Unreal 2: The Awakening | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 120 užívateľov

Unreal 2: The Awakening


Žáner:Akčná
Dátum vydania:4. Február 2003
Stránky hry:www.unreal2.com
Výrobca:Epic Games, Legend Entertainment , Atari
Kúpiť hru Unreal 2: The Awakening
Kúpiť hru

Pokračovaním akčného hitu Unreal v sebe opäť spojuje pútavú hrateľnosť podporenú zaujímavým príbehom a strhujúcim napätím, ktoré túto hru robia jednotkou v žánre 1st person strieľačiek. Unreal 2: The Awakening omračuje svojím grafickým spracovaním, ktoré využíva vylepšený Unreal enginme z dielny preslávených Epic Games. V hre sú videné úžasne scenáre i pohlcujúce akcie. Hráč sa stáva drsným vesmírnym žoldákom, ktorý je vyslaný, aby preskúmal 10 úchvatných svetov a čelil neobvyklým príšerám a nepriateľským vojakom. Cieľom je zastaviť sprisahanie, ktoré ohrozuje celý vesmír. Medzi misiami sa hráč vracia na domovskú loď vo vesmíre a doplňuje zdravie a zbrojní arzenál. Unreal 2. The Awakening bol navrhovaný tak, aby dokázal osloviť nielen skúsených hráčov ale i úplných začiatočníkov. Úplná jedinečná hrateľnosť a strhajúca grafika robia z hry Unreal 2: The Awakening najlepší titul v žánre 1st person akčných strieľačiek.




Alternatívne názvy
Unreal II: The Awakening




Unreal 2: The Awakening - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
75%

Recenzie
Tiscali Games74%
Po grafické stránce za jedna, hratelnost tak za dvě, příběh za tři mínus, délka hry za čtyři, žádný multiplayer ani možnost opakovaného hraní, ostatní známky také nejlépe kolem trojky. Na vysvědčení by tak bylo jenom - prospěl. Ač se od Unreal II hodně očekávalo, výsledek tomu neodpovídá. Podle mého názoru je to jasně nejslabší zástupce Unreal her.
Sector.sk80%
Celkovo hra nie je zlá ale okrem vizuálnych zážitkov prináša veľmi málo nového. Štýlom ju zaraďujem medzi priemerné akcie a dosť mi pripomínala Red Faction zmiešané zo Serious Samom a pridaná štipka Star Trek Voyagera. No škoda, mohlo to byť lepšie, určite sa pritom dá dobre zabaviť ale príbehovo vám to veľa nedá. Nie je tam ani náznak napätia a veľmi málo vecí ktoré by ste nečakali. Myslím že hra nebude mať šancu byť hrou roka. Ale čo už, konkurencia je veľká. Možno som hru až priveľmi kritizoval, ale čakal som od nej viac. Tých 80% si však zaslúži pretože ponúka dobrú zábavu v kvalitnom grafickom prevedení.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
F-Master90%
Suhlasim so vsetkym co tu bolo povedane, ale aj tak si myslim, ze sa jedna o kvalitnu hru, a ten pribeh tiez nebol najhorsi. Keby sa posunul datum vydania a mesiac ci dva neskor urcite by to bola este lepsia hra. A co tu nastve, je ze ten koniec je taky rozporuplny a nic by sa nestalo, keby sa spravilo pokracovanie.
55566698%
Super hra velmy ma prekvapila po grafickej stránke.
Velmi my pripomína hru MassEffect (ME)
Plusy:
-Pekné grafické spracovanie
-Dobré ovládanie
Mínusy:
-Krátky príbeh

Keby to bolo trošku dlhšie tak dám 100%
Inač bombová hra ;)
odporúčam zahrať
NORD_KING80%
-: bugy, miestami umelá inteligencia, nenaplnené očakávania, príbeh, herná doba je oproti prvému dielu, absencia multiplayer, ovládanie (citlivé na úskoky)
+: grafika, audio, hudba, rozmanitosť prostredia a nepriateľov, Aida a časom celá posádka, zbrane, atmosféra, zábava, dizajn, efekty, engine, dabing, epickosť, vesmír, planéty, grafické intro, menu, finále
Verdikt: Unreal 2 so sebou niesol veľké očakávania, keďže prvý diel tejto značky bol skutočne epický. Treba skonštatovať, že nie všetky očakávanie fanúšikov sa podarilo naplniť. Prvým sklamaním je príbeh, ktorý pôsobí tuctovo a zlom možno očakávať až v poslednej tretine hry, s čím súvisí aj slabšia hracia doba, ktorá nepatrí medzi tie najdlhšie. Oproti prvému dielu absentuje multiplayer, čo je škoda, i keď túto funkciu plní UT 2003, no to je samostatný a inak ladený titul. Naopak pozitívne pôsobí dizajn jednotlivých planét a ich prostredie. Hra beží na Unreal engine druhej generácie, pre ktorý je audiovizuálna stránka na vysokej úrovni a to sa týka aj atmosféry a zábavy, ktorú poskytuje. Hráča hrou sprevádza posádka, s ktorou sa postupom hry možno zoznámiť na základe komunikácie. Posledná kapitola hry má rýchly spád a koniec je dosť smutný, ale má svojím spôsobom čaro. Unreal 2 síce nenaplnil očakávania, ale určite je dôstojným pokračovaním série.


všetky (12) »

Súvisiace hry Unreal Tournament 2015
Unreal Tournament III
Unreal Anthology
Unreal Tournament 2004: Editor's Choice Edition
Unreal Tournament 2004: Special Edition
Unreal Tournament 2004
Unreal Tournament 2003
Unreal Tournament 2003 Demo
Unreal Tournament 2003 Beta
Totally Unreal
Unreal Tournament: Game of the Year Edition
Unreal Tournament
Unreal: Mission Pack I: Return to Na Pali
Unreal: Gold
Unreal
Unreal: Unreality Expansion Set
Unreal Tournament: Forever v2.01
Unreal Tournament: Forever v1.02
Unreal 2: Alpha

Diskusia o hre Unreal 2: The Awakening Pridať príspevok
24.10.2006 21:04 - Je to celkom v pohode hra. Stoji za vyskusanie.
Zobraziť všetky príspevky (1) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |