Decadent | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21176
5455
5063
1438
1600
7336
6041
12925
1687

Online 9373 užívateľov

Decadent


Žáner:Akčná, RPG
Dátum vydania:2025
Výrobca:1C, Incantation Games
Kúpiť hru Decadent
Kúpiť hru

Decadent je príbehová strieľačka z pohľadu prvej osoby. Láka na atmosférický prieskum, hororové prvky v štýle H. P. Lovecrafta a pohlcujúci zážitok. Čeliť budete rôznym nepriateľom, nebezpečnému prostrediu aj jedinečnému pocitu osamelosti.

Hlavným hrdinom je John Lorn, kráľovský prieskumník a veterán z prvej svetovej vojny, ktorý sa vydáva zachrániť svojho syna. Počas toho ale objaví prastaré tajomstvo a postaví sa zvráteným horským kmeňom, hybridným vodným bytostiam, prastarej entite aj neustále sa meniacej nočnej more. Brániť sa bude konvenčnými strelnými zbraňami z 20. rokov minulého storočia aj očarovanými pištoľami s okultnými vlastnosťami. K dispozícii bude mať ešte podivné artefakty a mimozemské biologické zbrane.

Tento zaujímavý arzenál bude možné rôzne upravovať, zatiaľ čo sa John bude musieť naučiť chodiť po hranici medzi dobrom a zlom a zistí, koľko bolesti je ochotný spôsobiť, aby zachránil niekoho drahého. Na tejto nevšednej ceste sa vydáte do lesov bez svetla, mrazivých tundier, nepriateľských útesov, podzemných jazier, nekonečných ľadovcov, jaskýň prekypujúcich mimozemskými hubami, bezčasých nekropolí a mnohých ďalších podivných, ale aj desivých miest.




Ďalšie videá »


Decadent - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry

Hra ešte nevyšla.



Diskusia o hre Decadent Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |