DOOM Eternal | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21156
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 33450 užívateľov

DOOM Eternal


Žáner:Akčná
Dátum vydania:20. Marec 2020
Stránky hry:bethesda.net/en/game/doom
Výrobca:Bethesda Softworks, Id Software
Kúpiť hru DOOM Eternal
Kúpiť hru

DOOM: Eternal je pokračovanie úspešného a veľmi kladne prijatého reštartu známej značky. Tešiť sa môžete na ďaleko silnejšieho Doom Slayer (hlavného hrdinu), takmer dvojnásobok rôznych nepriateľov a doslova peklo na Zemi, to je všetko sprevádzané hudbou od Micka Gordona.

SLAYER 2.0
Uvoľnite zdrvujúcu silu DOOM zabijaka. Vďaka vylepšenej výstroji a novému arzenálu, ako je unikátne delo s plameňometom, obnoviteľné ostrie a nová schopnosť rýchleho pohybu, ste rýchlejší a smrteľnejší než kedykoľvek predtým. Zničte každého démona, na ktorého narazíte, za využitie množstvo vylepšených strelných zbraní.

VIAC SMRTI A SĹZ
Pošlite do večných lovíšť ešte viac démonov než kedykoľvek predtým. Každý z nich ovláda unikátne schopnosti a útoky. Fanúšikmi tak obľúbené klasické obludy, ako je Pain Elemental, Archvile, a Arachnotron, sú späť, pričom do rostera pribudnú úplne noví démoni vrátane DOOM Huntera alebo šialených Marauderov.

ÚPLNE NOVÁ INVÁZIA
Vstúpte do úlohy Slayera a umožnite skutočným hráčom vniknúť do vašej kampane v úlohe démonov a zažite tak dramatický a nepredvídateľný zvrat v hrateľnosti kedykoľvek počas hrania kampane. Alebo preberte opačnú úlohu a premeňte sa na démona a napadnite kampaň svojho priateľa a pocíťte tak pravú chuť pekla!

PHOBOS
Spravte z nepriateľov rešeto a objavujte epické, predtým nikdy nevidené svety. Prerazte si cestu skrz inváziu obrích BFG 10 000 na Phobose a objavujte staroveké tajomstvá univerza DOOM. Vďaka technológii idTech7 je každý detail prostredia vyvedený v bezprecedentných detailoch.




Alternatívne názvy
DOOM: Eternal

HW požiadavky DOOM Eternal
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7 / 8 / 10
  • Intel Core i5 @ 3.3 GHz / AMD Ryzen 3 @ 3.1 GHz
  • NVIDIA GeForce GTX 970 4GB, GTX 1060 6GB, GTX 1650 4GB / AMD Radeon R9 290 4GB, RX 470 4GB
  • 8 GB RAM
  • 50 GB HDD
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 10
  • Intel Core i7-6700K / AMD Ryzen 7 1800X
  • NVIDIA GeForce GTX 1080 8GB, RTX 2060 8GB / AMD Radeon RX Vega56 8GB
  • 16 GB RAM
  • 50 GB HDD

Ďalšie videá »


DOOM Eternal - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
85%

Recenzie
Sector.sk90%
Už teraz nepochybujem, že sa Doom Eternal zaradí medzi najlepšie akčné hry tohto roka. Je to krvavá akčná jazda, ktorú je takmer nemožné si neužiť. Je to veľká hra s výborne navrhnutými levelmi, ktorej veľmi prospeli mnohé novinky a tiež zmeny konceptu, či je to vaša základňa, rozšírený vedľajší obsah, alebo väčší príklon k (možno trochu chaotickému) príbehu a gotickému štýlu. Celé jej to naozaj pristane. V multiplayeri sa skrýva určitý potenciál, no bude záležať na hráčoch, či mu budú aj neskôr po vydaní venovať svoj čas. Najväčší problém? Skákacie pasáže, ktoré občas príliš tlačia na pílu. Pokrivkáva kvôli nim tempo hry a občas vedia byť možno až zbytočne frustrujúce.
Tiscali Games90%
Doom Eternal vám kašle na všechny vyfikundace moderních stříleček a celou svou démonickou sílu upíná k tomu, co dělá nejlépe: totální heavy-metalový nářez ze staré školy.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
virtual60%
Ak vás bavil diel z roku 2016 choďte do toho. Pokial kôli tejto hre zvažujete upgrade hardwaru môžete šetriť časom. To čo hra vyžaduje a ponúka na maximálnom nastavení je nezmysel. Doom Eternal je z môjho pohladu ďalší zbytočný brak a žiadne čarovné slovíčka typu old school to nezamaskujú.
Strojcasu90%
Grafika je parádna šlape to celkom pohode ja na GTX 970 na Medium-High grafike v rozmedzí cca 60-90 fps.
Príbeh sa mne osobne páčil samozrejme hra je hlavne o zabíjaní démonov.
Čo ma trošku sklamalo je že do brokovnice môžete max maximálne 24 nábojov čo je fakt málo a to je signature weapon aj s dvojhlavňovou. Pekná je aj deštrukcia démonov. Podla toho ako to skončilo môžme očakávať aj 3ku.

Za mňa keby Kapacitu nábojov trošku zväčšili tak dávam 100ku !! ;)
lajno5588%
Eternal je lepšia od predchodcu Doom 4.Vadi my tam monštrum menom Marauder ktory sa neda zničiť ani z najsilnejšimy zbraňami vyskytuje sa časťejšie.Ale hra nema hororovu atmosferu ako Doom 3 aj to je nadostatok.
orisis190%
snad jedina hra ktora si udrzala hratelnost az na tie skakacky niekedy ich bolo privela . odlozene herne pc ako stojan na kvety si trosku zamakalo ...a co dalej ...
NgeNious100%
Paráda
15 hodinová kampaň ktorá vás chytí za gule a nepustí
Od začiatku do konca je to len čistý náklad
Gameplay je bezchybný a boje su rýchle a brutálne
Grafický je to parádne,tie bleskové loady na ps4 prekvapili
Soundtrack je hudobné porno,Mick Gordon proste vie čo robí
Pokračovanie jak sa patrí
mikeflame25%
Nechápem z akého dôvodu sa do DOOM-u dostali RPG prvky, ktoré v hre nesúcej tento kultový názov najklasickejšej z klasických FPS nemajú ale vôbec čo hľadať!! Chceli tvorcovia vytvoriť hru pre mladších hráčov? To je v poriadku, ale v takom prípade ju nemali nazvať DOOM. Chceli tvorcovia vytvoriť ďalší DOOM? Tiež v poriadku, ale v takom prípade nemali tlačiť do hry RPG prvky a s nimi súvisiacu nezmyselnú kašu okolo. Tvorcovia však vytvorili akýsi hybrid, ktorý je ale na míle vzdialený od svojich predchodcov nesúcich rovnaký názov a zároveň je stále značne vzdialený aj od mladých hráčov. Tento výtvor tak nemá cieľovú skupinu, môže však osloviť hráčov ktorí nevedia čo je to DOOM a čo je to RPG. Existujú však ešte dnes takíto hráči? Na to si odpovedzte sami. Za mňa osobne znie odpoveď: Určite nie! Samostatnou kapitolou sú potom prehnane dlhé frustrujúce skokové pasáže. To všetko dohromady strháva túto hru v rámci série DOOM do hlbokého podpriemeru. Kvôli znechuteniu som ju ani nedohral do konca.


všetky (24) »

Súvisiace hry DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part Two
DOOM Eternal: The Ancient Gods - Part One
DOOM 64
DOOM: Bloodfall
DOOM: Hell Followed
DOOM: Unto The Evil
DOOM 4
Doom 3: BFG Edition
Doom 3: Resurrection of Evil
Doom 3
Doom 3: Alpha Demo
Doom: Collector's Edition
Doom 2: The Plutonia Experiment
Final Doom
Doom 2D
The Ultimate Doom
Doom Heaven 2
Doom 2: Master Levels
DOOM 2: Hell on Earth
DOOM
Doom 2: Remake

Diskusia o hre DOOM Eternal Pridať príspevok
23.03.2020 23:48 - https://www.stiahnito.sk/doom-eternal-full-pc-game-part01-rar/85878283
21.03.2020 15:31 - https://www.youtube.com/watch?v=_HWQ6PmfVpo&feature=youtu.be
17.03.2020 18:25 - bude to mat zasa sk.. denuvo exe ma cez 400MB ale aspon ze singleplayer bude o...
28.08.2018 22:43 - Pri predvádzačke som mal neustálu erekciu Okamžitý pr...
Zobraziť všetky príspevky (4) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |