Immortals: Fenyx Rising | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6035
12908
1687

Online 12108 užívateľov

Immortals: Fenyx Rising


Žáner:Akčná, RPG, Adventúra
Dátum vydania:3. December 2020
Stránky hry:www.ubisoft.com/en-us/game/immortals-fenyx-rising
Výrobca:Ubisoft
Kúpiť hru Immortals: Fenyx Rising
Kúpiť hru

Hra Immortals: Fenyx Rising prináša dobrodružný príbeh zabudnutého hrdinu, ktorý má zachrániť gréckych bohov. Vydajte sa na cestu k ostrovu Požehnaných, ktorý ovládli nebezpečné stvorenia z gréckych mýtov. Potvrďte vaše legendárne hrdinstvo tým, že porazíte ich vodcu, Typhona, najnebezpečnejšieho stvorenia v celej gréckej mytológii.

Immortals: Fenyx Rising je akčná adventúra zasadená do otvoreného sveta plného bitiev a misii. Cestujte voľne po malebnej mytologickej zemi a využite vaše nadprirodzené schopnosti v boji proti mytologickým bytostiam, ktoré však nie sú jediným hroziacim nebezpečenstvom. Čakajú na vás zložité skúšky, zradné kobky a hrdinské skutky. Cesta sama o sebe bude aj tak náročná a plná nebezpečia, ako aj jej vyvrcholenie, a nakoniec sa stanete hrdinom, ktorým ste sa narodili.

Bohovia padli za obeť nejsmrtelnějšiemu stvorenie celej mytológie, Typhónovi. Využite božské sily, ktoré vám dali Bohovia Olympu a použite ich v boji a pri cestovaní po zemi aj nad ňou. Preskúmajte rozprávkovo krásny, umelecky nakreslený otvorený svet plný prekvapení, ktoré objavíte počas svojej hrdinskej cesty.




Alternatívne názvy
Gods & Monsters; Gods and Monsters

HW požiadavky Immortals: Fenyx Rising
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 7
  • Intel Core i5-2400 / AMD FX-6300
  • NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon R9 280X 3GB
  • 8 GB RAM
  • 28 GB HDD
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 10
  • Intel Core i7-6700 / AMD Ryzen 7 1700
  • NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB / AMD Radeon RX Vega 56 8GB
  • 16 GB RAM
  • 28 GB SSD

Ďalšie videá »


Immortals: Fenyx Rising - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
67%

Recenzie
Tiscali Games90%
Jedno z velkých překvapení roku. Obsahem nabitý masivní otevřený svět, který střídá boj s hádankami a nabízí působivé vizuální zpracování spolu s příběhem, který se vůbec nebere vážně. No a to celé s českými titulky.
Sector.sk80%
Akčná adventúra Immortals: Fenyx Rising je hra, pri ktorej si mnohí povedia - ešte jedna úloha a idem spať, keď ich zrazu prekvapí ráno. Dokážu oceniť jej humorný príbeh a grécku mytológiu s fantasy prvkami. Má aj veľmi pekné artové spracovanie a sympatický mix prieskumu, zábavných bojov a puzzle elementov. Na doterajšiu tvorbu Ubisoftu v mnohých ohľadoch pôsobí sviežo a dokáže veľmi milo prekvapiť najmä tých, ktorí nehrali Zeldu. Aj keď toho dlhoročného jadra svojich predchodcov sa ešte nezbavila úplne. Budú tu však aj takí, ktorým hra pripadá málo originálna a namiesto toho, aby jej dali šancu, budú šomrať kvôli Zelde alebo iným predsudkom. Pre mňa je táto novinka v mnohých ohľadoch príjemným prekvapením. Má síce svoje muchy, ale aj napriek tomu vám Immortals odporúčam.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
DjMartis90%
Po dlhej dobe hra, od ktorej som sa nemohol odlepiť. Človek si povie že si ide spraviť len zopár Questov, a zrazu 4 hodiny fuč ani nevie ako. Grafické spracovanie je veľmi pekné, dej dostatočne dlhý, ale nie až tak aby začal nudiť. Hádanky v Tartaroch ma vždy prekvapili lebo každa bola jedinečná, či už mechanikami alebo spracovaním,a doplneným dobre vyváženým Combat Systémom, a to všetko je obalené do zábavného prerozprávania Promeethea, s dosť nečakaným koncom ale aj ponaučením. Pri tejto hre si naozaj môžete povedať že Grécke báje ožili. Jediné čo by som vytkol je miniaturna repetetivnosť pri niektorých VEDĽAJŠÍCH questoch. Za mňa 9/10

+príjemná grafika
+humor,príbeh..stále je tam niečo na čom sa zasmejete
+mechanizmi,combat system
+questy
+hudba

-miniatúrna repetetívnosť pri vedľajších Q


všetky (11) »

Súvisiace hry Immortals: Fenyx Rising - Myths of the Eastern Realm
Immortals: Fenyx Rising - A New God

Diskusia o hre Immortals: Fenyx Rising Pridať príspevok
28.01.2021 18:33 - https://www.youtube.com/watch?v=C5GKDHKsSz8&feature=youtu.be
Zobraziť všetky príspevky (1) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |