Men of War II | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 48966 užívateľov

Men of War II


Žáner:Strategická
Dátum vydania:2. štvrťrok 2024
Stránky hry:www.1cpublishing.eu/game/769-men-of-war-ii
Výrobca:1C, Best Way
Kúpiť hru Men of War II
Kúpiť hru

Prežite hernú stratégiu z druhej svetovej vojny v reálnom čase ako nikdy predtým! Men of War II prináša viac jednotiek s rôznymi špecializáciami, ktoré môžete viesť, starostlivú historickú presnosť a novú úroveň grafickej a zvukovej vycibrenosti, to všetko v kombinácii s originálnou napínavou akciou tejto série. Veďte svoje vojská do intenzívnych bitiek v reálnom čase na západných a východných frontoch a porazte svojich protivníkov v kampaniach s epickým príbehom pre jedného hráča a v režimoch šarvátky, než sa ponoríte do akcie pre viacerých hráčov.

Využívajte sofistikované vojenské stratégie, robte prepady či pomocou hrubej sily predveďte svoje schopnosti ako najlepšieho vojenského veliteľa všetkých čias. Užite si kompletné vedenie v rôznych rolách: od letectva cez tanky po pechotu a podporu v dynamických bitkách plných akcie. Men of War II prináša výrazné vizuálne vylepšenia, zničiteľné prostredie a pokročilú umelú inteligenciu a vytvára klasickú strategickú hru v reálnom čase, na ktorú fanúšikovia čakajú.

KLASICKÁ RTS HRATELNOSŤ S NOVOU AI
Veľte v bitkách desiatkam historicky presných jednotiek s jedinečným vybavením a rozmetajte celé budovy na triesky. Vytvorte ten najlepší strategický plán pomocou neustále sa meniaceho prostredia, krytov a širokej škály taktických možností, aby ste zlikvidovali nepriateľov, ktorým velí prepracovaná umelá inteligencia. Pomocou funkcie Direct Control spravujte kedykoľvek ktorúkoľvek jednotku na bojisku a meňte, vylepšujte a opravujte vybavenie a vozidlá. Ponorte sa do klasických bojových mechanizmov v kombinácii s úplne novými hernými prvkami a prežite napätie jednej z najdlhších sérií druhovojnových hier vzrušujúcim novým spôsobom.

FILMOVÝ ZÁŽITOK PRE JEDNÉHO HRÁČA
Prežite epický príbeh v dvoch primárnych kampaniach – za Spojencov a Sovietov – proti vojenskej veľmoci Tretej ríše. Od prvých zúfalých a brutálnych bitiek druhej svetovej vojny po presvedčivé víťazstvá na ceste do Berlína – pridajte sa k vojnovým hrdinom a ich druhom, ktorí pochodujú po zasnežených sovietskych kopcoch a dedinách, po európskych poliach a rozborených mestách.

NAPÍNAVÉ SÚBOJE VIACERÝCH HRÁČOV
Užite si najväčšiu hru viacerých hráčov a kooperatívne režimy v histórii značky. Vyberte si stranu a pripravte sa na boj proti ostatným hráčom alebo po ich boku proti pokročilej umelej inteligencii v rozsiahlom výbere realistických máp pre šarvátky a výzvy, ktoré poskytujú dostatočný priestor pre strategické manévre. Plánujte svoje útoky, spojte sa s kamarátom a vyhrajte bitku v kooperácii bok po boku.

ROZMANITÉ A HISTORICKY PRESNÉ JEDNOTKY
Od ničivých tankov po realistické modely výzbroje a vojenského vybavenia. Men of War II obsahuje doposiaľ najrozsiahlejšie a vysoko detailné lokácie z druhej svetovej vojny a súpisku vozidiel a postáv v tejto sérii: tri strany, 45 bataliónov a vyše 300 vozidiel.

STRHUJÚCA GRAFIKA A ZVUK
Užite si klasické vojnové bojiská z novej perspektívy: každá lokácia ožíva vďaka jedinečnej sade úplne zničiteľných objektov, realistickej fyzike a podmanivému zvukovému dizajnu. V Men of War II je možné získať taktickú výhodu vďaka čomukoľvek – vďaka mostom, riekam, budovám, lesom a množstvu ďalšieho – takže si môžete sprístupniť nespočetné množstvo strategických možností, ktoré môžete využiť vy aj vaši nepriatelia.

KOMPLETNÁ PODPORA MODOV
Vytvárajte a zdieľajte vlastné scenáre pomocou špeciálneho dizajnu úrovní a nástrojov pre modifikácie v Men of War II. Obmedzovať vás budú len vaše možnosti: vaša kreativita, vaša vízia, vaše schopnosti. Taktické možnosti sú nekonečné.




Alternatívne názvy
Men of War 2

Ďalšie videá »


Men of War II - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra ešte nevyšla.


Súvisiace hry Men of War: Assault Squad 2 - Cold War
Assault Squad 2: Men of War Origins
Call to Arms
Men of War: Assault Squad 2 - Airborne
Men of War: Assault Squad 2 - Iron Fist
Men of War: Assault Squad 2
Men of War: Condemned Heroes
Men of War: Vietnam
Men of War: Assault Squad
Men of War: Red Tide
Men of War
Silent Heroes
Faces of War
Soldiers: Heroes of World War II

Diskusia o hre Men of War II Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |