Warhammer Quest | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 4289 užívateľov

Warhammer Quest


Žáner:RPG, Strategická
Dátum vydania:7. Január 2015
Stránky hry:warhammerquestgame.com
Výrobca:Rodeo Games, Chilled Mouse
Kúpiť hru Warhammer Quest
Kúpiť hru

Hra Warhammer Quest je v podstate kombinácia stratégie a RPG, ozdobená o dávku dobrodružstva. Hra ponúka výborne spracované fantasy prostredie, v ktorom ovládate na štýl ťahových stratégií svoj tím hrdinov a pomocou nich preskúmavate skryté dungeony v okolí hraníc Impéria. Postupným hraním, preskúmavaním sveta a súbojmi sa zvyšuje sila vašich hrdinov, získavajú nové schopnosti alebo si vylepšujú už existujúce.




HW požiadavky Warhammer Quest
Minimálne požiadavky
  • Windows 7 / novší
  • Dual Core, Intel Core i5
  • 4 GB RAM
  • 2 GB miesta na disku
  • Grafická karta Geforce 8 / evkvivalent

Ďalšie videá »


Warhammer Quest - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
66%

Recenzie
Sector.sk70%
Warhammer Quest je dobrá oddychová hra, ktorá kombinuje súčasti RPG a ťahovej stratégie, a to veľmi jednoduchým spôsobom. Niektoré prvky sú však nepraktické a užívateľské rozhranie zbytočne zmätočné. Postup je priamočiary, ale pri vydarenom boji v bludiskách sa napriek tomu celkom slušne pobavíte. Tvorcovia si však zaslúžia rázne napomenutie za doslova dotieravé mikrotransakcie, ktoré v hráčoch dokážu vyvolať priam alergickú reakciu. Pritom stačí, keď si namiesto štandardnej edície kúpite Deluxe a máte všetko komplet.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
NORD_KING56%
-: výpadky servera, mikrotransakcie, grafika, hudba, príbeh a jeho sprostredkovanie, postupný stereotyp, umelá inteligencia, spracovanie miest
+: HW nároky, atmosféra, zábava, boj, rozvoj postáv, lokácie, herná mapa, inventár, výzbroj a magické predmety, nečakané udalosti, nepriatelia, ovládanie
Verdikt: Warhammer Quest je virtuálnou verziou rovnomennej stolovej hry. Jedná sa tak o jednoduchšie RPG, kde hráč má k dispozícii štvoricu hrdinov, s ktorými postupne navštevuje rôzne mestá a úlohy. Herná mapa je rozdelená na tri hraničné kniežatstvá s väčšími alebo menšími mestami. Tie sú spracované skromne, no možno v nich nájsť market na obchodovanie, chrám na vymodlenie si bonusu na výpravu, cvičisko na zvýšenie úrovne postavy a spolok dobrodruhov na verbovanie nových členov do skupiny. Tých si však možno zakúpiť formou mikrotransakcie, ako aj niektoré mestá v regiónoch, čo je otravné. Samotný boj proti hordám Chaosu prebieha v ťahovom režime. Zábava sa postupom času mení v stereotyp pre opakujúce sa kulisy dungeonov, predvídateľnú umelú inteligenciu a absurdné situácie po hodoch virtuálnou kockou ako tomu je v prípade série XCOM. Skúsenostné body sú po úspešnom vyčistení dungeonu prerozdelené na základe toho, kto protivníka skolil, čiže podľa predlohy. Škoda, že autori viac nepopracovali na príbehu hry, pretože postupom času sa stráca motivácia pre hranie aj u fanúšika tohto fantasy sveta.


všetky (2) »


Diskusia o hre Warhammer Quest Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |