Death to Spies: Moment of Truth | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 7456 užívateľov

Death to Spies: Moment of Truth


Žáner:Akčná
Dátum vydania:28. Marec 2008
Stránky hry:www.death2spies.com
www.1cpublishing.eu/game/death-to-spies-moment-o...
smersh.games.1c.ru
Výrobca:1C, Cenega, Haggard Games
Kúpiť hru Death to Spies: Moment of Truth
Kúpiť hru

Pokračovanie obľúbenej akcie Death to Spies, ktoré sa necháva inšpirovať legendárnym Hitmanom. Hlavnou postavou je kapitán Semion Strogov zo 4. oddelenia sovietskej kontrarozviedky nazývanej SMERSH. Označenie SMERSH za druhej svetovej vojny používala sovietska jednotka zostavená z niekoľkých oddelení kontrarozviedky a v ruštine znamená doslova "smrť špiónom".

Rovnako ako v Death to Spies bude hráč v úlohe Storgova prenikať do celej rady starostlivo strážených objektov, či zneškodňovať dôležité osoby. Plnenie daných cieľov pritom vyžaduje maximálnu diskrétnosť. Inak povedané, nesmie byť v priebehu misie ani videný ani počutý, inak nasleduje smrť a nesplnenie misie.




Alternatívne názvy
Death to Spies 2

HW požiadavky Death to Spies: Moment of Truth
Minimálne požiadavky
  • Windows 98 / 2000 / XP / Vista
  • 2,4 GHz - Intel Pentium IV / AMD Athlon
  • 1 GB RAM
  • 128 MB - NVIDIA GeForce 5700 / ATI Radeon 9800
  • DirectX Compatible Sound Card
  • 3,8 GB HDD
  • DVD-ROM
Odporúčané požiadavky
  • Windows 98 / 2000 / XP / Vista
  • 2,8 GHz - Intel Pentium IV / AMD Athlon
  • 2 GB RAM
  • 256 MB - NVIDIA GeForce 7800 / ATI Radeon 1600
  • DirectX Compatible Sound Card
  • 3,8 GB HDD
  • DVD-ROM

Ďalšie videá »


Death to Spies: Moment of Truth - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
68%

Recenzie
Tiscali Games80%
Tuhých a velmi tichých stealth akcí je třeba si vážit a Death to Spies: Moment of Truth je přesně ten případ. Neoriginální příběh zde více než vyvažuje komplexní hratelnost a hustá atmosféra vás na několik hodin nedovolí hru opustit. Za tu cenu... všemi deseti.
Sector.sk80%
Toto nepriateľské prostredie vás buď pohltí, alebo zničí. Na jej pokorenie budete potrebovať nie len pevné nervy, ale aj dobrý pozorovací talent, schopnosť nachádzať súvislosti tam, kde zo začiatku žiadne nie sú, trpezlivosti kopcom a hlavne opatrnosti, ktorej v tejto brandži nikdy nie je dosť. Určite vám k tomu dopomôže slušné technické spracovanie, variabilné prostredia, misie zo všetkých kútov sveta i prepracovaná zvuková kulisa. Ak hľadáte rýchlu, zbesilú akciu plnú výbuchov a strieľania, tak nuda vás bude mať na muške skôr ako vy úspešný koniec prvej misie. Na druhú stranu, ak ste sa narodili v znamení špióna, v rodine máte tajných agentov, vo vačku nenosíte devinu, ale strunu z piána, tak potom ste ten pravý pre túto náročnú, ale nevšedne nadpriemernú úlohu.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
NORD_KING79%
-: bugy, príbeh a misie bez nadväznosti, občas umelá inteligencia, príbehové scénky, hudba, absencia multiplayeru, herná doba
+: dizajn, engine, lokácie, audio, efekty, atmosféra, zábava, voľnosť v riešení misie, mapa, zbrane a ďalšia výbava, umelá inteligencia, HW nároky, kostýmy, modely postáv, úlohy, vozidlá, cena
Verdikt: Po menšej odmlke sa hráč môže opäť ponoriť do sveta špiónov a tajných služieb z obdobia druhej svetovej vojny. Death to Spies s podtitulom Moment of Truth nadväzuje na svojho predchodcu a to doslova pomaly vo všetkom. Technická stránka hry sa o niečo posunula dopredu, naďalej neexceluje, no skvele plní svoj účel. Dominantou hry je jej atmosféra. Dusno v rámci plnenia cieľov misií bude predovšetkým vďaka kvalitnej umelej inteligencii, ktorá na vyšších úrovniach obtiažnosti nič nedaruje len tak. Hráč si musí dať pozor na vhodnosť oblečenia. Čo sa týka spôsobu plnenia misií, hra poskytuje úplnú voľnosť. Samozrejme najvhodnejší je tichý postup ako tomu bolo aj predtým. Naopak nedostatkom hry je zas a znova celková herná doba, ktorá sa pohybuje v rovnakom rozpätí ako pôvodný titul. Vplyv na ňu má hlavne voľba obtiažnosti. Na tých vyšších je hra skutočne náročná a miestami až výzvou. Celkovo však treba konštatovať, že napriek spomenutým nedostatkom sa jedná o kvalitný titul v rámci danej témy a obdobia.
Bramir80%
vyborna hra bavilo ma to bolo to super hral som to stale nevedel som sa od toho odrthnut takto by mali vyzerat hry skvela praca dobre to je urobene keby vsetky vyzerali takto tak by to bolo uplne super ..
Marwan1010%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..


všetky (13) »

Súvisiace hry Alekhine's Gun
Death to Spies

Diskusia o hre Death to Spies: Moment of Truth Pridať príspevok
14.01.2011 11:45 - Inak grafika je v poriadku pretože ...textura lietadiel aut prostredia aj...
13.01.2011 20:01 - Hratelnostou je to najlepšia špionážna zaležitost a t...
13.01.2011 15:35 - Grafika je na figu, pohyby sú uplne umelé, som si to nainštalov...
03.01.2011 23:33 - Neviete či sa mi to oplatí sťahovať teraz?? stojí za ...
17.12.2010 01:50 - Nemate pocit, že na rok 2008 je tam dost slabá grafika?...a aj pohyb...
...
Zobraziť všetky príspevky (27) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |