračovanie úspešnej videohernej hudobnej série sa vracia a prináša so sebou opäť hity obľúbených klasických a moderných rockových kapiel všetkých dôb, vrátane Van Halen, Linkin Park, The Eagles, Sublime a mnoho ďalších. A prečo štvorka nesie podtitul World Tour? Pretože si to v nej konečne môžu proti sebe rozdať dve rockové skupiny z opačných kútov sveta v novom on-line móde až pre osem ľudí naraz.

Okrem novo navrhnutého ovládania gitary, ktoré lepšie reaguje na hráčove „pokyny“, a mikrofónu prináša hra najrealistickejšie zážitky z bubnovania v oblasti videohier - s autentickými elektronickými bicími. Hra ponúka tri podložky bubnu, dva cimbaly a basový kopák.

Guitar Hero World Tour prináša viac spôsobov, ako hrať, než kedy predtým. Virtuálni hudobníci môžu žiť vo svojej rock-and-rollovej predstave pri hraní buď na samostatný nástroj, alebo na ľubovoľnú kombináciu nástrojov, a to všetko ako doplnok k celkovým skúsenostiam kapely. Okrem všetkých on-line herných režimov z predošlého dielu, predstavuje Guitar Hero World Tour mód „Bitka kapiel“, ktorý umožňuje, aby sa pripojilo osem hráčov on-line a úlohou každej kapely je určiť, ktorá je najlepšia z najlepších.

Herné nové „Hudobné štúdio“ umožňuje hráčovi vyjadriť svoju hudobnú kreativitu tým, že mu umožní prístup podľa jeho priania k akémukoľvek nástroju pre vytvorenie digitálnej hudby úplne od nuly, s využitím všetkých nástrojov. Tieto skladby potom môže hrať hráč priamo v hre. Hudobní tvorcovia budú mať rovnako možnosť podeliť sa o svoje nahrávky s priateľmi on-line prostredníctvom GHTunes, pričom ostatní hráči môžu stiahnuť ich jedinečné skladby a prehrávať si ich.




Alternatívne názvy
Guitar Hero 4

Ďalšie videá »


Guitar Hero IV: World Tour - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Hendis100%
Guitar Hero "World Tour" nesklamal, určite je to jedna z podarených hier ako ja GH3 jeho predchodca. Super výber kapiel, pekne rozdelené od menej náročných až po náročné. Kampaň kapely skvele rozdelená s konečným prídavkom pre Bicie,Basu samozrejme Gitaru a dokonca aj Spev (vocal). Veľké možnosti vytvárania svojho charakteru a upravovania od vlasov cez šperky + nástroj na ktorý hraje. Určite jedna z hier ktorá zabaví, na dlho. A keď ju náhodou aj prejdete tak máte tam na výber Music Studio kde si môžete vytvoriť vlastné songy :)) proste 100%!!
Ampo68%
Pokial mate PC verziu, a nemate k hre specialny ovladac (simuluje gitaru), tak si hru moc neuzijete. Je tu dokopy asi 5 obtiaznosti, a bez ovladaca mate sancu prejst na maximelne prvych 3 obtiaznostiach. Inac som od tejto hry cakal viac, vyber songov nie je tiez najlepsi. Ale fanusikovia Guitar Hero si tuto hru urcite uziju.
aggylincz89%
Nejlepší kus z dosavadní série GH (lepší pak už je snad jen Metallica a 5). Ani by mě nenapadlo, že mě tak jednoduchá hra chytne a nepustí k ničemu jinému na celý měsíc. Soudtrack: vybere si každý - je tu vše - popem počínaje přes klasický rock až po punk, metalcore nebo trash metal. Songů je celkem 85 - obstojný počet.
Negativem je to, že jak kytaristé, tak bubenící brzy narazí na omezenost klávesnice a myši. Jednak buď noty nestíhají, nebo je motají. A vypláznout 4500 za celý set (kytara, bicí, mikrofon) nebo 1500 jen za kytaru si nedovolí každý. Nvíc detailisté mohou začít křičet, že vyťukáváte občas to, co ve skutečnosti nehrajete.
Závěr: nadupany soundtrack, obstojná grafika, chytlavost --- pozor však na omezenost kláves a myši a cenu instrumentů.

Meky100%
Víborna hra velmi sa mi lubi, je to celkom realisticky urobene čo sa tika nastrojou :D je to celkom lahka hra ak človek ma dobry sluch na rytmiku.... sice pri gitarach zvikne blbnut klavesnica lebo vela veci sa stlača ale to nevadi ... na ovladanie sa da rychlo zviknut... skratka VIBORNA ;)
Deathrytmy95%
Velmi sa mi tato hra pacila hlavne vyber songlistu bol celkom dobry, lepsi ako v III ale už by mohli spraviť aj na PC niaky ten NEW GH :)
akto80%
Jedine co musim skritizovat je nie prave najlepi vyber pesniciek, nie zeby som v GH3 poznal vsetky pesnicky ale v GH4 je uplne minimum znamych kapiel a aj ked je to znama kapela tak totalne neznama pesnicka, cest vynimkam ktorych nie je vela. Nevidim ziadny dovod preco vyberat taketo pesnicky, ked je nekonecne vela ovela znamejsich kapiel a pesniciek.
Inak tato hra je velmi zabavna, aspon co sa tyka znamych songov.


všetky (8) »

Súvisiace hry Guitar Hero: Aerosmith
Guitar Hero III: Legends of Rock

Diskusia o hre Guitar Hero IV: World Tour Pridať príspevok
20.01.2019 16:26 - https://www.youtube.com/watch?v=sHxHlSDG_GY
04.03.2012 12:34 - pomozte mi mam originalku aj gitaru ale akosi mi to nejde online nevim preco t...
29.02.2012 17:34 - preco neni nikde na nete guitar hero metallica..nikde sa to neda stiahnut pora...
29.07.2011 16:24 - predam funcnu gitaru na pc k tejto hre malo pouzivanu + original hru este zaba...
26.07.2011 13:02 - Ahoj,potreboval by som pomocť z hrou Guitar Hero World Tour.Je to perfekt...
...
Zobraziť všetky príspevky (99) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |