Tropico 3 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 30529 užívateľov

Tropico 3


Žáner:Management
Dátum vydania:16. Október 2009
Stránky hry:www.tropico3.com
Výrobca:Haemimont Games, Kalypso Media
Kúpiť hru Tropico 3
Kúpiť hru

Tretí diel slávneho simulátoru budovania banánovej republiky Tropico, v ktorom svoj ostrov tento krát budete udržiavať v historicky verne podanej dobe studenej vojny. Opäť bude iba na vás, či zo svojho zástupcu urobíte krutého diktátora, prísne potierajúceho opozíciou, alebo sa pokúsite zapísať do histórie ako prvý spravodlivý a dobrý diktátor.

Vedľa tvorby postavy a znateľne väčšieho dôrazu na detail, pribudla tiež možnosť si vybudovať svoj vlastný ostrov vrátane modelovania terénu i výberu demografického výseku populácie. Komu sa nebude chcieť zachádzať do podrobností, jednoducho nechá hru náhodne vygenerovať podobu ostrova i jeho obyvateľov. Oproti predošlým dielom sa budete s postavičkou svojho zástupcu moci voľne prechádzať po ostrove, slniť sa na pláži, hrať hazardné mini hry v kasínu alebo hovoriť k ľudu z balkónu paláca.




HW požiadavky Tropico 3
Minimálne požiadavky
  • Windows XP/Vista/7
  • 2.4 GHz Single-Core
  • 1 GB RAM
  • 256 MB NVIDIA Geforce 6 séria / ATI X1300
  • DirectX 9 zvuková karta
  • 5 GB miesta na HDD
Odporúčané požiadavky
  • Windows XP/Vista/7
  • 2.4 GHz Dual-Core
  • 2 GB RAM
  • 512 MB Geforce 8 séria / Radeon HD4800
  • DirectX 9 zvuková karta
  • 5 GB miesta na HDD

Ďalšie videá »


Tropico 3 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
78%

Recenzie
Sector.sk80%
Tropico 3 vám ponúka jedinečnú príležitosť zakúsiť radosti aj starosti vládcu tropického ostrova. Možno po absolvovaní niekoľkých misií s väčším pochopením pozriete na počiny Fidela Castra, či iných diktátorov. Nie je to totiž vždy len med lízať. Hra vyžaduje určitú dávku zručnosti a ekonomického ducha, pretože sa výrazne zaoberá mikromanažmentom, ale aj politikou. Len s výstavbou domčekov si tu rozhodne nevystačíte. Ak teda nie ste vyslovene manažérsky typ, radšej sa poobzerajte po menej náročnom titule, napríklad skúste Anno 1404. Ale ak sa nebojíte zabŕdnuť do sveta finančníctva a politiky, hra sa vám odmení zaujímavým zážitkom, prvotriednymi cigarami a tučným kontom vo Švajčiarsku.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
mato3311100%
Uzasna Grafika a hratelnost. Je to skvost dnestnych hier. a mozme dakovat Fidelovy ze vdaka nemu exisuje nieco taketo.
Cugino_m80%
Tak táto hra ma očarila hned ako som videl prvé screenshoty a ingame trailery. Hra ponúka skvelé grafické prostredie, nádherné piesočné pláže hustú džungľu ale aj mestskú džungľu ktorej ste hlavným diktátorom práve vy. To je daľší plus tejto hry. Vaši obyvatelia vás bud miluju nenávidia alebo vám pokorne slúžia zo strachu. Skvelá hra na niekoľko dní počas chrípky. Kedže zvuková stránka hry ma neohúrila musím podotknúť že herný soundtrack je biedny. Prišlo mi to že tam hrá jeden song dookola čo ma viedlo k stlmeniu hudby a uchýlil som sa k vlastným archívom rockovej hudby. Dávam 80 kedže som videl lepšie simulátory miest ako je tento. Avšak čaro ostrova a možnosti okupácie amíkmi ma oslovilo, preto je verdikt až takto vysoký. Pri hrách podobného typu sa môže počítať so stereotypom ktorý nastupuje dosť rýchlo teda aspoň u mňa. Čo samozrejme vedie k tlačidlu quit.
Egoo98%
Super hra musim povedat skvela vec na prazdniny ale hudba by mohlabyt lepsia :D ale inac v poho velka skala ostrovov a budov
Trallko100%
Very Good sám to mám a je to naj hrsa na svete tá grafika tá volnost rozmanitost budov politika demokracia vzburi rebelov apd. proste nema ERROR NO ERROR :D Vrelo Odporúčam.
Skovran90%
tropico je dost revolucna strategia pre tych co su zviknuty na age of empire ale je to dost dobre len skoda ze tych vojakov sa neda ovladat
san9885%
Hra je velmi dobra ak nemate demo verz. grafika dobra vsetko dobre okrem ovladania to vam bude trvat hodiny ket sa to naucite. Davam 85%
demomaf95%
tato hra sa mi velmi pacila ... hotely kasina bordely obchody a vseliake ine strediska to bolo velmi fajn ale stale mi tam neco chybalo a to co chybalo v tropico 3 tak doplnily v data discu asi naj z hry su manipulacie ludu zabitie kacirstvo vezenie uplatky...no najviac ma prekvapyli volby doposial asi prva hra ktora tuto moznost ma...a tych 5% ktore som nedal je kvoli tomu ze my chybaju veci ale zasa data disc tie moznosti naspet vratil
Firewall78%
graficky celkom dobre, kampaň je miestami nezáživná no tvorba postavy je zaujímavá a unikátna ale prijal by som možnosť lepšie ovládať postavy (aspoň diktátora a vojakov)
PJA90%
Jedinečný nápad, dobrá grafika aj hrateľnosť, široké možnosti pre hráča - tak to je Tropico 3. Hra vás prenesie do 50 rokov minulého storočia na malý hornatý ostrov, kde máte založiť svoju "banánovú republiku". Aby to nebolo také ľahké, musíte uspokojovať všetky vrstvy obyvateľstva ostrova, zvoliť si, či sa pridáte k ZSSR alebo USA na ich ceste za víťazstvom, robiť sociálnu a imigračnú politiku, riešiť zamestnanosť, vyhrávať voľby, zabrániť dobytiu ostrova, či už jednou z mocností alebo povstaleckou armádou a byť pripravený na všetky prírodné katastrofy ako zemetrasenie, výbuch sopky alebo hurikán. Všetky tieto prekvapenia na vás vyskočia v okamihu a preto musíte dôkladne od začiatku hry plánovať, čo spravíte a postavíte. Pretože, ako neskôr zistíte, každý váš čin má aj následok. Hre dávam 90% za skvelý zážitok a atmosféru Karibiku, 10% strhávam za drobné chyby, malé ostrovy a vyššiu náročnosť.
Dominik199891%
je to velmi povedený simulátor diktátora a oproti předchozimu nádherná grafika výborně zpracované efekty a moře (a celkově) . hodně možností .
Phillips85%
Zábavná hra z oblasti rozvoja ekonomiky Karibského štátu. Ja som sa pri tom bavil, Misie sú vtipné, nechýbajú dobré karibské hudby, plno možností ako ovplyvňovať ľudí a ako si vybudovať svoje impérium po dobrom alebo po zlom. Jedine čo mi vadil je ten stereotyp ktorý sa dostavil pomerne rýchlo, ale aj tak ma na pár desiatok hodín táto sranda zabavila. Dobrý je Almanach ktorý ukáže naozaj všetko a možnosť zatýkať koho chcem :D
player-Veteran95%
hmmm

+Grafická stránka hry
+audiovizuálna stránka hry
+zábava na dlhú dobu
+stavanie
+možnosť vybrania si štýlu ako alebo aký režim budete prevádzkovať(diktatúra,komunizmus)

-asi možno iba to že pre niektorých Tropico 3 vlastne je jednotka v prekrásnej grafike(čo zlé nie je a ani pravda)
-a môže zožrať veľa času z vášho života

Po jednotke..asi jedna z najlepších a najkvalitnejších budovateľských stratégii aké som vôbec kedy hral(simcity je overated). Proste top a asi aj jedna z najkrajsích.
will655%
Tak na tuto hru som sa tesil.. tesil som sa na to ako budem utlacat svoj lud a spriahnem sa s komunistami.. no neskutocne ma sklamala.. ostrov na ktorom mam postavit svoju bananovu "republiku" je tak maly ze sa tam zmesti akurat jedno mesto.. ta hra je neskutocna nuda.. je tam akurat celkom pekna grafika a krasny namet.. ale sklamala ma asi ako nove sim city...


všetky (44) »

Súvisiace hry Tropico 6: New Frontiers
Tropico 6: Festival
Tropico 6: Caribbean Skies
Tropico 6: Lobbyistico
Tropico 6: Spitter
Tropico 6: The Llama of Wall Street
Tropico 6
Tropico 5: T-Day
Tropico 5: The Supercomputer
Tropico 5: Espionage
Tropico 5: Inquisition
Tropico 5: Supervillain
Tropico 5: Gone Green
Tropico 5: Surfs Up!
Tropico 5: Waterborne
Tropico 5: Joint Venture
Tropico 5: Generalissimo
Tropico 5: Mad World
Tropico 5: The Big Cheese
Tropico 5
Tropico 4: Apocalypse
Tropico 4: The Academy
Tropico 4: Voodoo
Tropico 4: Vigilante
Tropico 4: Megalopolis
Tropico 4: Gold Edition
Tropico 4: Pirate Heaven
Tropico 4: Modern Times
Tropico 4: Quick-dry Cement
Tropico 4: Plantador
Tropico 4: Junta
Tropico 4
Tropico 3: Absolute Power
Tropico Reloaded
Tropico 2: Pirate Cove
Tropico: Mucho Macho Edition
Tropico: Paradise Island
Tropico

Diskusia o hre Tropico 3 Pridať príspevok
04.09.2011 16:11 - napíš speedygonzales a nemusíš mať ani stavebný ...
28.02.2011 11:15 - ja som si povedal tak a nebudel vedel spraviť tropico3 tak sa na to vy***...
28.02.2011 11:12 - no už to ťahám z rapidshare... a uvidime ake to bude ale vyzer&...
16.01.2011 23:16 - uz mi to konecne ide, kaslem na originalku :-D
16.01.2011 22:08 - ja sa na to vsetko mozem vyjeb.t vsetko som skusal a nic.vypli net atd...KUPIM...
...
Zobraziť všetky príspevky (76) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |