Forgotten but Unbroken | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21164
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12912
1687

Online 8741 užívateľov

Forgotten but Unbroken


Žáner:Strategická
Dátum vydania:2024
Stránky hry:centuriondevelopments.sk
Výrobca:Microprose, Centurion Developments
Kúpiť hru Forgotten but Unbroken
Kúpiť hru

Forgotten but Unbroken je ťahová stratégia inšpirovaná Xcomom, zároveň však prináša vlastné jedinečné prvky. Zoznámte sa so skutočnými hrdinami 2. svetovej vojny a vyberte si, či budete bojovať s nimi, alebo proti nim! Je čas postaviť sa do čela odboja proti silám Osi a pomôcť oslobodiť Európu!

Vydajte sa po stopách hlavného hrdinu, ktorý bojuje za slávu, česť a osobnú pomstu. Budujte, vylepšujte a spravujte svoju základňu. Naberajte nových spolubojovníkov, trénujte a umiestňujte ich tak, aby vás mohli doviesť k sláve proti mocnostiam Osi. Stretnite sa a bojujte po boku (alebo dokonca proti niektorým z nich) skutočným hrdinom druhej svetovej vojny, na ktorých história časom úplne zabudla.

Stanete sa súčasťou malej, tajnej organizácie, ktorá bude mať veľký vplyv na vojnovú mašinériu. Povediete vlastnú odbojovú skupinu proti nepriateľovi, a pomôžte oslobodiť Európu! Ak si povediete dobre, urobíte dojem na svojich spojencov svojimi činmi a oni vám pomôžu zaslaním peňazí, zásob a zdrojov. Môžu vám dokonca poslať niektoré zo svojich elitných jednotiek, aby po obmedzenú dobu bojovali po boku vašich hrdinov. Robte ťažké rozhodnutia a užívajte si víťazstvo a vojnovú korisť s jedinečnými hernými mechanizmami. Hor sa do boja hrdinovia! Je čas vziať si slobodu späť!




Ďalšie videá »


Forgotten but Unbroken - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra ešte nevyšla.



Diskusia o hre Forgotten but Unbroken Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |