Lords of the Fallen (2014) | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 36356 užívateľov

Lords of the Fallen (2014)


Žáner:Akčná, RPG
Dátum vydania:28. Október 2014
Stránky hry:www.lordsofthefallen.com
Výrobca:DECK13 Interactive, CITY interactive
Kúpiť hru Lords of the Fallen (2014)
Kúpiť hru

Lords of the Fallen je akčná RPG zasadená do temného fantasy sveta, ktorému vládne Padlý boh. Jednou z predností sú bitky proti obrovským lordom a generálom, no máme si ich zapamätať práve vďaka tomu, ako sa správajú v boji, a nie pre to, ako vyzerajú.




HW požiadavky Lords of the Fallen (2014)
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows Vista SP2 / 7 SP1 / 8
  • Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66 GHz / AMD Phenom II X4 940 @ 3 GHz
  • 6 GB RAM
  • 25 GB miesta na disku
  • Grafická karta GeForce GTX 460 / AMD ekvivalent
  • DirectX 9.0c kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 11
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows Vista SP2 / 7 SP1 / 8
  • Intel Core i7-3770 @ 3.5 GHz / AMD FX-8350 X8 @ 4 GHz
  • 8 GB RAM
  • 25 GB miesta na disku
  • Grafická karta GeForce GTX 560 / AMD ekvivalent
  • DirectX 9.0c kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


Lords of the Fallen (2014) - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
67%

Recenzie
Sector.sk70%
Lords of The Fallen je vlastne orezanou a trochu menej hardcore verziou Dark Souls II, ale aspoň sa pokúša rozohrať nejaký dej, hoci je to len tuctový príbeh a k tomu pridáva peknú modernú grafiku. Je škoda, že sa titul striktne obmedzuje na singleplayer, bez možnosti akýmkoľvek spôsobom zahrnúť do hry aj iných hráčov. Postup jednotlivca je totiž spočiatku zábavný, ale keď tvorcovia vystrieľajú všetky tromfy a už len recyklujú prostredia a nepriateľov, zábava začne upadať. A neprospievajú ani technické nedostatky a otrasná kamera.
Tiscali Games70%
Solidní akční RPG ze školy Dark Souls s obroušenou hardcore hratelností, díky které je přístupnější širšímu publiku.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Novalinko70%
No síce som hru ešte nedohral , napriek tomu sa k nej vyjadrím.Čo čakať od Lords of the Fallen. Hra na spôsob Dark souls , jednoduchšia zrozumitelnejšia s lepším portom pre PC a krajšou grafikou , no prostredie v tejto hre je menej zaujímavejšie ako prostredie v Dark souls . RPG hry tohto typu sú naozaj pre hráčov čo už majú čosi odohrané a nestrácaju trpezlivosť pri niekoľkých úmrtí v rade pri boss fighte . Hra ma chytila a bavila ale postupom času mi príde čoraz náročnejšia a čím dalej končím mrtví a idem odznova a odznova. Čo sa mi na hre ale naozaj nepáči je dabing. Chlap ktorému odseknete ruku rozpráva úplne v pohode ako predtým než ste to spravili a kýva s tým zbytkom ako by sa nič nedialo. no čo je väčší problém podla mňa sú potiony , na steame som čítal vela diskusií a sťažnosti voči tomu totiž sa Vám môže stať taká vec že začnete hru s jedným potionom a nemáte šancu ích mať viac ako sa stalo mne a potom je tá hra naozaj hardcore -_- alebo začnete hru s 15 potionmy ako som to videl na youtube ale dôvod prečo to tak je . je v tom že je to bugnuté no čo s tým keď mám jeden potion a boss ma zabije na 2 hity , preto mám pocit že hru najskorej nedohrám . ALE bavila ma viac než darksouls pochopil som jej combat je super a taktizovanie tu má veľmi významnú úlohu takže pre mňa 70 % :)
rudi60065%
pre ľudí ktorí nemajú nervy a hlavne trpezlivosť a čas hrať DS sériu, ale chcú si zahrať niečo na tento spôsob (keď už sa okolo DS urobila taká atmosféra), je to ideálna voľba, krajšia grafika, lepšie uživateľské rozhranie a hlavne oveľa menej prebytočného grindovania ako v DS, na bossov stačí trpezlivosť, ako hlavné mínus dávam málo prostredí- de facto len 2-kláštor a dimenzia, tá druhá lokalita zle vyzerala aj sa hrala zle
player-Veteran70%
Musím povedať že hra ma očarila svojim combat systémom a aj atmosférou. Príbeh je tiež kvalitný a gameplay nie je taký krutoprísny a je prístupnejší jak DS. Plus ovláda sa to dobre lepšie jak jednotka DS. Čo mi ale prekáža je tá krátkosť ktorá je až škandálna. A ani tá kamera či neoriginálny bossovia a aj fakt že technicky hra bola na začiatku vydania šialená(nie v dobrom zmysle slova)nehádže na hru dobré svetlo. Ale i tak si myslím že DS mnoho ľudí nemusí kvôli vysokej obtiažnosti. A pre tých je LotF ako stvorený a je to zábava ktorej sa oplatí dať šancu a vyskúšať si ju aspoň.
NORD_KING74%
-: bugy, občas kamera a ovládanie, grafické chyby, audio, respawn nepriateľov, dialógy, stereotyp, príbeh, žiaden multiplayer
+: grafika, hudba, atmosféra, zábava, herná doba, rozvoj postavy, zbrane a zbroj, lokácie, checkpointy, obtiažnosť
Verdikt: Hra Lords of the Fallen je z dielne autorov, ktorí sú známi svojimi priemernými alebo podpriemernými dielami. V tom prípade však vykročili zo svojho tieňa a priniesli v celku slušnú zmes akcie a RPG, ktorú možno zaradiť do takzvaného Souls žánru. Hlavnou postavou príbehu je trestanec Harkyn, ktorý má svoje zločiny vytetované na tvári. Keby sa jednalo o negatíva a nedostatky hry, tak by tam veľa voľného miesta neostalo. Hra obsahuje viacero bugov, kamera je miestami zmätočná a ako aj audio stránka hry. Niektoré bugy komplikujú boj alebo vedú k úmrtiam. Boj závisí aj od voľby povolania medzi bojovníkom, zlodejom alebo mágom, druhu mágie a taktiež preferencie zbrane. Z boja si možno odniesť skúsenosti, ktoré možno investovať v checkpointoch do atribútov hrdinu alebo mágie. Na druhú stranu, čím viac skúseností má hráč neinvestovaných pri sebe, tým lepšie veci môže získať od padlých nepriateľov. Medzi ne patria aj runy, ktoré môžu ovplyvniť podmienky v boji za pomoci démonického kováča. Príbeh sa točí okolo neoriginálne záchrany sveta, keďže mnísi vyvolali niečo, čo nemali. Toto dobrodružstvo síce trpí nedostatkami, no baví a trénuje trpezlivosť na prístupnejšej úrovni.


všetky (12) »

Súvisiace hry Lords of the Fallen
Lords of the Fallen: Ancient Labyrinth

Diskusia o hre Lords of the Fallen (2014) Pridať príspevok
12.07.2016 17:51 - *** čo nehral Všetky diely TES (alebo aspoň polku) ale len Skyr...
11.09.2015 10:15 - jako prepisat body kuzla na body Atributu Lords of the Fallen.
27.07.2015 18:18 - https://www.youtube.com/watch?v=WZkgKT0VCr0
23.03.2015 12:39 - na youtube je návod.. v nastavení invidia panelu nastav PhysX akcele...
08.03.2015 18:48 - je to nehratelne.hra stale pada i po všetkych aktualizaciach.neviete pora...
...
Zobraziť všetky príspevky (143) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |