Harry Potter and the Sorcerer's Stone | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 15505 užívateľov

Harry Potter and the Sorcerer's Stone


Žáner:Akčná, Adventúra
Dátum vydania:15. November 2001
Stránky hry:harrypotter.ea.com/hpgames2/
Výrobca:Electronic Arts, KnowWonder
Kúpiť hru Harry Potter and the Sorcerer's Stone
Kúpiť hru

Opusťte svet bez kúziel a zapíšte sa do školy čarodejníctva a kúzelníctva v Bradaviciach v hre Harry Potter and the Philosopher's Stone. Sa stanete Harry Potterom, čarodejníckym učňom, snažiacim sa ovládnuť všetky zložky mágie v svete plnom dobrodružstva, zábavy a nebezpečenstva. Narazíte na dych berúcu výzvu a nezabudnuteľné postavy z bestselleru J. K. Rowlingovej. Hráči sa ocitnú v úlohe Harryho Pottera, ktorý nastupuje do Bradavíc a začína cestu za poznaním tajomstiev vlastných magických schopností. Cestou preskúma bradavicke chodby a okolie, stane sa čarodejníkom, bude sa učiť hrať Famfrpál, zbierať predmety nutné k vyriešeniu hádaniek, stane sa odborníkom v používaní kúziel a lektvarov, bude objavovať tajné chodby a miesta a stretne sa s nezabudnuteľnými postavami z magického sveta J. K. Rowlingovej.




Alternatívne názvy
Harry Potter and the Philosopher's Stone; Harry Potter a Kameň mudrcov

HW požiadavky Harry Potter and the Sorcerer's Stone
Minimálne požiadavky
  • Windows 95 / 98 / 2000 / Me / XP
  • 266 MHz Intel Pentium II / AMD K6-2
  • 64 MB RAM
  • 8 MB, DirectX 8.0 kompatibilná grafická karta
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 8.0
  • 4x CD-ROM
  • 500 MB miesta na disku
Odporúčané požiadavky
  • Windows 95 / 98 / 2000 / Me / XP
  • 400 MHz Intel Pentium II / AMD K6-2
  • 128 MB RAM
  • 32 MB, grafická karta s podporou Direct3D
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 8.0
  • 8x CD-ROM
  • 500 MB miesta na disku

Ďalšie videá »


Harry Potter and the Sorcerer's Stone - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
83%

Recenzie
Tiscali Games80%
Harry Potter and the Sorcerer's Stone je výbornou oddychovkou pro patnáct let a výše, vynikající hopsačkou pro patnáct let a níže. Bez filmu a knih by sice hra jako samostatný produkt neobstála, ale jako součásti trojlístku se jí dá vytknout opravdu jen málo věcí. Příběh poskytuje dobrou zábavu, na nic si nehraje a kouzelná atmosféra knih je zachována - co chtít víc? Možná simulátor létání na koštěti: máte ho mít.
Sector.sk85%
Celkovo pekná hra pre deti od takých 8 rokov, možno aj menej ak im pri hre pomôžu rodičia. Hra je síce postupom času stále nudnejšia, ale našťastie ju oživujú rôzne medzileveli v Metlobale, utekaní pred obrom, naháňaní sa na metlách. Hra má ešte pre deti jednu veľmi veľkú výhodu, máte v nej neobmedzený počet životov a vždy keď niekde spadnete, alebo sa vám minie energia začínate len od posledného save, prípadne od začiatku daného levelu. Ale pozor celou hrou zbierate kryštály, magické karty a zápočtové body za ktoré ste na konci vyhodnotený, takže sa snažte lebo jediná šanca ako sa potom napraviť je prejsť to celé ešte raz.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
zupanic70%
Na nic grafika aj ulohy. Stale dokola to iste. Ale atmosferu to ma dobru. Tiez mam rada metlobal:D A mam spomienky z detstva:D
Rabbid11100%
ked som to prvý krát hral tak som si myslel že je to najlepšia hra. Ale teraz už ma to tak nebaví ale niekedy si to zahrám aj ked ma viac baví harry potter 5 a harry potter 6. Grafika v je nič moc ale hrat sa to dá. posledné levely sú hrozné sú tam šachy a ked som bol malý nevedel som ich hrat a ten profesor s voldemortom už boli lahký
S.W.A.T75%
NICE !!!!!!!!!!!!!! Je to veľmi dobrá hra podľa veľmi dobrého filmu a knihy.
Grafika je trochu zlá ale spochopiteľných dôvodov hra je stará.
X0oO1g95%
Tato hra je sice vyrobena davno ale tuto hru si vzdy rad zahram pretoze ma nieco do seba kto to este nehral odporucam ;)
Tomas-Torres77%
Harry Potter - no tak zozaciatku mi to pripadalo ako hra pre deti od 6 rokov ale neskor v dalsich misiach ma to aj zacalo bavit. Preto tolo percent pretoze je to hra pre tie 6-rocne deti taka skakacka ale inak ak ste si oblubili film alebo knihutak to moze byt pre vas skvela a zabavna hra.
Patres1151100%
noooo aj ked musim priznať že som rozmyšľal či tejto hre dať 100%... ale rozhodol že dam.... stará dobrá hra... prešiel som ju 8- krát- a bola moja prvá... grafika dobrá na rok 2001.... bol tam metlobal, rôzne duely.... proste ok.... hp3 bola tež super... len dufam ze hp5 ma nesklame....
miso123100%
bola to moja prva hary potterova hra ktoru som hral hraval som ju ked som bol mali ale teraz ma uz tak nebavi. no ale aj tak je to super dobra a dlha hra od porucam+a-
+dej
+metloball
+postavy
-neotvaranie ust :D
projectXY90%
je to prva potterovka ktora nesklamala je to klasika a tu dobu naozaj super deti mozu byt v siedmom nebi pretoze hra nenudi udzuje si svoje tempo a stale prekvapi niecim novym
tomi215100%
Mladý čarodejník Harry Potter sa dozvie o tom že je vlastne čarodejník, a partí do iného sveta ... o tom svete však nikdy nevedel ... ale teraz keď už vie všetko sa snaží skamartiť a nájde nakoniec najlepšiu partiu svojho života: Hermiona a Rona ktoý pomozu Harrymu prežit rok na Rokforte.

K hre .. no tak grafika nie je najlepšia. ale ja nikdy nehodnotím Grafiku, ale v celku Hru ... ktorá sa mi veľmi páčila a preto je to premňa na 100% :)
matyasmoc100%
Dobrá hra pro malé děti i starší.Mě příjde že hra je od jedničky do trojky podobná.Grafika klasika taky je to stará hra.Hratelnost dobré prostě vše je v pořadku.
Shorty_25100%
Moja obľúbená hra s detstva ktorú som prešiel snáď 20x, na tú dobu dobrá grafika aj hratelnosť, musím pochváliť aj človeka ktorý skladal hudbu, je to hra plná fantázia ktorá ma len jednu chybu-je krátka :)
Maads80%
pwerfektná hra, hrával som to ked som bol mladší a strašne ma to bavilo, sú tam dobré rozmanité misie atď. ked si chcete oddýchnuť odporúčam ;)
Siri16175%
Hrál jsem,dohrál jsem a neusnul jsem u toho !! Takže to znamená že to bylo poměrně dobré... Fanoušky Harryho Pottera to určitě bavit bude !! Více k tomu neřeknu... :-)

7,5/10
Adriano65470%
Ako je dobrý film tak je dobrá aj táto hra.Hra je síce z roku 2001 ale dokaže zabaviť na niekolko hodín.
LucasHarry20%
Som veľký fanúšik Harryho Pottera, ale myslím si že táto stránka väčšinou hovorí len o počítačoch, a keďže táto hra je najlepšia na konzole Playstaistion 2, preto to tak slabo hodnotím. Škoda, ale aj tak, hra je pekná a rozprávkova. :) A mimochodom hudba sa mi veľmi páči. :)


všetky (45) »

Súvisiace hry Hogwarts Legacy
LEGO Harry Potter: Years 5-7
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1
LEGO Harry Potter: Years 1-4
Harry Potter and the Half-Blood Prince
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Harry Potter and the Goblet of Fire
Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
Harry Potter: Quidditch World Cup
Harry Potter and the Chamber of Secrets
Harry Potter and the Philosopher's Stone
Harry Potter: Creative CD

Diskusia o hre Harry Potter and the Sorcerer's Stone Pridať príspevok
22.11.2014 10:32 - Huraaa,po dlhej dobe hladania v manuale to mam v daka tebe,dikes
29.06.2012 10:55 - napřed na něho zhoď ty sloupy a pak odrážej stře...
29.06.2012 10:46 - ty cheaty nefungují co mám dělat :'-(
11.06.2012 23:32 - Zrejem si to zle skopíroval, buď zlý súbor, alebo to zl...
04.06.2012 21:05 - cawte. mam taku otazku. stiahol som tu hru nainstaloval a spustil a napisalo m...
...
Zobraziť všetky príspevky (61) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |