Ara: History Untold | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21177
5455
5063
1438
1600
7336
6043
12925
1687

Online 2378 užívateľov

Ara: History Untold


Žáner:Strategická
Dátum vydania:3. štvrťrok 2024
Stránky hry:www.arahistoryuntold.com
Výrobca:Microsoft Game Studios, Oxide Games
Kúpiť hru Ara: History Untold
Kúpiť hru

Vybudujte národ a veďte svojich občanov naprieč dejinami k vrcholu ľudských úspechov tým, že objavíte nové krajiny, rozviniete umenie a kultúru, budete prevádzkovať diplomaciu a bojovať so svojimi súpermi, aby ste dokázali, že ste najväčší vládca všetkých čias. Hra Ara: History Untold sa vyznačuje známymi aj inovatívnymi hernými mechanizmami a prináša evolúciu veľkolepej historickej stratégie bez vopred daných ciest k víťazstvu, čo predstavuje nekonečné množstvo možností. Rozhodnutia, ktoré urobíte, určujú svet, ktorý vytvoríte, vaše skúsenosti a váš odkaz. Teraz je to váš svet.

PRESKÚMAJTE POHLCUJÚCI ŽIVÝ SVET
Preskúmajte dynamický živý svet plný života a kúzla v rozľahlých krajinách od tropických džunglí až po piesočné púšte pri objavovaní zdrojov, ktoré potrebujete na rozvoj svojho národa. Sledujte ako svet ožíva v živých, realistických detailoch, ako sa jeho obyvatelia pohybujú po celom svete a dynamicky reagujú na obdobie zdravia a choroby, vojny a mieru, bohatstva a zúfalstva s jedinečnými biomami, kultúrami a epochami, ktoré predstavujú rozmanitosť ľudských skúseností.

VYBUDUJTE SVOJ NÁROD
Vaša krajina je vaša maliarske plátno - postavte rôzne vylepšenia od kovární cez knižnice až po citadely a katedrály. Výskúmajte rôzne technológie. Optimalizujte bohato prepracovaný priemyselný ekonomický systém remesiel. Riaďte každý detail, produkciu jedného mlyna, štatistiky obyvateľov mesta aj kombinované zdroje celého národa. Vytvorte si budúcnosť nekonečných možností.

VLÁDNITE SVOJÍM ŠTÝLOM
Vezmite si na seba plášť najvplyvnejších osobností histórie a svojimi rozhodnutiami pretvorte svet. Budete vládnuť Egypťanom ako kráľovná Nefertiti, Grékom ako Sapfó alebo Spojeným štátom ako George Washington? Vyberte si z jedinečných vodcov, ktorí predstavujú rôzne národy, ľudí a herné štýly s vlastnosťami ovplyvňujúcimi hrateľnosť, s ktorými môžu hráči experimentovať, a s odlišnými osobnosťami, ktoré pomáhajú určovať ich správanie ako susedov, spojencov alebo nepriateľov s umelou inteligenciou.

ZAŽIJTE SKUTOČNÉ SIMULTÁNNE ŤAHY
V každom ťahu sa akcie a voľby každého národa riešia súčasne, čo vedie k napätiu, očakávaniu, jedinečným výsledkom a prekvapivým zvratom v klasickej ťahovej hre. Osud vašich ľudí bude závisieť od vašich rozhodnutí a vašej schopnosti predvídať ďalšie kroky protivníka, čo preverí vaše vodcovské schopnosti.




Ďalšie videá »


Ara: History Untold - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra ešte nevyšla.



Diskusia o hre Ara: History Untold Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |