RimWorld - Biotech | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 41289 užívateľov

RimWorld - Biotech


Žáner:Strategická, Simulátor
Dátum vydania:21. Október 2022
Stránky hry:rimworldgame.com/biotech/
Výrobca:Ludeon Studios
Kúpiť hru RimWorld - Biotech
Kúpiť hru

Biotech je tretie rozšírenie do survivalistickej sci-fi stratégie RimWorld a umožňuje plodenie detí, genetické modifikovanie kolonistov a možnosť vytvárať mechanoidov.

Kolonisti môžu umelo alebo prirodzene produkovať deti, o tie sa treba starať, učiť ich a poskytnúť im špecifickú výbavu určenú pre deti. Tým, ako deti rastú, získavajú vývojové perky, ktoré postupne až do dospelosti zlepšujú ich schopnosti alebo ich možno alternatívne vložiť do rastových kadí, v ktorých síce rýchlo vyrastú do dospelosti, ale nebudú schopní intelektuálnejších činností. Veľkou novinkou sú aj genetické modifikácie a Xeno-ľudia, čo sú geneticky upravení jedinci a nové frakcie ľudí, ktorí boli vytvorení za účelom špecifických nárokov na prežitie. Napríklad sú tu Impidia, čertom podobní ľudia uspôsobení na prežitie na púšti, ktorí vedia pľuvať oheň, nevadí im teplo, ale nevedia obrábať pôdu. Gény je možné extrahovať, obchodovať a vkladať do kolonistov pomocou genetických terapií, možno tak vytvoriť špecifických super-vojakov, vedcov, alebo spoločníkov. Avšak každá genetická modifikácia musí byť vyvážená genetickou nestabilitou, inak sa razantne zvyšujú nároky na potravu. Je tu tiež veľmi špecifických druh xeno-ľudí, Sarkofágovia, ktorí sú veľmi silní, odolní ale musia sa živiť krvou a dlhú dobu hibernovať, jedná sa prakticky aj sci-fi variant na upírov.

Ďalšou veľkou mechanikou sú mechanoidi. Kolonisti môžu pomocou rozhrania produkovať a ovládať rôznorodé množstvo mechanoidov, ktorí nahrádzajú ľudí. K ich vývoju je potrebné poraziť veliace mechanoidy, ktorí zaútočia na kolónie v prípade, že kolonisti zničia a aktivujú rozhranie z trosiek lode. Mechanoidi však produkujú toxický odpad, ktorý keď nie je chladený, začne sa rozpadať do okolia, čo má za následok kontamináciu a otrávenie životného prostredia.




Ďalšie videá »


RimWorld - Biotech - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra zatiaľ nebola hodnotená.

Moje hodnotenie
Ohodnotiť

Súvisiace hry RimWorld - Anomaly
RimWorld - Ideology
RimWorld - Royalty
RimWorld

Diskusia o hre RimWorld - Biotech Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |