Outlast | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 13292 užívateľov

Outlast


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:4. September 2013
Stránky hry:www.redbarrelsgames.com/games/outlast/
Výrobca:Red Barrels
Kúpiť hru Outlast
Kúpiť hru

Outlast je skutočný survival-horror zážitok, ktorý si kladie za cieľ ukázať, že všetky najdesivejšie monštrá pochádzajú z ľudskej mysle. Ste pripravení?

V odľahlých horách Colorada, hrôzy čakajú v azyle na Mount Massive... Dlho opustený domov pre mentálne chorých, nedávno znovuotvorený pobočkou "výskumu a charity" nadnárodnej spoločnosti Murkoff Corporation, pôsobil v prísnom utajení... až do teraz. Na základe tipu od anonymného zdroja, sa nezávislý žurnalista Miles Upshur rozhodne vydať sa do tohto zariadenia, no to, čo objaví, ide desivým spôsobom medzi vedou a náboženstvom, prírodou a... čímsi úplne iným. Akonáhle sa ocitne vo vnútri, jeho jediná nádej na únik leží v odhalení hrozivej pravdy o inštitúcii v srdci Mount Massive.




HW požiadavky Outlast
Minimálne požiadavky
  • 64 bit Windows XP / Vista / 7 / 8
  • 2.2 GHz dual core CPU
  • 2 GB RAM
  • 5 GB miesta na disku
  • 512 MB grafická karta (NVIDIA GeForce 9800GTX / ATI Radeon HD 3xxx)
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 9.0c
Odporúčané požiadavky
  • 64 bit Windows Vista / 7 / 8
  • 2.8 GHz quad core CPU
  • 3 GB RAM
  • 5 GB miesta na disku
  • 1 GB grafická karta (NVIDIA GTX 460 / ATI Radeon HD 6850)
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 9.0c

Ďalšie videá »


Outlast - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
85%

Recenzie
Tiscali Games80%
Jednohubka, která je ale perfektně stravitelná a dokonce i skvěle chutná. Vsází na bezmocnost hlavního hrdiny, nevyzpytatelné nebezpečí a bezpočet správně umístěných skriptů. Při hraní Outlast vystřídáte spoustu křečovitých poloh, ale zároveň se přistihnete, jak se samou spokojeností usmíváte. Mít v sobě trochu invence i mimo hratelnost, mohla dostat klidně o stupínek vyšší známku.
Sector.sk85%
Outlast je adrenalínová výzva, kde pod rúškom tmy, vyzbrojený len kamerou a odhodlaním prežiť, zakúsite slastný pocit strachu. Ten pocit by mohol trvať o niečo dlhšie a finále nie je stopercentnou satisfakciou, ale celkový dojem je strašidelne dobrý. Preto neváhajte, pripravte si dostatok spodného prádla a poďte sa krásne báť!


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
dodush100%
Chcete pocitit riadny strach, beznadej? kto ma silne nervy odporucam hrat vnoci kto ma slabsie srdce tak s hudbou cez den alebo vobec hra typu Amnesia a Penumbra. Odhadovana doba hrania je vraj 5 Hodin. prie niekoho bude mozno este 10 vela :D...

+Grafika
+Atmosfera
+Hudba
+Spracovanie

-Tazko po tom zaspat
Bolt04100%
Tak toto bol zážitok je to najhoršia hororová hra akú som hral odporúčam pre lepšiu atmosféru si ju zahrajte v noci :)
LifeForKing4899%
Super hra,velmi vela lakačok,atfosméra ta hudba proste taka hra aká má byť.Len bohužial vívojárovia mohli urobiť hru s tím že by ste mohli použiť aspoň napríklad v nejakých scénach hasiaci prístroj na obranu,ale aj tak výborná hra!:).PS: Hrajte v noci :D
+Atfosméra
+Zážitok
+Hudba
+Lakačky
-Trochu zlí koniec mohli ho urobiť lepšie :)
-Malá hérna doba
Já davam hre 99%
MC_SvK90%
Hororová hra, ako má byť! Ak chcete z tejto hry vyťažiť maximálny zážitok, tak si ju zahrajte v noci, respektíve v tme a so slúchadlami na hlave. Hra vás úplne vtiahne do príbehu a už vás nepustí.
Chodte opatrne, na každom rohu číha nebezbečenstvo!
kaspar99%
Outlast je jedna z nejlepších současných hororových her. Nabídne vám příběh zahalený tajemstvím, která zjišťujete tím, že procházíte ani zdaleka prázdný ústav. Příběh, atmosféra, tajemství.. Doporučeno.
NORD_KING83%
-: bugy, herná doba, príbeh, slabá interaktivita prostredia, miestami umelá inteligencia
+: audio, hudba, atmosféra, zábava, postavy, dizajn, strach, efekty, kamera, prostredie, dokumentácia, brutalita, nepriatelia, telo, ukrývanie sa, finále
Verdikt: Ak máte problémy zo zápchou, máme pre vás riešenie... Outlast. V roli investigatívneho novinára Milesa Upshura, sa na základe anonýmnej správy vyberáte do podivného sanatória. Samozrejme aby bolo všetko podstatné zadokumentované, vyberáte svoju tajnú zbraň, videokameru s nočnou optikou. Tá vám vo viacerých prípadoch dokáže zachrániť život alebo aj privodiť infarkt vďaka perfektne načasovaným ľakacím momentom. Od osadenstva sanatória nikdy neviete, čo máte čakať. Vzhľadom na ich mentálny stav je to prirodzené, no to už neplatí o brutálnych experimentoch na ľuďoch. Silnú atmosféru podporuje aj virtuálne telo reportéra. Postupom hry si uvedomujete jeho krehkosť vzhľadom na udalosti a poranie, ktoré utŕži. Kulisy samotné sú jednoducho skvelé, i keď graficky mohli byť na tom o čosi lepšie. V príbehu ako takom nemožno hľadať originalitu, ale spôsob akým je servírovaný, ten sa len tak nevidí. Outlast jednoznačne možno zaradiť medzi špičku v rámci hororových hier, škoda len, že to všetko zbehne behom troch hodín.
paralen95%
konecne poriadna hororova hra, az som skoro nedychal, velmi dobry pribeh, mrazive sceny, grafika tiez usla,... az na par bugov velmi dobra hra. Mohli to spravit aj tak ze pri obrane ste mohli pouzit rozne predmety po ruke, napr. hasiaci pristroj, flasku, pero a pod.
henry4390%
Nemam rad hry/filmy, ktore su paradne, ale ich zaver znizuje ich celkovu kvalitu. Pri tejto hre som sa bal, ale o dost menej ako som si myslel, pri Amnesii som sa bal viac. Hry s pohladom z 1. osoby nehram, jedina hra co som taku hral bola Amnesia a teraz toto, ale stalo to zato.

+grafika
+hratelnost
+atmosfera
+zvuky
+kamera
+prostredie (hlavne vonku v burke)
+tma

-trochu hlupi nepriatelia
-koniec, ani nie ta uplne posledna scena, ta bola dobra, aj ta pointa z ktorej ta scena vyplyvala, ale cely ten zaver od kedy sa hrac dostane do toho laboratoria uz nemal taku atmosferu ako cela hra az do tohto okamihu
bender12599%
je to dobra hra . len sa mi nezda že by pan špek behal tak rychlo ! ved ma nejaku nadvahu :D a niekedy sa stane že sa (špeki) bugne :P!!
DRAKOREZ100%
Super hra hororovka aka ma bit a proste je na tejto hre vsetko super a pre vsetkych co sa rozhoduju ci si to maju alebo nemaju zahrat tak urcite si to zahrajte grafika tam je dobra pribeh no aj ten koniec :)
Phillips90%
Tak toto už hej, to čo mi vadilo v Amnesii, je tu zažehnané, a predo mnou je asi ta najlepšia a najstrašidelnejšia hra v tomto žánru čo som mal možnosť hrať, proste paráda, toto nemalo chybu, prešiel som to za jeden víkend, vždy len v noci, tá kamera, no trochu mi to pripomínalo film Grave Encounters. Trošku blúdenia bolo aj tu, a záver je trochu naprd. Ale ináč povinná hra pre ľudí čo už omrzelo kukať na horory :D
Deniel59890%
Kvalitný horor.

+grafické spracovanie, strach v každom momente hry, zaujímavý koniec, svižný priebeh bez zaseknutí
-miestami opakujúce sa námety (najme úniky pred nepriateľmi)
Stalker122100%
Grafika je úžasná,príbeh ma zaujal hlavne keď som si stiahol Slovenčinu,trošku ma sklamal koniec hry čakal som že prežijem a preslávim sa pomocou toho čo som natočil ale inak hra je super :) 10z10 :) a najviac sa my ľúbilo keď vám padla tá kamera a ako sa rozbila to bolo graficky perfektné :)
Palikes97%
Ak to dohráte v noci, pochopíte velmi rýchlo, prečo sa nedá zaspať :D
+Strach, napätie, aj tá hudba ktorá tam je mi naháňala zimomriavky...
- Asi žiadne len treba mať stíšený zvuk inak budete s tej stoličky viac krát vstávať ako ja ^^
maros9485100%
Hrali sme to dvaja aaa naštastie sme to prežili!! Jedna s najlepších horových hier čo som kedy hral.


všetky (90) »

Súvisiace hry The Outlast Trials
Outlast Trinity
Outlast 2
Outlast: Whistleblower

Diskusia o hre Outlast Pridať príspevok
08.02.2016 11:25 - http://www.stiahnito.sk/outlast-gog-sk-whistleblower-dlc-full-pc-game-part1-ra...
01.08.2015 13:29 - Špek je horší.:-D
01.08.2015 13:27 - F.E.A.R není kravina!! Je to dobra hra ale chápu je to tvůj n&#...
13.07.2015 13:59 - To budeš mať asi problém ty akurát asi 15min do zadu som O...
10.07.2015 14:06 - neviete prečo nejde obraz v hre niekedy ??... čo treba zmeniť
...
Zobraziť všetky príspevky (167) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |