Shovel Knight | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 41196 užívateľov

Shovel Knight


Žáner:Akčná, Platformová
Dátum vydania:26. Jún 2014
Stránky hry:www.yachtclubgames.com/games/shovel-knight-shove...
Výrobca:Yacht Club Games
Kúpiť hru Shovel Knight
Kúpiť hru

Shovel Knight je klasická dobrodružná skákačka s návykovou hrateľnosťou, nezabudnuteľnými postavami a 8-bitovým retro vzhľadom.

V úlohe malého rytiera stojíte pred veľkou úlohou. Cieľom vášho snaženia bude poraziť zlú čarodejníčku a zachrániť svoju stratenú milú. Shovel Knight je pripravený čeliť nástrahám pomocou ShovelBlade - viacúčelového nástroja (rýľa), s ktorým si presekáva a prehrabáva cestu.




Alternatívne názvy
Shovel Knight: Shovel of Hope

HW požiadavky Shovel Knight
Minimálne požiadavky
  • Windows 7
  • Intel Core 2 Duo @ 2.1 GHz
  • 2nd Generation Intel Core HD Graphics (2000/3000) 512MB
  • 2 GB RAM
  • 250 MB HDD
  • DirectX 9.0

Ďalšie videá »


Shovel Knight - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
67%

Recenzie
Tiscali Games80%
Mistrovsky zvládnutá hopsačka a pocta 8bitovým klasikám zároveň. Vypadá skvěle, hraje se ještě lépe, je náročná, ale i chytrá. Před staré harcovníky postaví příjemnou výzvu, mladým zase dovolí nenásilnou cestou nahlédnout do doby, kdy rozehrát hru automaticky neznamenalo, že ji také dokončíte.
Sector.sk90%
Shovel Knight je bez debaty jednou z najlepších hier vydaných v roku 2014. Ozdobou je hlavne dokonale vyvážená a bohatá hrateľnosť, ktorá nenudí a ani sa nezunuje. Hra ponúka dostatok rôznorodého a zábavného obsahu, ktorý si však, bohužiaľ, môžete vychutnať len sami. Občas vás nahnevá respawnovanie nepriateľov medzi obrazovkami, či bug, keď v nočných leveloch po zásahu nepriateľom vaša postava môže dočasne tak prebliknúť, až na okamih zmizne, no rozhodne vás to od hry neodradí. Štýlová grafika a vynikajúca hudba sú už len ozdobami poctivo odvedenej práce.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Sintarandir100%
DOKONALOSŤ!!

Jednoznačne najlepšia plošinovka poslednej dekády, ktorá svojím konceptom siahla až k samým základom herného priemyslu. Zvuk, efekty, grafika, hrateľnosť, proste všetko, celá táto mega hra vychádza z konceptu 8bit-ových mašín a konzolí a jej skutočnú hodnotu ocenia iba (ex)majitelia systémov ako Sega (MegaDrive), Atari (hlavne 1200), Nintendo (GameBoy a vyššie), alebo Commodore (64). Chiptune hudba bezchybná, animácie naprosto svižné, hrateľnosť extrémne návyková, obiažnosť presne podľa harcore oldshchool arcade modelu. Koncept, ktorý sa za posledných minimálne 15 rokov nikto ani neodvážil spracovať. Shovel Knight vo svojich 200MB veľkosti ponúka 20GB kvality! A hra, ktorá ma po 20 rokoch dokázala vrátiť o 20 rokov späť rovno k začiatkom mojej hernej kariéry.

Retro, štýlová čistota, luxusný návrat k hraniu samotnému, hra od kalených hráčov pre kalených hráčov a nič pre "padavky"...
Kľudne 200% hodnotenia.


všetky (6) »

Súvisiace hry Shovel Knight: Dig
Shovel Knight: Pocket Dungeon
Shovel Knight: Showdown
Shovel Knight: King of Cards
Shovel Knight: Specter of Torment
Shovel Knight: Plague of Shadows

Diskusia o hre Shovel Knight Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |