The Ball | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 14359 užívateľov

The Ball


Žáner:Akčná, Logická / puzzle
Dátum vydania:26. Október 2010
Stránky hry:theball.toltecstudios.com
Výrobca:Tripwire Interactive, Teotl Studios
Kúpiť hru The Ball
Kúpiť hru

The Ball je singleplayerová puzzle hra postavená na Unreal Engine 3. Tvorcovia hovoria o 15 % bádania, 60 % hádaniek a 25 % akcie. Stanete sa bádateľom v kobkách s nástrahami a vašim spoločníkom je tajomná guľa, ktorú využijete na prekonávanie prekážok.




HW požiadavky The Ball
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP2 / Vista / 7
  • 2.0 GHz CPU
  • 1 GB RAM
  • SM 3 compatible video card (GF 6800)
  • DirectX 9 compatible sound card
  • DirectX 9
  • 1.5 GB HDD

Ďalšie videá »


The Ball - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
66%

Recenzie
Sector.sk75%
The Ball je pohodovou záležitosťou s dobre namixovanou zmesou akcie a logických problémov na fyzikálnej báze. Viac sa zapotíte pri balansovaní nad lávovým poľom, ako pri riešení rébusov, ale hra aj napriek tomu príjemne skráti čakanie na Portal 2. Niekoľkohodinové dobrodružstvo sa nevyznačuje silným príbehom, a boje sú skôr sekundárnym elementom, no systém hry je nápaditý a vcelku originálny. Najmä vďaka tomu si s guľou užijete slušnú porciu zábavy, ktorá je rozhodne hodná necelých 20 EUR.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
FiFty_2280%
Logické hry nejak veľmi v láske nemám, ale The Ball som si nemohol nechať ujsť. Oplatilo sa ho vyskúšať a môžem povedať, že je to asi najlepšia logická hra akú som kedy hral(síce som ich veľa ani nehral). Logické hádanky nie sú vôbec ťažké, takže mozog si tu až tak veľmi nepotrápite, čo beriem ako plus. Samozrejme celá hra nie je len o riešení hádanok, ale taktiež tu zažijete nejakú tu akciu, kedy Vás behom hry vyrušia nepriatelia v rôznych podobách(od múmií až po obrovské chrobáky). Hra má takú mierne strašidelnú atmosféru, čo beriem ako ďalšie plus. No a ďalší plus je, že hra beží Unreal Engine, čo znamená, že má fakt slušnú grafiku. Ešte spomeniem, že hra má okrem hlavnej kampane aj Survival mód. Milovníkov logických hier asi The Ball mierne sklame primitívnosťou logických hádaniek, ale tým, ktorý nemajú logické hádanky veľmi radi, môžem The Ball odporučiť.
reksharks70%
Na túto hru som sa tešil a nemôžem povedať že by som bol sklamaný. The Ball vás vtiahne do klaustrofobického a depresívneho sveta tajomnej civilizácie žijúcej pod povrchom ktorá sa sem utiahla pred ostatnými kmeňmi v dávnych dobách a vybudovala podzemný svet s množstvom rébusov ktorý vďaka Unreal Enginu ožíva pred vašimi očami. Rébusov je v hre niekoľko pričom každý má svojský spôsob riešenia. Nanešťastie ich riešenie je jednoduché no ak patríte k hráčom ktorý neradi rozmýšľajú pri hraní tak si prihoďte pár bodíkov navrh. Tieto nástrahy však riešite pomocou guľe ktorá dokáže predmety odťahovať, viesť elektrický prúd , rozširovať antigravitačné pole a veľa iných vecí pričom ju môžete vďaka pradávnemu vynálezu nájdenému tesne po páde aj priťahovať a vystrelovať a práve vďaka tomu a výbornej fyzike sa stáva táto hra zábavnou. V hre sa stretnete aj s nemŕtvymi a inými obyvateľmi podzemného sveta avšak len vo veľmi malej miere takže budete mať počas hrania nepríjemný pocit kedy sa niekto objavý. Počas celej hry vás sprevádza tajomný podzemný vládca ktorého neustále vydíte pred sebou ale nemôžete naňho siahnuť. Nepoviem vám ako sa to skončí pretože tým by som vám pokazil radosť s hry. Kebyže má hra pútavejší príbeh a zložitejšie rébusy tak by dostala odomňa vyžšie hodnotenie ale takto to je obstojných 70%.


všetky (5) »


Diskusia o hre The Ball Pridať príspevok
19.05.2014 14:54 - Vřele doporučuju. Cheat codes Use ~ during game Typ "God"...
14.11.2010 12:57 - pls porc mi nejdu zmienit detaili textur, chcu dat mensi a zcerna mi obraz
14.11.2010 12:31 - Práve som to dohral,kto to nedohral celé,nevie čo je The Ball,v...
08.11.2010 16:21 - stacilo demo, koniec... pre NPC v tejto hre by som nasiel daleko, daleko lepsi...
20.10.2010 10:21 - Ty si hral len mód k UT3. Toto už bude plnohodnotná hra.
...
Zobraziť všetky príspevky (6) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |