DiRT 4 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21157
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 11564 užívateľov

DiRT 4


Žáner:Racingovka
Dátum vydania:6. Jún 2017
Stránky hry:www.dirt4game.com
Výrobca:Codemasters
Kúpiť hru DiRT 4
Kúpiť hru

DiRT 4 prichádza s dokonalou hrou pre všetkých fanúšikov motošportu. Ponúka vzrušenie, nadšenie a nekonečne prívaly adrenalínu, ktoré ste pri off-road pretekoch ešte nezažili. Hra nadväzuje na realistický model DiRT Rally, ku ktorému pridáva ešte väčší dôraz na off-road, buginy, trucky a hlavne režim Your Stage s editorom vlastných tratí.

VYTVORTE SI VLASTNÉ PRETEKY
V novom režime Your Stage si môžete nastaviť takmer všetko a vytvoriť si etapy podľa svojich predstáv. Vyberte si, kde sa budú preteky konať, ako budú dlhé a za akých podmienok sa pôjde (slnečno, dážď alebo blato? Stačí pár kliknutí a budete mať vytvorené preteky, ktoré môžete jednoducho a hlavne okamžite zdielať so svojimi kamarátmi.

TRATE PODĽA SVOJHO GUSTA
S Your Stage si môžete vytvoriť aj zložitejšie a technicky náročnejšie preteky, rovnako tak oveľa jednoduchšie, ktoré budú vyhovovať menej skúseným hráčom.

KLASICKÉ AJ NEKLASICKÉ RALLY
DiRT 4 stavia na základoch DiRT Rally a zúčastníte sa tak náročných oficiálnych súťaží FIA World Championship, rallycrossu, bugín alebo pretekov s monštróznymi ťahačmi. V rally sa pozriete dohromady do piatich známych miest (Austrálie, Španielska, USA, Švédska a Walesu). V pretekoch s nákladnými a off-road vozidlami na vás čaká Kalifornia, Nevada a Mexiko.

VYŠE 50 VOZOV
Celkovo budete mať na výber z 50 najrôznejších off-road vozidiel, vrátane Ford Fiesta R5, Mitsubishi Lancer Evolution VI, Subaru WRX STI NR4 a Audi Sport quattro S1 E2.

PREPRACOVANÁ KARIÉRA
V kariére vytvoríte vlastného šoféra, s ktorým vystúpite až na pretekársky vrchol. Najprv ale budete musieť získať určité uznanie, sponzorov a postupne vybudovať tím, ktorý bude mať za cieľ všetko vyhrať. Pri pretekoch sa bude auto opotrebovávať a jazdné vlastnosti budú ovplyvnené poveternostnými podmienkami a samotnou traťou. Všetko budete môcť opraviť v súlade s pravidlami u svojich mechanikov a technikov, ktorých si najmete.

NOVÝ RACENET
Nechýba ani nová generácia systému Racenet. V ňom budú aktuálne rebríčky líg a turnajov, rebríčky zo všetkých platforiem a podrobnejšia telemetria. Samozrejmosťou sú denné, týždenné a mesačné výzvy proti hráčom z celého sveta.




HW požiadavky DiRT 4
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8 / 10
  • AMD FX Series / Intel Core i3 Series
  • 4 GB RAM
  • 50 GB miesta na disku
  • 1 GB grafická karta AMD Radeon HD 5570 / NVIDIA GeForce GT 440
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 11
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8 / 10
  • AMD FX 8320 / Intel Core i5 4690
  • 8 GB RAM
  • 50 GB miesta na disku
  • Grafická karta AMD Radeon R9 390 / NVIDIA GeForce GTX 780
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 11

Ďalšie videá »


DiRT 4 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
84%

Recenzie
Tiscali Games90%
Nejlepší rallye hra na trhu a triumfální návrat slavné série. Codemasters vyslyšeli ovace i nářky a přichystali skvělé ježdění pro všechny se spoustou bonusového obsahu. Minimálně na šotolině bude letos DiRT k neporažení.
Sector.sk75%
Tento rok je veľmi silný na racingovky a DiRT4 vlastne len otvára pretekársku sezónu. Pre mnohých bola ale práve táto hra tou najočakávanejšou. A pre mnohých tiež bude trochu sklamaním. Aj keď sa recenzia možno niesla v dosť negatívnom duchu, stále tu nájdete dobrú rally, no problém je v tom, že by ste čakali asi viac. Rozhodne to nie je hra pre fanúšikov simulácie, skôr pre arkádových hráčov. Je tu ale hromada obsahu, veľmi dobrá ponuka áut naprieč rôznymi triedami, slušný manažment vlastného tímu a aj chytľavé komunitné eventy, pričom tým výpis kladov nekončí.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
kaspar100%
Nový DiRT 4 přináší kvalitní zážitek a stává se důstojným nástupcem skvělého DiRT 3 (2011). Doporučeno.
NORD_KING82%
-: nehratelná kategória Crosskart, zdržujúce animácie, spracovanie cockpitov, počet automobilov, absencia, niektorých vozidiel
+: audio, soundtrack, atmosféra, dabing, model poškodenia, jazdný model a jeho modifikovanie, trate, RPG prvky, kariéra, špeciálne eventy, nepovinná Gymkhana, správa tímu, multiplayer, nastavenia vozidiel, umelá inteligencia, herné módy, lokácie
Verdikt: DiRT 4 je hybrid, ktorý sa snaží vyhovieť relatívne širokému publiku, to znamená hráčom simulácie a na druhej strane aj hráčom arkádovej jazdy. Hneď v úvode prináša možnosť voľby jazdného modelu. Hráč má k dispozícii v rámci singleplayeru kariéru, kde môže jazdiť za iné tímy alebo postupne budovať ten svoj. Rozdiel je v príleve financií, ktoré možno investovať do nových vozidiel, zázemia a personálu. Jazdiť možno v rámci kategórii rally, landrush, rallycross a classic rally na tratiach rozosiatých po celom svete, no nejedná sa o reálne trate. Na druhú stranu si možno vytvoriť aj vlastné. Súčasťou hry je aj takzvaná škola, kde sa hráč môže zlepšiť v jazdení. Samozrejmosťou je multiplayer, ktorý dokáže znásobiť hernú dobu. Naopak, v DiRT 4 absentujú niektoré vozidlá, mne osobne chýba zastúpenie značky Škoda, ktorá je v motoršporte pomerne známa. Ani celkový počet vozidiel v hre nenadchne. Graficky hra neoslní, no ani neurazí. DiRT 4 však dokáže poskytnúť kvalitný jazdecký zážitok.


všetky (11) »

Súvisiace hry DiRT 5
Dirt Rally 2.0
DiRT Rally
DiRT Showdown
DiRT 3: Complete Edition
DiRT 3
Colin McRae: DiRT 2
Colin McRae: DiRT
Colin McRae Rally 2005
Colin McRae Rally 04
Colin McRae Rally 3
Colin McRae Rally 2.0
Colin McRae Rally

Diskusia o hre DiRT 4 Pridať príspevok
10.06.2017 18:45 - http://www.stiahnito.sk/dirt-4-full-pc-game-part01-rar/55669395
03.07.2015 09:57 - Tomu veeer 8-) 8-)
27.01.2015 00:03 - hmm :D.. znova plny ocakavania
Zobraziť všetky príspevky (3) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |