Dungeon Siege III | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12908
1687

Online 8437 užívateľov

Dungeon Siege III


Žáner:Akčná, RPG
Dátum vydania:17. Jún 2011
Stránky hry:www.dungeonsiege.com
Výrobca:Square Enix, Obsidian Entertainment
Kúpiť hru Dungeon Siege III
Kúpiť hru

Pokračovanie legendárneho mena v svete fantasy, ktoré mieša intuitívnu akčnú hru s robustným RPG systémom zahŕňajúcim rozsiahlu ponuku schopností, širokú multiplayerovú zložku a hlboký príbeh.

Rozpoltená a krehká rovnováha moci medzi silnými frakciami kráľovstva Ehb sa rozpadla. Ako jeden z posledných predstaviteľov obrancov krajiny nachádzajúcich sa v nemilosti. Je na vás, aby ste kedysi mocnú Légiu znovu vybudovali a zachránili Ehb od prepadu do temnoty.

Budete cestovať úžasnou krajinou Ehb spolu so skupinou jedinečných spoločníkov a porážať rozmanité druhy zloduchov a príšer, pomocou kombinácie hrdinských schopností, mágie, ktorá vám doslova zatrasie monitorom, a hrozivých zbraní.




Alternatívne názvy
Dungeon Siege 3; DSIII; DS3

HW požiadavky Dungeon Siege III
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista SP1 / 7
  • Core 2 Duo 2.5 GHz / ekvivalent
  • 1.5 GB RAM
  • ATI Radeon HD 3870 / NVIDIA 9800 GT
  • DirectX 9.0c
  • 4 GB miesta na disku
Odporúčané požiadavky
  • Windows 7
  • Core i5 750 2.67 GHz
  • 2 GB RAM
  • ATI Radeon HD 4870 / NVIDIA GTX 260

Ďalšie videá »


Dungeon Siege III - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
67%

Recenzie
Tiscali Games70%
Dungeon Siege III dokázal nemožné, pronikl i na konzole. V tomto ohledu jde o sympatický krok! Ve všem ostatním nabídl hodně dobrou zábavu, solidní akci, ale nezbavil dojmu, že to celé mohlo být přeci jen lepší. Platí to zejména o PC verzi, která by sama o sobě zasloužila jeden bodík z hodnocení dolů.
Sector.sk75%
Dungeon Siege III je akčne ladená RPG, ale vďaka početným úlohám a pomerne hojne zastúpeným dialógom, sa nejedná o tuctovú rúbanicu. V porovnaní s predošlými dielmi je to však chudobnejší príbuzný, ktorý stratil to, čo hráči v jednotke a dvojke milovali. Skutočným neduhom je ale nevhodné ovládanie na PC, no tvorcovia už prisľúbili nápravu. Nevyšlo to celkom podľa predstáv, ale keď niektoré veci prehltnete a hra sa rozbehne, dočkáte sa slušnej zábavy, hlavne ak si ju spestríte kooperačným multiplayerom.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
lorka75%
Hra potvrdzuje to stare zname "v jednoduchosti je sila" a teda ma jednoduchu ale peknu grafiku a jednoduchy ale pekny pribeh, jednoduchy. Taktiez sa to da naucit dobre hrat uz po prvej hodine hrania.

Osobne som od toho cakal o nieco menej no predsa mi v PC verzii chybalo trocha viac RPG prvkov. Ale asi to tak malo byt. Od DS 1 sa to stale viac a viac ubera arkadovym sposobom a ak to naozaj bolo ich cielom tak sa im to podarilo.

Jedna vec co by som hre mozno vytkol je ovladanie. vela ludi sa stazuje absenciu strafe movement. Myslim ze to ma co docinenie a prevodom PC <-> konzola. A mozno by som ocenil klasicku mapu + tu co tam je samozrejme.

kazdopadne hra je zabavna, pekna, dobre prostredia, vynikajuco ide, nepada a je v nej malo chyb. Mozem ju odporucit milovnikom rozsiahlych titulov ako napr. Neverwinter Nights, Dragon Age, a.t.d. tak isto ako aj tym co uprednostnuju trocha viac arkadoveho boja a priamociarosti.

Davam 75 pozitivnych percent :)
strasiak60%
Každý mi dá za pravdu, že predošlé diely boli dobré. V poslednom čase sú už iba také RPG, takže keď si to zhraniem :
*Grafika môže byť, ale mohla byť aj lepšia.
*Základ hry už nie je to čo to bývalo, ale zas sa nedá označiť ako nepodarok od CI.
*Obsahovo ma hra pomerne sklamala, dnes už pripadá väčšie spektrum...
tomikzlesa90%
DS3 je oproti dvojce dopěl jistých změn, které měli být zlehčením a zjednodušením ale jsou spíše zklamání pro všechny RPG bijce. V první řadě je to přodělování skillpointů, kdy si bod prostě musíte přidělit okamžitě a nemůžete si je hamtat, ale co mi doslova nas*alo je systém léčení, k čemu mu je skill když ho můžu aktivovat jen za získané zásahy a ty se při soubojích z bossem získavají blbě. Já chci zpátky lahvičky a chlastat ! Na druhou stranu tenhle fakt ale nutí praktikovat při soubojích určitou strategii. Pochválit tedy musím zejména bosse, fajty s nima nejsou žádná prdel a musíte se sakra snažit, skillovat, uhejbat, blokovat... Dalším "zjednosušením" je výbava, už žádné porovnávání itemů, systém vám okamžite nové označi a dokonce porovná či je lepší nebo horší, čili odpadla diablovská manie hodinového čumění do inventáře. O nepotřebě navštevovat obchodníka a přeměnovat si itemy na peníze sám je asi největším krokem vedle. DS3 je ovšem hodně zábavné a skvěle hratelné.

+ Grafika
+ Zajímavý příběh
+ Různorodá prostředí
+ Naprosto odlišní společníci
+ Souboje s bossy

- Systém itemů
- Systém léčení a skillování
Maniak14725%
hrozna kamera no hrooooozna dalej zla kamera pri coop otrasne lootovanie skoda straveneho casu instalovanim
FiFty_2275%
Dungeon Siege III postačí na spríjemnenie čakania na Diablo III. Pokiaľ ste fanúšikmi tohto typu hier, tak kupujte, kupujte, kupujte...
Andyno60%
Ako fanúšik série som siahol aj po tomto pokračovaní a musím povedať, že ma dosť sklamalo. Ovládanie je totiž absolútne príšerné. Oproti predchádzajúcim dielom je to neuveriteľný skok dozadu. Ak nie ste fanúšik, odoberte aspoň 5%.
chetodon11100%
Podla mojich predstáv super...grafika nápad , super super super super super super super super
super super super super super super super super super super super super super
DjMartis45%
Dlho som sa zdráhal, kým som sa odhodlal si zakúpiť DS3. Hra ma nejak extra neoslovila pri vydaní a ani pár rokov potom až do teraz(2019), graficky bola zaujímava, no hrateľnosť sa mi nezdala byť pohodlná. No povedal som si že sa premôžem a dal som jej šancu, a neľutujem. Z počiatku ma nenadchol ani príbeh, a na ovládanie som si zvykal pár hodín. Avšak asi po 4-5 hodinách čo som sa premáhal, ma ta hra vtiahla ešte viac do príbehu a konečne tam bola ta pravá akcia aku som čakal. Hru som prešiel na 3 spustenia a hral som ju asi 16 hodín, dokončenú aj so všetkými sideQ. Jediné čo by som vytkol a dal obrovské mínus je to, že postavu si nemôžte žiadným spôsobom upravovať, dokonca jej nemôžte dať ani zbrane ake chete. Chápem že Mage nemôže behať s obojručným mečom alebo kušou, ale rly? žiadna zbraň na melee?? Oproti DS2 je prepracovanosť postav veľmi prabiedna. Hra nešla dopredu, ale zaradila poriadnu spiatočku a nazývať ju RPG je veľmi nepresné. Ďalšie obrovské mínus, je aj absolútna nepodstatnosť obchodníkov. Hru som prešiel bez toho aby som si kúpil čoilen jedinú vec do equipu. Všetko čo pdostanete v MainQ vám bohato stačí na prejdenie hry bez problémov (normal obtiažnosť). Za mňa 45%, len kôli príbehu v MainQ ale aj SideQ, final bossovi a peknej grafike aj v roku 2019.

+combat system
+grafika (svet,postavy,modely,efekty)
+príbeh
+enemy NPC

-gameplay (ale to asi podľa chuti)
-krátky príbeh,aj keď zaujímavý
-úprava postavy,veľmi slabá na RPG hru


všetky (19) »

Súvisiace hry Dungeon Siege III: Treasures of the Sun
Dungeon Siege II: Deluxe Edition
Dungeon Siege II: Broken World
Dungeon Siege II
Dungeon Siege: Legends of Aranna
Dungeon Siege

Diskusia o hre Dungeon Siege III Pridať príspevok
12.07.2014 22:41 - není to pěkná har ukládaní mi nejde poradíte co ...
12.07.2014 18:45 - Ahoj Lidi,nefungují mi trainery ať je zapnu jakkoliv . Nevíte p...
17.07.2013 18:34 - A ja som Červená Čiapočka a mám rada veľké ...
02.04.2013 14:15 - Hej lidi hra mi jde dobře ale zvuk je takový koktavý .Před...
04.12.2012 18:23 - Mne to ide bez problémov.Mám windows 7 64 bit verziu.Kým som ne...
...
Zobraziť všetky príspevky (71) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |