Starfield | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6035
12908
1687

Online 43538 užívateľov

Starfield


Žáner:Akčná, RPG
Dátum vydania:6. September 2023
Stránky hry:bethesda.net/en/game/starfield
Výrobca:Bethesda Softworks
Kúpiť hru Starfield
Kúpiť hru

Nové epické vesmírne dobrodružstvo menom Starfield je tu. Hra je sandboxová RPG v ktorej môžete byť, čím chcete, prežívať jednotlivé príbehy, prechádzať medzi planétami a stanicami.

V sci-fi RPG Starfield si vytvoríte ľubovoľnú postavu a s jedinečnou slobodou sa vydáte na epickú cestu za odpoveďou na najväčšiu záhadu ľudstva. V roku 2330 sa ľudstvo vydalo mimo našej slnečnej sústavy, osídľuje nové planéty a žije ako vesmírny národ. Vy sa pridáte ku Constellation – k poslednej skupine vesmírnych objaviteľov, ktorí hľadajú vzácne artefakty po celej galaxii – a budete skúmať rozsiahly vesmír.

ROZPRÁVAJTE SVOJ PRÍBEH
V hre Starfield je najdôležitejší príbeh ten, ktorý rozprávate vy so svojou postavou. Začnite svoju výpravu tak, že si upravíte vzhľad a určíte si príbehové pozadie a vlastnosti. Budete skúseným objaviteľom, očarujúcim diplomatom, plazivým kyber runnerom, alebo niečím úplne iným? Voľba je na vás. Rozhodnite sa, kým budete a čím sa stanete.

PRESKÚMAJTE VESMÍR
Vydajte sa na cestu medzi hviezdami a objavte viac ako 1000 planét. Pohybujte sa v rušných mestách, prehľadávajte nebezpečné základne a zdolávajte divokú krajinu. Spoznajte a verbujte hŕstku zaujímavých postáv, pridajte sa k výpravám rôznych frakcií a plňte zákazky po osídlených sústavách. Neustále na vás budú čakať nové príbehy a zážitky.

BUĎTE KAPITÁNOM NA LODI SVOJICH SNOV
Pilotujte loď svojich snov a velte posádke. Prispôsobte si vzhľad lode, upravte kľúčové systémy vrátane zbraní a štítov a získajte jedinečné bonusy vďaka členom posádky. V hlbokom vesmíre sa zapojíte do riskantných leteckých súbojov, narazíte na náhodné misie, budete kotviť na vesmírnych staniciach a dokonca môžete napadnúť a zabaviť nepriateľské lode, ktoré si pridáte do zbierky.

OBJAVUJTE, ZBIERAJTE, BUDUJTE
Objavujte planéty a ich faunu, flóru a suroviny potrebné na výrobu všetkého od liekov a jedla po vybavenie a zbrane. Budujte predsunuté stanice, najímajte posádku, ktorá bude pasívne ťažiť materiál, a zakladajte nákladné spoje kvôli preprave surovín medzi nimi. Investujte tieto suroviny do výskumných projektov a odomknite si jedinečné výrobné recepty.

NABITÉ A ODISTENÉ
Vesmír dokáže byť nebezpečné miesto. Vďaka vyladenému súbojovému systému získate nástroje na riešenie každej situácie. Či už dávate prednosť ďalekonosným puškam, laserovým zbraniam či demoláciam, každý druh zbrane je možné upraviť podľa vášho herného štýlu. Prostredie s nulovou gravitáciou obohacujú súboje o chaotický zážitok, zatiaľ čo tryskové batohy dávajú hráčom doposiaľ nevídanú slobodu pohybu.




HW požiadavky Starfield
Minimálne požiadavky
  • Windows 10
  • AMD Ryzen 5 2600X / Intel Core i7-6800K
  • AMD Radeon RX 5700 / NVIDIA GeForce 1070 Ti
  • 16 GB RAM
  • 125 GB SSD
  • DirectX 12
Odporúčané požiadavky
  • Windows 10 / 11
  • AMD Ryzen 5 3600X / Intel i5-10600K
  • AMD Radeon RX 6800 XT / NVIDIA GeForce RTX 2080
  • 16 GB RAM
  • 125 GB SSD
  • DirectX 12

Ďalšie videá »


Starfield - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
75%

Recenzie
Tiscali Games70%
Starfield je bezkonkurečně rozsáhlá a obsáhlá space opera. Byť se hraje příliš podobně jako předchozí hry Bethesdy a průzkum planet je nudný, zabaví zajímavými příběhy a vypadá skutečně nadpozemsky.
Sector.sk95%
Starfield je parádna sci-fi RPG, ktorá ide svojou cestou a nejde cestou iných vesmírnych simulácií ani sandboxových craftovačiek. Najlepšie sa to dá opísať ako Fallout mixnutý s Mass Effectom, pričom sa hra snaží držať viac pri zemi. Ponúka ľuďmi kolonizovaný vesmír v NASA punk štýle, bez mimozemšťanov, ale s tajomnými artefaktmi, ktoré sú základom nosného príbehu. Tony vedľajších možností to celé následne rozširujú a dobre spracovaná akcia všetko podčiarkuje. Engine síce je už na hrane svojich možností a cítiť to na delení prostredí a nahrávaniach, ale stále dokáže veľmi pôsobivo zachytiť vesmír.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
...pivo...46%
takto si lietanie vesmirom medzi planetami nepredstavujem , neustále animácie vzlietnutia /pristánia je 21 storocie a obrovska betsehda nevie urobit pristatie na planetu...je to nudné a nezáživne , hru som vyskušal ,viac ako 10 eur by som zanu nedal
malycauner50%
Nic ve zlym, Bethesdo, ale tohle se ti moc nepovedlo. Pekna grafika a optimalizace, pestrost palebne sily, cestovani vesmirem pomoci hyperskoku, zkoumani planet a.. ? A to je vse ? Kde je ten uzasny pribeh, ta zajimavost, ta pohonna jiskra co me ma motivovat pokracovat dal? Bohuzel to tam neni a tim padem je to sice velikanska hra, ale bez velikanskeho potencialu.


všetky (12) »


Diskusia o hre Starfield Pridať príspevok
13.09.2023 21:26 - Pretexturovany morrowind v lepsej grafike... it just works 8-)
13.09.2023 21:26 - Pretexturovany morrowind v lepsej grafike... it just works
Zobraziť všetky príspevky (2) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |