Ridge Racer: Unbounded | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 9828 užívateľov

Ridge Racer: Unbounded


Žáner:Racingovka
Dátum vydania:27. Marec 2012
Stránky hry:www.ridgeracer.com
Výrobca:Namco, Bugbear Entertainment
Kúpiť hru Ridge Racer: Unbounded
Kúpiť hru

Ridge Racer: Unbounded prináša drastický odklon od zavedenej série, ktorý skôr než na driftovanie kladie dôraz na efektné frenetické preteky v betónovej džungli a veľkú mieru deštrukcie po vzore napr. Burnout. Jazdný model, správanie sa automobilov a tiež prostredie však zostáva čisto arkádové, ktoré z tejto hernej série dobre poznáme.




Alternatívne názvy
Ridge Racer Unbounded

HW požiadavky Ridge Racer: Unbounded
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista SP2 / 7
  • Dual Core Athlon X2 2.6 GHz / Intel ekvivalent
  • 2 GB RAM
  • 512 MB grafická karta (ATI Radeon 4850 / NVIDIA GeForce 8800 GT)
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 9.0c
  • 3 GB miesta na disku

Ďalšie videá »


Ridge Racer: Unbounded - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
63%

Recenzie
Sector.sk75%
Už pred sebou nemáme klasický Ridge Racer, Unbounded posúva hranice niekam inam. Bavili sme sa, nakláňali na stoličke pri tesných prejazdoch zákrutou, skoro si prehrýzli jazyk pri tesnom finiši o prvú priečku, vrieskali pri podarenej búračke, ale do bombastického zážitku, ku ktorému by sme sa pravidelne vracali, niečo chýba. Postupujúca nuda a stále častejšia frustrácia a opakovanie ubíjajú hru, ktorá sa Ridge Racer vôbec ani volať nemusela. Je zábavná, je pekná, avšak šampanské nestrieľa, skôr si decentne pripíjame. Ak ste teda Split/Second prejazdili krížom krážom, máme pre vás vhodného nástupcu.
Tiscali Games60%
Ridge Racer Unbounded budete dobře znát ještě před prvním zahráním. Je to plagiát hned několika moderních závodních arkád. Není s ním úplná nuda, ale tvůrci šli zbytečně na jistotu a nasekali i pár hloupých chyb.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
AFK85%
+
- veľa zábavy
- pekne urobené menu
- skoro všetko sa dá zničiť
- stavba vlastného mesta
- krátke loadingy
- cítiť tam tú rýchlosť
- veľmi veľa miest
-
- málo aut
- grafika
minuteman70%
davam solidnich 70 %, grafika je prijatelna, soundtrack se ke hre hodi, zadne dlouhe loadingy, dobra optimalizace, znicitelnost prostredi a aut, vice druhu zavodu, ale chvilema zbytecne tezke a naprosto mimozemska fyzika chovani aut
guliver3985%
Po dlhšej dobe konečne niečo hratelné.Nato že hra má 1,5GB inštalačku je to veľmi dobré.
Graficky dobre spracové,zaujímavé menu.Ak by ste čakali nejaké novinky v hre tak prekvapenie nebude,každopádne hru odporúčam ako relax,kedže v súčastnosti podobný žáner chýba.
eaer40%
Je to zjavne lepšie než minuloročný NFS:TR no čo z toho keď aj tak to nespĺňa kritéria roku 2012. Grafika, režimy, dĺžka, počet vozidiel... o ničom. Jediné čo je dobré sú tie poškodenie a samozrejme pár vychytáviek a technicky dobre prevedené závody v inom štýle.
scarryboy40%
Tak,je to tu.Niečo,na čo som bol strašne moc zvedavý nakoniec prekvitlo v myslím a pevne dúfam najväčšie sklamanie roka...Grafika je podľa mňa celkom fajn,zvuky ešte tiež sú v pohode,no nijako vás celkový dojem nenadchne.Priznám sa,že som to hral tak maximálne hodinku.Ako plus hodnotím aj editor miest,kde si môžete vytvárať vlastné mestá...Zrejme najväčším mínusom by som dal nascriptované demonštrácie,ktoré závisia na stlačení jedného tlačidla Ctrl a hneď ako druhý najväčší mínus je stereotypnosť po pól hodinke.Príde mi to o kúsok lepšie ako Flatout:Chaos & Destruction.Tak to by bolo z môjho gusta všetko,tých 40 percent akorát dávam za fajn grafiku a ozvučenie vo forme hudby,aj keď jej tam je málo...
WildChild20%
Od tejto hry som čakal oveľa ale oveľa viac...Podľa mňa je to nehorázna koko*ina !
Grafika by sa celkom aj dala ale ovládanie,hratelnosť a podobné veci...hral som to dokopy nedošiel som ani dva okruhy a hneď som to vypol a odinštaloval... takéto hry nemajú zmysel ...zostávam pri starom dobrom FlatOut-e
Satik6485%
Výborná hra, která aspoň pro mě měla tvrdý začátek, kdy mi chvíli trvalo, než jsem se ji naučil hrát. Ale vyplatilo se. Závody jsou dost akční, kromě toho nabízí hra i další módy jako drifty, stunty nebo ničení nejvíce aut v časovém limitu (připomnělo mi to policejní misi v Carmageddonu :)).

Level design se mi hodně líbil, ikdyž se po čase zdají městské tratě hodně podobné. Zničit se dá opravdu skoro vše. Grafika příjemná, hudební stránka taky ke hře sedí.
Líbí se mně že postupem hry obtížnost neklesá, jako je tomu u těchto her někdy zvykem. Naopak je pořád celkem vysoko.

Rozhodně tuto hru doporučuju. Ikdyž na tom pracoval BugBear, s FlatOutem bych to nerad srovnával. Ridge Racer je mnohem arkádovější a tak se na něj dívám jinak, než na FlatOut. Přesto je to pro mě od vydání FlatOutu UC nejlepší závodní hra.


všetky (14) »

Súvisiace hry Ridge Racer Driftopia

Diskusia o hre Ridge Racer: Unbounded Pridať príspevok
20.04.2012 14:40 - Večsiu chobotinu som nehral popravde povedane :) sice flat out 3 este vec...
17.04.2012 09:19 - Na 100%. ;-)
07.04.2012 20:17 - Tak som to odinštaloval , nejak ma to nechytilo :-/
06.04.2012 00:41 - aj mne to robilo ale som si stiahol druhu instalacku a ide to :D
04.04.2012 08:12 - Sakra mne to ani nejde, nejdu mi nacitat textuty okolia, zobrazi sa mi iba aut...
...
Zobraziť všetky príspevky (26) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |