Mount & Blade II: Bannerlord | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 34094 užívateľov

Mount & Blade II: Bannerlord


Žáner:Akčná, RPG
Dátum vydania:25. Október 2022
Stránky hry:www.taleworlds.com/en/Games/Bannerlord/
Výrobca:TaleWorlds
Kúpiť hru Mount & Blade II: Bannerlord
Kúpiť hru

Rohy dujú, vrany sa zlietajú. Ríša je rozorvaná občianskou vojnou. Za hranicami vznikajú nové kráľovstvá. Popadnite meč, navlečte zbroj, povolajte stúpencov a vyrazte dopredu za víťazstvom a slávou na bojisku Calradie. Upevnite svoju vládu a vytvorte nový svet z popola toho starého.

Mount & Blade II: Bannerlord je veľmi očakávané pokračovanie úspešnej stredovekej bojovej simulácie a hry na hrdinov Mount & Blade: Warband. Hra je zasadená do obdobia pred 200 rokmi a rozširuje detailný súbojový systém aj svet Calradie. Bombardujte horské pevnosti pomocou obliehacích strojov, vybudujte tajnú zločineckú ríšu v zapadnutých mestských uličkách alebo sa vrhnite do chaotických bitiek v rámci výpravy za mocou.

STRATEGICKÉ / AKČNÉ RPG
Skúmajte, podnikajte nájazdy a dobývajte po celom rozsiahlom kontinente Calradie a robte si v priebehu hry priateľov i nepriateľov. Dajte dohromady vlastnú armádu a veďte ju do boja, veľte svojim vojakom v bojovej vrave a bojujte po ich boku.

KAMPAŇ PRE JEDNÉHO HRÁČA
Hrajte po svojom! Naplánujte si vlastnú cestu k moci v dynamickom sandboxovom dobrodružstve, kde žiadne dva priechody hrou nie sú rovnaké.

ROZSIAHLY EDITOR POSTÁV
Vytvorte si vlastnú postavu a rozvíjajte ju podľa svojho herného štýlu. Vylepšujte si schopnosti pomocou praktických úkonov a získajte prístup k celému radu perkov, ktoré predstavujú vaše majstrovstvá v danom obore.

REALISTICKÁ EKONOMIKA
Sledujte, ako sa mení dostupnosť tovaru v simulovanej feudálnej ekonomike, kde cena všetkého od kadidiel po vojnové kone plynule reaguje na ponuku a dopyt. Obráťte anarchiu vo svoj prospech tak, že ako prvé doveziete obilie do hladujúceho mesta po obliehaní alebo znovu otvoríte obchodnú cestu, na ktorej vyčíňajú banditi.

PRE VIAC HRÁČOV
Preverte svoju taktickú zdatnosť a bojové schopnosti proti hráčom z celého sveta v celom rade rôznych herných režimov pre viacerých hráčov – od malých potýčok až po obrovské epické obliehania so stovkami účastníkov.

SMEROVÝ BOJOVÝ SYSTÉM
Porážajte nepriateľov pomocou sofistikovaného a intuitívneho súbojového systému, ktorý sa ľahko naučíte, ale ťažko ovládnete.

STRHUJÚCE BITVY
Vyrazte na bojisko a užite si brutálne stredoveké súboje z pohľadu prvej alebo tretej osoby so stovkami jednotiek na obrazovke, pričom každá sa riadi vlastnou prepracovanou umelou inteligenciou.

ROZSIAHLE MOŽNOSTI MODIFIKÁCIÍ
Upravte si herný zážitok a užite si úplne nové dobrodružstvo z vlastnej tvorby. Engine a nástroje použité na vývoj Mount & Blade II: Bannerlord sú voľne dostupné pre komunitu, takže tvorcovia modifikácií môžu vytvoriť vlastnú interpretáciu Calradie a vlastné svety!




Alternatívne názvy
Mount & Blade 2: Bannerlord; Mount and Blade II: Bannerlord

HW požiadavky Mount & Blade II: Bannerlord
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7
  • Intel Core i3-8100 / AMD Ryzen 3 1200
  • Intel UHD Graphics 630 / NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB
  • 6 GB RAM
  • 60 GB HDD
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 10
  • Intel Core i5-9600K / AMD Ryzen 5 3600X
  • NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB / AMD Radeon RX 580
  • 8 GB RAM
  • 60 GB HDD

Ďalšie videá »


Mount & Blade II: Bannerlord - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
68%

Recenzie
Sector.sk80%
Dlho očakávaná premiéra Bannerlorda s kompletným obsahom nedopadla najhoršie, ale ukázala, že sú v hre stále veci, ktoré mohli byť urobené lepšie. Skrátka sú tam rezervy a nedotiahnuté prvky, s ktorými sa autori doteraz v celej sérii nedokázali dostatočne popasovať. Navyše hráči, ktorí majú skúsenosti s Mount & Blade: Warband, môžu byť do istej miery sklamaní a presvedčení o tom, že Bannerlord nie je lepší ako jeho predchodca, dokonca v niečom priam zaostáva. Každopádne, najsilnejšou stránkou hry sú mnohopočetné bitky, kde ovládate skupiny vojenských jednotiek a dobre ich využijete v kampani s bohatými, i keď tiež nie úplne doladenými možnosťami. Multiplayer je v porovnaní s konkurenciou len priemerný.
Tiscali Games80%
Unikátní hra, ve které jste zároveň válečníkem, stratégem, obchodníkem, žoldnéřem, manželem, králem, zločincem. Středověký svět vás nechá dělat, co se vám zlíbí – hlavně tedy vést obrovské armády do epických bitev. Jen škoda, že je na skoro každém kousku Bannerlordu patrné, o kolik by mohl být podmanivější.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Hardcore100%
Maximálna spokojnosť v oficiálnej full verzii hry. Ku podivu minimum bugov, hra necrashuje, optimalizácia skvelá - na rtx3060 s ryzen 7 to ide na najvyššie detaily aj pri veľkých/obliehaniach bitkách úplne plynulo bez komplikácií.
Môžem len odporúčiť.


všetky (12) »

Súvisiace hry Mount & Blade: Warband - Viking Conquest
Mount & Blade: Warband - Napoleonic Wars
Mount & Blade Collection
Mount & Blade: With Fire and Sword
Mount & Blade: Warband - Free DLC
Mount & Blade: Warband
Mount & Blade: Fire and Sword
Mount & Blade

Diskusia o hre Mount & Blade II: Bannerlord Pridať príspevok
03.09.2018 20:41 - Konecne hra zamerana na chlapov. Aspon mozem honit po nociach na chlapskych pr...
10.12.2016 15:41 - hral z vás niekto tiger knight empire war ? podla mňa úplná...
08.12.2016 11:35 - To je opravdu odpoved, anglicky neumim zas tak dobre abych si prelozil vsechny...
07.12.2016 22:07 - alebo sa dovtedy mozes naucit po anglicky :D
01.12.2016 13:02 - Tak hra vyjde 30. 5. 2017. To uz se na to muzu fakt vysrat. A nechapu ze je vs...
...
Zobraziť všetky príspevky (108) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |