Surviving Mars | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 20075 užívateľov

Surviving Mars


Žáner:Strategická, Management, Simulátor
Dátum vydania:15. Marec 2018
Stránky hry:www.survivingmars.com
Výrobca:Paradox Interactive, Haemimont Games
Kúpiť hru Surviving Mars
Kúpiť hru

Na Marse je život. Určite to platí aspoň v manažmentovej stratégii Surviving Mars. Cieľom hry je založiť fungujúcu kolóniu na červenej planéte a zabezpečiť vhodné podmienky pre kolonistov, ktorí môžu mať aj konflikty medzi sebou.

Všetko sa začne prvými výsadkovými modulmi a pokračuje výstavbou a osídľovaním, pričom treba brať do úvahy obmedzené množstvo zásob a surovín. Ak to však bude fungovať, povedie to k ďalšiemu expandovaniu a vzniku novej generácie, ktorá už ani nebude poznať Zem.




HW požiadavky Surviving Mars
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / novší
  • 4th Generation Intel Core i3 / ekvivalent
  • 1 GB grafická karta Intel HD 4600 / NVIDIA GeForce GT 620 / AMD Radeon HD 6450
  • 4 GB RAM
  • 6 GB HDD
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / novší
  • 5th Generation Intel Core i5 / ekvivalent
  • 4 GB grafická karta NVIDIA GeForce GTX 750 Ti / ekvivalent
  • 8 GB RAM
  • 6 GB HDD

Ďalšie videá »


Surviving Mars - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
78%

Recenzie
Sector.sk80%
Surviving Mars je teda zaujímavá budovateľská stratégia, ktorá ale spočiatku nepôsobí veľmi komplexne, mohla sa pohodlnejšie ovládať a tvorcovia vám ani poriadne nevysvetlia jej princípy. Zdanlivo jednoduchá hra ale v sebe skrýva oveľa viac, ako sa na prvý pohľad zdá. Priviesť na planétu prvých kolonistov je banalita, zabezpečiť fungovanie celého regiónu s viacerými obytnými zónami je už ale tvrdší oriešok. Stačí si upraviť parametre tak, aby ste všetko nedostali ako na podnose, vybudovať nie jednu, ale niekoľko kupol s kolonistami a až potom pochopíte, o čom táto hra vlastne je. Bez precíznej koordinácie surovín, výroby a logistiky nedosiahnete tie najvyššie méty. Niektorí hráči zanevrú na Surviving Mars skôr, ako preniknú viac do hĺbky, ale ak túto chybu neurobíte, na červenej planéte sa nakoniec radi udomácnite.
Tiscali Games80%
Originální budovatelská strategie o osidlování Marsu, v níž je kladen důraz na mikromanagement. Obsahuje hodně zajímavých nápadů, ty však ani v přiloženém tutoriálu nedokáže dobře vysvětlit. Díky pevným základům a otevřenosti moderské komunitě by se z ní přesto časem mohl stát herní klenot.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
NORD_KING72%
-: absencia väčšej kampane a multiplayeru, časom stereotyp a nuda
+: grafika, audio, hudba, atmosféra, zábava, herná doba, mikromanažment a logistika, budovanie kolónie, budovy, náhodné udalosti, príklon k realizmu, obtiažnosť, suroviny, výskum, foto mód, editor a podpora komunity
Verdikt: Elon Musk sa snaží so svojim vesmírnym programom dobyť Mars, no práve hráč ho v tom môže predbehnúť a kolonizovať aspoň jeho virtuálnu podobu. Nosnou časťou hry Surviving Mars je teda postupná kolonizácia červenej planéty a jej autonómny stav v rámci voľnej hry. Hra prekvapujúco neobsahuje väčšiu kampaň v podobe rivality viacerých spoločností, ktoré by súperili o finančnú podporu materskej planéty, na čom mohol byť postavený aj multiplayer. Hráč má tak možnosť nastavenia základných parametrov, polohy kolónie, čím je ovplyvnená výsledná obtiažnosť. Na začiatku je potrebné vybudovať základnú infraštruktúru, ťažbu surovín a postupne vytvoriť podmienky pre život pod kupolami. Piliermi hry sú logistika zásobovania, financovanie a mikromanažment v rámci starostlivosti o každého kolonistu. Financie možno získať ťažbou vzácnych materiálov, čo zafinancuje ďalší výskum a možnosti v rámci budovania. To povedie k nezávislosti kolónie od Zeme a jediné čo ostáva je opakovať daný postup, čím nastáva stereotyp. Surviving Mars je budovateľská stratégia s nevyužitým potenciálom.


všetky (14) »

Súvisiace hry Surviving the Aftermath: Rebirth
Surviving the Abyss
Surviving the Aftermath: Shattered Hope
Surviving the Aftermath: New Alliances
Surviving the Aftermath
Surviving Mars: Below and Beyond
Surviving Mars: Green Planet
Surviving Mars: Space Race

Diskusia o hre Surviving Mars Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |