Forza Horizon 5 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 43290 užívateľov

Forza Horizon 5


Žáner:Racingovka
Dátum vydania:9. November 2021
Stránky hry:forza.net/horizon/
Výrobca:Microsoft Game Studios, Playground Games
Kúpiť hru Forza Horizon 5
Kúpiť hru

Forza Horizon 5 ponúka neobmedzenú zábavu pri riadení áut v stále sa vyvíjajúcom otvorenom svete, dynamické počasie, zmenu ročných období a možnosť preskúmať nádhernú krajinu Mexika. Ide o doposiaľ najväčšiu hru zo série Forza Horizon.

VAŠE DOBRODRUŽSTVO V HORIZONE
Vydávajte sa na výpravy v pestrom a neustále sa meniacom otvorenom svete so zábavným jazdením a pretekaním bez hraníc v mexickej krajine so stovkami najlepších áut sveta.

ROZMANITÝ OTVORENÝ SVET
Preskúmajte rozmanitý svet plný protikladov a krásy. Objavte živé púšte, bohaté džungle, historické mestá, skryté trosky, nedotknuté pláže, rozľahlé kaňony a sopku so zasneženým vrcholom týčiacim sa do oblakov. Ponorte sa do rozsiahlej kampane so stovkami výziev a odmien za to, že budete robiť to, čo máte radi. Spoznajte nové postavy a rozhodujte o výsledkoch príbehových misií v Horizone.

ŽIJÚCI SVET
Prekonajte niekedy až nebezpečné rozmary mexickéj klímy, ako sú obrovské piesočné tornáda a neľútostné tropické búrky v meniacom sa svete, kde sa ročné obdobia striedajú každý týždeň. Budú na vás vždy čakať nové udalosti, výzvy, odmeny a veci do zbierky v nových oblastiach, ktoré môžete objavovať.

SPOLOČENSKY OTVORENÝ SVET
Dajte sa do hromady s ďalšími hráčmi a vydajte sa do Horizon Arcade, kde si užijete veľa zábavných a šialených výziev, s ktorými si môžete vychutnávať akciu a zábavu bez ponúk a načítacích obrazoviek.

VÁŠ SVET
Pomocou sady nástrojov EventLab si vytvárajte zábavu podľa svojej chuti s vlastnými závodmi, výzvami, kaskadérskymi úlohami a novými hernými režimami. K dispozícii máte viac možností prispôsobenia svojich áut, než kedykoľvek predtým. Pomocou funkcie Gift Drops môžete svoje výtvory zdieľať s ostatnými.




HW požiadavky Forza Horizon 5
Minimálne požiadavky
  • 64-bit Windows 10
  • Intel i5-4460 / AMD Ryzen 3 1200
  • NVIDIA GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 470
  • 8 GB RAM
  • 110 GB HDD
  • DirectX 12
  • Broadband Internet connection
Odporúčané požiadavky
  • 64-bit Windows 10
  • Intel i5-8400 / AMD Ryzen 5 1500X
  • NVIDIA GeForce GTX 1070 / AMD Radeon RX 590
  • 16 GB RAM
  • 110 GB HDD
  • DirectX 12
  • Broadband Internet connection

Ďalšie videá »


Forza Horizon 5 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
90%

Recenzie
Tiscali Games90%
Nová Forza Horizon je tady, ale se slovem „nová“ se musí zacházet opatrně. Z valné většiny je totiž pátý díl stejný jako ten čtvrtý. Obsah akorát po všech stránkách nabobtnal, kariéra prohloubila své vyprávění a vyznavači multiplayeru a sdílených zážitků mají ještě více možností, jak se vyřádit. Jedná se o vůbec nejplnější díl s potenciálem zabavit vás po nadcházející roky, a protože se čtyřka řadí k nejlepším závodním hrám všech dob, nemůže na tom její mírná evoluce být jinak.
Sector.sk95%
Forza Horizon 5 je pravdepodobne najlepšia arkádová racingovka, aká kedy vyšla. Sčasti za to vďačí aj tomu, že nie je tak úplne o pretekaní. Úplne vo všetkom pokročila oproti predchodcom – väčší svet, viac obsahu a, bohužiaľ, aj viac bugov.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Hardcore100%
+ enormné množstvo áut
+ grafika
+ herné možnosti
+ viacero možností vylepšovať - najmä výkon, konkrétne veľké množstvo prevodoviek
+ Mapa

- obmedzenejšia možnosť vizuálnej customizácie vozidiel

Forza Horizon 5 jednoznačne nesklamala a podľa môjho subjektívneho názoru drží opäť po FH4 prvenstvo na trhu oddychových racingoviek. Mapa Mexika je citeľne väčšia ako Británia v FH4. Ovládanie áut mi príde z hľadiska ich fyziky ešte o kus lepšie ako už v prípade takmer bezchybného minulého dielu. Forza vás opäť doslova pohltí od prvej minúty. Čo sa grafiky týka, tak klobúk dole. FH4 vyzerala po grafickej stránke nádherne, FH5 grafiku doťahuje do dokonalosti - ak máte grafickú kartu rady RTX, tak vám hra umožní nastaviť Ray Tracing a prostredie na čele s autami vyzerá na určitých miestach pomaly porovnateľne s realitou. Customizácia vozidiel je o kus ďalej najmä vďaka veľkej možnosti výberu prevodoviek, keď auto vylepšujete, avšak tak ako i v prípade FH4 je customizácia vizuálnej stránky auta pomerne podobne ako i v prípade minulého dielu.
Verím ,že pre mnohých môže byť moja recenzia písaná v prílišných superlatívoch, avšak máte moje slovo, že som sa snažil nájsť i nedostatky, nuž bohužiaľ aj keď sa ich budete snažiť hľadať, tak máte vážne problém. Vedeli by sme povedať, že v tomto titule absentuje nejaké väčšie mesto ako bol Edinburgh v FH4, ale na druhú stranu tu zase obj


všetky (20) »

Súvisiace hry Forza Motorsport
Forza Horizon 5: Rally Adventure
Forza Horizon 5: Hot Wheels
Forza Horizon 4: Lego Speed Champions
Forza Horizon 4: Fortune Island
Forza Horizon 4
Forza Motorsport 7
Forza Horizon 3: Hot Wheels
Forza Horizon 3: Blizzard Mountain
Forza Horizon 3
Forza Motorsport 6: Apex

Diskusia o hre Forza Horizon 5 Pridať príspevok
18.03.2022 15:48 - LINK NA ULOZTO: https://lnk.sk/npqi
13.11.2021 13:09 - toto uz nahralo normalne https://youtu.be/t8uLfOwNr0o
12.11.2021 17:53 - https://youtu.be/ETjcM6MLcCg
Zobraziť všetky príspevky (3) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |