Aliens vs. Predator (1999) | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 31435 užívateľov

Aliens vs. Predator (1999)


Žáner:Akčná
Dátum vydania:3. Máj 1999
Výrobca:Fox Interactive, Rebellion
Kúpiť hru Aliens vs. Predator (1999)
Kúpiť hru

Ssci-fi FPS Aliens vs. Predator je hrateľná za tri rasy (votrelec, predátor a človek-mariňák), kedy predovšetkým kampaň za Gigerovho slávneho slizáka poskytovala, vďaka svojej perspektíve a odlišnej taktike boja, celkom nevšedné zážitky. Zbrane a niektoré miesta v hre odkazujú na svoje populárne filmové predlohy. Hoci AvP samozrejme ponúka unikátnu kampaň za každú rasu, ich plány a pohnútky sa (na rozdiel od pokračovania) nikdy neskrížia.

Hra Aliens vs. Predator je verná svojej predlohe aj tým, že sa z veľkej väčšiny odohráva v temných, futuristických mapách (občas vtipne reznutých starovekou indiánskou architektúrou). Vo svojej dobe disponovala bezkonkurenčnou grafikou aj fyzikou.

Okrem singleplayera disponuje Aliens versus Predator aj freneticky rýchlym, aj keď trochu sporne vybalansovaným, multiplayerom.




Alternatívne názvy
AVP; Aliens vs Predator; Aliens Versus Predator

Ďalšie videá »


Aliens vs. Predator (1999) - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nie je dostatočne hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
kubo474799%
Na Aliens vs Predator si veľmi dobre pamätám. Ako detsko som to hrával ale iba keď bol niekto doma lebo sám som sa bál :D. Toto je najlepší AvP. Na tú dobu to je výborná hra vlastne aj je a vtedy aj bola. Grafika je dobrá na tú dobu, tiež príbeh za tri rasy ako perfektne dokázali zachitiť atmosféru z každej rasy, za mariňáka nebolo kedy si odýchnuť v tmavých uličkách vám šiel mráz po chrbte za každým rohom číhal nepriateľ. Za votrelca ste zistili aké je to skúsit silu drápov a oceĺových tesákov, perfektne rýchli a absolútne nebezpečný zabiják, ktorý je na stene nad vami a vy ho nevidíte, lozenie po stenách, rýchlosť, a v tme neviditeľný s neho robí postrach hlavne pre marine. Predátor perfektný lovec s poriadnou silou amožnosťou sa maskovať a byť neviditeľný s neho robí najsilnejšiu postavu v hre. Tiež jeho obrovský arzenál zbraní narobí s každého paseku. Tejto hre vzdávam hold, pretože túto hru neprekoná žiadna FPS a v tej dobe to všetko vedeli perketne spracovať je fascinujúce. Dokázal by som o tejto hre písať dlho. Jednoducho vynikajúci výkon a výsledok: Vyýborná hra s perfektným spracovaním. Vydno že si dali na tom záležať a hra sa dostala do sveta ako za najlepšiu hru z pohľadu 1. osoby a brutálna a hororová akcia. AvP musíte mať, kto nemá túto hru nech herá žiadne FPS.
NORD_KING85%
-: bugy, občasné blúdenie po leveloch, trápny informačný TV kanál, obmedzený saving, UI
+: grafika, atmosféra, efekty, MP, Predator, audio stránka, kampaň, zábava, hracia doba, zbrane a technológia charakteristická pre každú frakciu, menu, herné rozhranie, príbeh, videosekvencie
Verdikt: AvP je horor s veľmi slušne desivou atmosférou. Dejová línia SP sa skladá v podstate z troch liniek, vrámci ktorých si postupne zahráte za mariňáka, aliena a predátora. Delikatesou je hra za Predatora, ktorý využíva viacero druhov zbraní a druhov optiky a umožňuje tichý postup hrou. Hra za aliena je o využívaní skrýši, rýchlom presune a vraždení. Kampaň za mariňáka je o strachu a zásobe streliva. Práve v tejto kampani pocítite krehkosť ľudského života oproti ostatným rasám. Zomrieť môžete hocikedy a hocikde. Jediné čo kazí kampaň za mariňáka je trápny TV kanál, na ktorom sa vám prihovára vojak metrosexuál, ktorý do mikrofónu fučí ako pri astmatickom záchvate. Ďalšou kapitolou hry je multiplayer, ktorý je naozaj zábavný a násobí hraciu dobu. Pre milovníkov FPS a sci-fi je AvP povinnosť!
__sXe__60%
Na svoju dobu jedna z tých lepších hier. Spočiatku je ovládanie za predátora obtiažne, no dá sa to. 60%
WEGETa100%
AvP je kvalitná klasika, snáď aj jedno najlepšie FPS. Celkovo by sa hra dala rozdeliť na 4 časti. Kampane sú tu 3. Alien - za aliena sa mi to zdalo byť miestami nudné, ale aspoň sa dá vychutnať stealth. Marine - za vojaka je to čistý survival horor, pri ktorom behá mráz po chrbte, jeho jediná výhoda sú zbrane, ktorá robia teda riadny bordel. Predátor - zo začiatku jednoduchý a rýchly lov, ale každý sa určite zmýlil...po 2 leveli začína zase survival horor ako pri Marine, ale po získaní skúseností s jeho ovládaním (čo trvá dosť dlho) to je kvalitný akčnák. Tak teda zhrniem...pozitíva sú : rozmanitosť hry, hracia doba, atmosféra (doplnená absenciou saveovania), rôzne dejové línie (miestami zhodujúce sa s filmom), level design, stála originalita, grafické spracovanie (na rok 1999 kvalita), audio hry, obtiažnosť (vyššia, ale to k tomu proste patrí, tiež tvorí atmosféru), ukážky a jeden veľký + si nechám až na koniec. Avšak ani táto hra sa nevyhla preklepu. Veľmi jednoducho sa tu dá zablúdiť, AI alienov je na úrovni sprostého hmyzu a informácie podávané cez TV kanál boli podľa mňa cez prvé dve misie za aliena doslova trápne, vyzerajúce ako nepresvedčivo afektované herecké výkony. Štvrtá časť hry strháva všetky negatíva dole : multiplayer, ktorý z hry robí legendu. Dajú sa pri ňom stráviť hodiny a nikdy neomrzí. AvP má teda stále čo ponúknuť, nie nadarmo sa nazýva aj najlepším FPS vôbec... Skvost herného priemyslu.
Thief21195%
AVP 1 je veru vynikajuca hra! Co sa tyka grafiky tak na tie roky myslim ze velmi dobra, pacilo sa mi ako niektore leveli spracovali podla serie Votrelec, s hratelnostou som spokojny, husta atmosfera veru nechyba! Najviac sa mi pacilo na tejto hre neustala akcia a rychlost. Objavil sa sem tam nejaky ten bug. Pre fanusika to je samozrejmost!


všetky (12) »

Súvisiace hry Aliens: Dark Descent
Aliens: Fireteam Elite - Pathogen Expansion
Aliens: Fireteam Elite
Predator: Hunting Grounds
Alien: Isolation - The Trigger
Alien: Isolation - Lost Contact
Alien: Isolation - Safe Haven
Alien: Isolation - Trauma
Alien: Isolation - Corporate Lockdown
Alien: Isolation
Aliens: Colonial Marines - Stasis Interrupted
Aliens: Colonial Marines
Aliens vs Predator: Bughunt Map Pack
Aliens vs Predator: Swarm Map Pack
Aliens vs Predator
Aliens vs. Predator 2: Primal Hunt
Aliens vs. Predator 2
Aliens vs. Predator: Gold Edition
Aliens vs. Predator (Bundle Version)

Diskusia o hre Aliens vs. Predator (1999) Pridať príspevok
16.09.2012 19:37 - Neviete aký je rozdiel medzi touto AVP 1999 a AVP Gold Edition ?
31.03.2010 21:21 - Má to podporu i 64 bit?
11.03.2010 14:21 - Nevíte kde by se to dalo stáhnout sem prošmejdil abc games a ce...
03.08.2007 16:25 - prosim vas vsetkych ktory viete ako si dat botov do hry AvP 2 tak mi piste na ...
20.01.2006 11:14 - tak sem se k této hře dostal až nyní a strčí svo...
...
Zobraziť všetky príspevky (12) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |