Deadlight | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 51262 užívateľov

Deadlight


Žáner:Akčná, Arkádovka
Dátum vydania:25. Október 2012
Stránky hry:www.deadlightgame.com
Výrobca:Tequila Works
Kúpiť hru Deadlight
Kúpiť hru

Deadlight je temný titul zasadený do apokalyptického sveta v roku 1986, v ktorom sa s jedným z prežitých ľudí vydávame na cestu krížom cez americké západné pobrežie. Čaká nás originálna puzzle skákačka s množstvom smrteľných nástrah.




HW požiadavky Deadlight
Minimálne požiadavky
  • Windows XP SP3 / Vista / 7
  • 2 GHz CPU
  • 2 GB RAM
  • 5 GB miesta na disku
  • Grafická karta s podporou Shader model 3.0 a DirectX 9.0c
  • DirectX 9 zvuková karta

Ďalšie videá »


Deadlight - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
yoryk80%
Celkom zaujimava hra, je to take nieco podobne ako Limbo, skacete, lozite,riesite rozne hadanky a zabijate zoombikov pritom. Hra ma celkom spad, po grafickej stanke je naozaj zaujimava. Pokial mate radi plosinovky tak vrelo odporucam.
kejo90%
Jedna parádna hra :) Hrateľnosťou veľmi pripomína Limbo, líši sa od neho ale svižnejším tempom, krajším prostredím (úžasná atmosféra!) a menšou obtiažnosťou hádaniek. Veľmi pekne je spracovaný boj, ktorému sa budete za každú cenu vyhýbať, lebo zombíkov je veľa, a pustiť sa do nich bez strelnej zbrane (nábojov je málo, a nabíjanie trvá nejaký čas) sa rovná samovražde. Hre môžem vytknúť len krátku dĺžku. Aj tak je to ale poriadny zážitok. Vrelo odporúčam všetkým milovníkom zombie hier a plošinoviek, ako aj ich príležitostným hráčom!
George82890%
Je to veľmi zaujímavá hra na to že je to plošinovka tak je veľmi dobre graficky spracovaná. Skáčete leziete podliezate ale nie len tak bezhlavo musíte hľadať riešiť ako sa dostanete cez prekážku atď. Možno by som jej dal aj 100% ale hra je dosť krátka to ma naštvalo ale inak odporúčam aby ste ju aspoň vyskúšali.
NORD_KING89%
-: bugy, zle umiestnené checkpointy, občas ovládanie
+: grafika, engine, soundtrack, atmosféra, efekty, príbeh, nepriatelia, lokácie, dizajn, menu, bonusový materiál, zbieranie predmetov, príbehové videá, hlavolamy, hlavná postava, animácie, epické pasáže hry, nočné mory a halucinácie, pasce, dabing, cena, originalita
Verdikt: Deadlight je hrou, ktorá z masívnej záplavy hier so zombie tématikou jednoznačne vyčnieva. Nejedná sa o žiadne bezhlavé kosenie zástupov nemrtvých, ale naopak hra vyniká svojím príbehom a atmosférou. Jednotlivé lokácie sú na plošinovku úchvatné a niektoré až epické. Mnoho hier má v sebe nesprávne implementovaný systém zbierania predmetov, ale v Deadlight to neplatí. Hráč je motivovaný zbierať jednotlivé predmety pre odkrytie a spestrenie dejovej línie. Dôležitým aspektom hry je denník hlavnej postavy, na základe ktorého sa dozviete o tom čo predchádzalo epidémii. Audiovizuálna stránka hry, soundtrack a dabing postáv je na vysokej úrovni. Negatívami hry sú menšie bugy, miestami ovládanie a taktiež niektoré checkpointy mohli byť lepšie umiestnené. Hracia doba sa pohybuje okolo siedmych hodín. Po dokončení základnej hry sa odomkne jej vyššia obtiažnosť s názvom Nightmare mode. Deadlight je jednoducho klenotom v rámci svojho žánru.


všetky (9) »

Súvisiace hry Deadlight: Director's Cut

Diskusia o hre Deadlight Pridať príspevok
30.08.2014 21:53 - Netreba žiaden .bat súbor. Stiahnuť, rozbaliť, to rozbalen...
09.11.2013 15:07 - ked niekomu pada hra...program prestal pracovat...stači stiahnuť inu...
27.08.2013 17:24 - Presne ale trocha ma nasralo ze hram hram... ...a po 5 hodinach BUM presli ste...
08.08.2013 20:05 - Prave to mastim a je to prva Zombie hra,ktora ma zaujala...Ja to PECKA !!:-D
23.07.2013 23:02 - Moja reč podla mňa je lepšie si to kúpiť na steame ne...
...
Zobraziť všetky príspevky (17) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |