War Thunder | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 5861 užívateľov

War Thunder


Žáner:MMO, Simulátor
Dátum vydania:1. November 2012
Stránky hry:warthunder.com
Výrobca:Gaijin Entertainment
Kúpiť hru War Thunder
Kúpiť hru

Letecká MMO simulácia z obdobia druhej svetovej vojny.
Hra bude bez poplatkov. Lietať sa bude na detailných mapách, kde hráči z vtáčej perspektívy vnímajú bojiská vytvorené na základe dobových záznamov v kombinácii so snímkami zo satelitu. Do vzduchu sa vznesieme na lietadlách USA, Veľkej Británie, Japonska, Nemecka a Sovietskeho zväzu, každé s detailným spracovaním a realistickým kokpitom. Medzi cieľmi sú tanky, lode aj pechota. Hráči si budujú kariéru, zdokonaľujú lietadlá, získavajú prestíž a medailové ocenenia.
Hráči môžu vytvárať klany a spojenectvá, bojovať spolu alebo proti sebe a poškodenie lietadiel sa prejaví viditeľne aj funkčne podľa zasiahnutej časti stroja. To všetko k kvalitnom modernom spracovaní.




Alternatívne názvy
World of Planes

Ďalšie videá »


War Thunder - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
91%

Recenzie
Sector.sk95%
War Thunder nie je pre každého, ale dá sa aj povedať, že každý si tu nájde niečo pre seba. Teda ak máte radi historickú vojenskú techniku, lietadlá, tanky alebo po novom aj lode. Autori stále menia a dolaďujú mechaniky, pridávajú a testujú obsah a už teraz je to skvelá zábava. Hlavne je to multiplayer pre všetkých, ktorí majú radi armádnu techniku s aspoň miernou úrovňou realistickosti. Nestačí len grind a peniaze či najlepšia technika, ale šikovnosť, taktika a skúsenosti sú to, čo vám zaručí víťazstvá aj keď budete neraz v nevýhodných situáciách. Stále sa meniace prostredia, úlohy, jednotky, ale aj preskakovanie medzi tankmi a lietadlami zabezpečia výbornú zábavu na nespočetne veľa hodín.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
kubo474795%
War Thunder je skratka výborná zadarmo MMO hra. Je to na princíp hry od Wargaming (World of Tanks a World of Warplanes), akurát má svoj systém. A musím povedať, že War Thunder je omnoho lepšia hra ako World of Warplanes. Jednoducho War Thunder ponúka viac možností, viac herných módov, lepšie podmienky pre tých čo si neplatia prémium, lepšie optimalizáciu a nádhernú grafiku, väčší výber lietadiel, lepší model poškodenia, lepšie ovládanie, viac funkcií a možností, spracovanie leteckých súbojov, skratka War Thnuder vyniká takmer vo všetkom a Wargaming si tie svoje lietadielka, ktoré sú doslova odpadom môže zabaliť a zošrotovať, pretože War Thunder je silná konkurencia a porazí Wargaming na plnej čiare. To však nie je všetko, hra sa stále vyvíja a to ponúka stále viac nový lietadiel, vylepšení a mnoho, mnoho viac. V budúcnosti sa chcú zamerať aj na lode a tanky, takže uvidíme ako sa im podaria lode, či budú lepšie od Gajin, alebo od Wargaming, ale lietadlá už víťaza majú. War Thunder jedine odporúčam, je to zadarmo, môžete si doplatiť bonusy a vyrazte do boja!
adapan005100%
Perfektný simulátor, odporucam aj ked je to len open beta! Zatial je tam len 5 narodov. Chcú tam pridať aj tanky a lode! Je to proste super!! . . .
STAHUJTE!!
minov2.895%
Hrám to zatiaľ iba pár dní a hra na mňa urobila skvelý dojem. Takmer okamžite som sa vykašľal na WoT/WoWP/WoBS a prešiel som na War Thunder.
+veľký počet strojov v každom národe
+levelovanie
+nepotrebnosť vlastniť prémiový účet aby se mali šancu
+je to super a je to ešte len Beta
+aby som nezabudol náš postup sa prejdením do konečnej fázy nezmaže :3takže naklusajte pekne do bitky a expite už teraz aby ste mohli novopríchodzích rozmeta na prach :-)
+skvelý soundtrack

-možno iba grafika ale aj to je len môj osobný názor pretože môj Hardware na laptope neunesie viac ako ultra-low

P.s.: Teším sa na stretnutie s vami na konečnom Európskom servri.
Phillips75%
Prekrásne spravená hra. Veľmi sa mi páčia detaily lietadiel, ako aj reálne prvky poškodenia a správania sa lietadla pri poškodení. Rozmanité druhy lietadiel, nechýba náhľad do kabín ako aj upráva ich výkonu či vzhľadu. Krajina je veľmi dobre spravená. Jedine čo by som vytkol je, že hra nenúti jednotlivé tými spolupracovať. OK, majú určitý cieľ napr. zničiť druhému týmu tanky alebo lode ... lenže to je všetko. Často sa stáva, že aj 5 lietadiel naháňa po celej mape jedného nepriateľa, každý si lieta krížom - krážom, pri pristávaní sa zrazia dve lietadlá z rovnakého týmu ... proste spolupráca a komunikácia je tu dosť obtiažna. Možno to bol zámer, predsa v 2.S.V. piloti mali len vysielačky, ale hodilo by sa niečo také. Ako odmeny za pomoc kolegom alebo rôzne ocenenia. Samotná hra však je perfektná, nešomre o peniaze ako iné freemium hry a v podstate som ešte nenašiel bug. Jedine to levelovanie je dosť pomalé.
**UPDATE** Už šomre, a dosť neprijemne .. hodnotenie ide teda kusa dole :P
SlaX100%
War Thunder je jedna z mojich najoblubenejsich hier.Krasna fyzika , lietadla, proste vsetko prekrasne.Free to play dava velke plus takze zaraduje na vysoku priecku. Odporucam vyskusat aj WINGS OF PREY!
BlackCraft90%
Super simulator!!
+grafika
+ovladanie
+free to play
+vela lietadiel a tankov
-caste updaty
-nutnost byt online pre hranie
Super hra, odporucam.
PS.A ty ktory sem pisu ze kopia po World of Warplanes tak War thundel vysiel skor!!
colt4586%
MMO novej generacie zamerane na boje z 2sv vojny od ruskych tvorcov. Hra ponuka kvalitny obsah dobovich strojov a inich veci. Hra zatial ponuka letecke boje a pozemne boje, ktore ešte niesu uplne miestami doladene. Tvorcovia si dali zaležať na každom detaily. Takže budete mať prijemny zažitok ako pri leteckych, tak aj pri pozemnich bojoch.
+grafika strojov a okolia
+kvalitny zvuk
+bohaty obsah
+atmosfera pri bojoch
-drobne bugy
- mohla by byť lepšia optimalizacia
MeEkKiLlErS100%
Super hra skevla grafika nenaročna na pc hratelnost obtiažnosť je lahka. Dost vela strojov jednim slovom po piči hra
Rastislav1234567100%
Skvelá hra už v začiatočnej fáze predbieha Wot a WoW jej nesiaha ani po päti .Obtiažnosť ľahká ,grafika super a objemovo dosť rozsiehla.Opakujem WoT a WoW sa môžu skryť !
reagan100%
Super hra predbieha Wot neuveritelne rýchlo,grafika super ovladanie ľahke.Svelá hra ozaj lepšiu nepoznám nechápem ako toto niekoho môže nudit !
alfonz123100%
Pecka úžasna hra, zo začiatku som tomu neveril ale postupne prichádzam na to že lepšej hry od tej niet.
Jana123100%
Skláňam sa pred touto hrou pretože je jednoducho úžastna.WoT A Wow nesiaha ani počlenky tomuto dielu !
RafaelVella100%
Super jedna z najlepších aku som kedy hral a to som nemusel ani hrať dlho po pár bytkách sa ukázalo aka je táto hra skvela !
harry101010100%
-grafika +
-ovladatenosť +
-obtiažnosť+
-stroje+
No čo tej hre ešte chýba a neviše je to pomerne mladá hra.Jedným slovom, lepšej hry takéhoto kontextu nempoznám !
zuzan123100%
Dobrééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé!Supeééééééééééééééééééééééééééééér!fakt pecka !


všetky (42) »


Diskusia o hre War Thunder Pridať príspevok
28.02.2018 12:42 - Potrebujem pomôcť keď spustím hru tak mi vyhodí okno ...
21.02.2018 06:56 - je to ***na jak voda v koši
21.02.2018 06:53 - plne s tebou suhlasim
10.08.2017 21:59 - Ten kto pozna historiu tejto hry , dnes urcite bude suhlasit , ze hra to dotia...
09.11.2016 19:54 - ze sa na to nevyseres a neodinstlaujes to aspon si usetris nervy prach...atd
...
Zobraziť všetky príspevky (136) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |