Just Cause 3 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 42602 užívateľov

Just Cause 3


Žáner:Akčná
Dátum vydania:1. December 2015
Stránky hry:www.justcause.com
Výrobca:Square Enix, Avalanche Studios
Kúpiť hru Just Cause 3
Kúpiť hru

Šialená akčná jazda po tropických ostrovoch s Ricom Rodriguezom v hlavnej úlohe opäť začína. V Just Cause 3 sa nehrá na realitu, ale na čo najbláznivejšie kúsky, ktoré dokážete v obrovskom otvorenom svete vymyslieť. Zoberte legendárny vystreľovací hák a bežte do akcie!

ĎALŠIA DIKTATÚRA NA ZVHRNUTIE
Stredomorská republika Medici trpí pod nadvládou krutého Generála Di Ravella. Diktátora s obrovskou túžbou po moci. Staňte sa Ricom Rodriguezom, mužom s úlohou zničiť generálovo postavenie akýmkoľvek spôsobom. Pripravte sa na viac než 400 štvorcových kilometrov úplnej slobody. Od oblohy, až po morské dno budete vďaka obrovskému arzenálu zbraní, vybaveniu a vozidiel, roznášať chaos tými najkreatívnejšími spôsobmi, aké si len dokážete predstaviť.

SLOBODA
Preskúmajte stredomorský raj v úplne slobodnom prostredí Just Cause 3. Skáčte padákom, lietajte na rogale, alebo v stíhačke, pretekajte na člnoch alebo motorkách, voľne sa potápajte, alebo jednoducho len nudne jazdite v aute. Tu môžete bez úplne všetko.

MÁTE TO NA HÁKU
Využite váš hák a padák na prekonávanie budov, kradnutie vozidiel, rýchly pohyb, alebo zviazanie objektov k sebe, aby ste objavili nové kreatívne cesty, ako spôsobiť chaos. Hák je váš najlepší kamarát.

BUM SEM, BUM TAM
Spôsobujte rozsiahle reťazové výbuchy vo vojenských základniach, prístavoch, väzniciach, policajných staniciach a komunikačných uzloch... jednoducho úplne všade. Cieľ Just Cause 3 je však jediný, zvrhnúť krutého diktátora.

VŠETKÉHO MÁTE DOSŤ
Vyzbrojte sa širokou škálou zbraní, od brokovníc a raketometov, až po protitankové zbrane a letecké útoky. Vyberte si z obrovskej ponuky rôznych vozidiel, ako pretekárske člny, stíhačky, vrtuľníky, turbom poháňané športové autá a motorky.




HW požiadavky Just Cause 3
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows Vista SP2 / novší
  • Intel Core i5-2500k, 3.3 GHz / AMD Phenom II X6 1075T, 3 GHz
  • 6 GB RAM
  • 54 GB miesta na disku
  • Grafická karta NVIDIA GeForce GTX 670 (2 GB) / AMD Radeon HD 7870 (2 GB)
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows Vista SP2 / novší
  • Intel Core i7-3770, 3.4 GHz / AMD FX-8350, 4.0 GHz
  • 8 GB RAM
  • 54 GB miesta na disku
  • Grafická karta NVIDIA GeForce GTX 780 (3 GB) / AMD R9 290 (4 GB)

Ďalšie videá »


Just Cause 3 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
75%

Recenzie
Tiscali Games70%
Gigantický svět a minimálně třicet hodin hratelnosti, které se ale sestávají z neustále se dokola opakujících dvaceti minut - to je Just Cause 3. Nutno však dodat, že jak zábavných dvacet minut to bude, už záleží jen na vás. Pokud se potřebujete odreagovat či ventilovat nějaké destruktivní choutky, hra rozhodně nezklame. Jen od ní nesmíte čekat nic jiného.
Sector.sk85%
Celkovo je Just Cause 3 veľmi dobrým pokračovaním v sérii a hra ponúka presne to, čo by ste od nej čakali. Teda poskytne zábavnú hrateľnosť, neustále explózie, množstvo vozidiel a upgradov a oproti predchádzajúcej časti znovu viac detailov, možností a aj celkovej zábavy. Ak vás však nebavili predošlé diely alebo nemáte radi štýl sandboxových hier so stereotypným obsadzovaním základní, táto hra vám nič nedá. Naopak, ak máte radi tento štýl, toto je to najlepšie, čo aktuálne môžete dostať, je to explozívna zábava na desiatky hodín.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
srpenpalo95%
Just Cause 3 je pro mě zatím nejlepší Just Cause. Nabízí obrovský, otevřený svět a spoustu možností, jak se zabavit. Hru jsem si předobjednal 30. listopadu, a hned 1. prosince začal hrát, a musím říct, že mě zatím hodně baví a nejspíš i bude, protože jsem ještě spoustu věcí nezkusil.
minuteman90%
+ grafika
+ velky svet
+ exploze!!
+herni model
+ dialogy a charaktery
+ padak (klasika) a wingsuit

- optimalizace
Neanderthal75%
Plniť misie za demokratických hrdinov v modrých baretkách ma nebavilo ani zďaleka tak ako likvidácia nepriateľských základní. Aj keď nová nádejná modrá prezidentka mi nebola o nič nesympatickejšia než červený diktátor, zhodil som mu všetky základne a usadlosti dávno predtým, než som sa pustil do misií. Hoci to nebol tradičný postup, dodatočne sa mi to oplatilo, lebo mnohé misie bolo potom oveľa jednoduchšie splniť. Najlepšie na celej hre je pekná grafika, zelené prostredie, nie až tak zložité ovládanie, záchytný hák, ale hlavne úplne voľný pohyb po mape. Mínusom bol príbeh, ktorý v podstate ani nebol. Niektoré lokality sú dosť zbytočné (Boom Island), ale niektoré zase vynikajú nestereotypnosťou, napr povrchová baňa Cava Grande (ničiť tie prekliate obrie rýpadlá a pevné dumpre bolo balzamom na dušu). Rúcania tu nie je nedostatok. Všetko mi to pripomína hru Mercenaries 2, "príbehom" aj bugmi, napr občasnými respawnami nepriateľov na vami obsadených základniach, ale inak fajn. Steam mi napočítal 41 hodín do konečného odohrania - tak akurát.
vanga170%
Tak oproti dvojke sklamanie. Chýba preklad. Absencia nastavenia obtiažnosti. Taktiež by som uvítal malú mapu v hornom rohu, ako bola v dvojke, lebo neviete odkiaľ na Vás strieľa vrtuľník. Síce ju prejdem, no nezaujala ma tak ako dvojka :-(
NeoMatrix88%
No pred niekoľko dni som dal neoficiálne hodnotenie ale teraz môžem

+Veľká mapa
+Grafika
+nove možnosti a funkcie
+veľká dlhá kampaň ako predošlá hra 2
+hranice mesta a okolie
+viacej módou
+keď lietate nezomreté
+nove fyzika aut, lietadiel a stihackamy

-mohlo ešte 4 mesiace predložiť kvôli nedostatok techniky
-závody módou nízke časy
-treba uprage hry
-FPS grafiky
-na začiatku váš bude nudiť a štvať


všetky (16) »

Súvisiace hry Just Cause 4: Danger Rising
Just Cause 4: Los Demonios
Just Cause 4: Dare Devils of Destruction
Just Cause 4
Just Cause 2
Just Cause

Diskusia o hre Just Cause 3 Pridať príspevok
05.08.2020 19:18 - spravil som dolnú polovicu mapy, idem hrať hornú polovicu mapy....
02.12.2018 08:21 - Vdaka :D :D :D :D :D nic zle som zapojil, potom bolo vsetko ok
26.08.2018 19:14 - vjeb von oknom a maj v ***:-D
01.11.2017 12:00 - Chlapci poradte mi prosim...na starsom pc 4 jadro i7 3,6 Ghz 4 gb geforce nvid...
26.05.2017 13:15 - Hlavné úlohy mušíš plniť
...
Zobraziť všetky príspevky (50) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |