Rayman 3: Hoodlum Havoc | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 21873 užívateľov

Rayman 3: Hoodlum Havoc


Žáner:Adventúra, Akčná
Dátum vydania:20. Marec 2003
Stránky hry:www.rayman3.com
Výrobca:Ubisoft
Kúpiť hru Rayman 3: Hoodlum Havoc
Kúpiť hru

Malé červené stvorenie bolo prehltnuté strachom a zlom. Vznikla armáda temných síl, ktoré má v pláne nakaziť až doposiaľ dobré a milujúce Srdce sveta. O tomto pláne sa dozvedel Rayman so svojím kamarátom Globoxom, ale keď sa druhý menovaný pokúšal sám o záchranu, urobil hlúposť, ktorá Raymana dostala ešte do väčších ťažkostí: zjedol samotného vodcu hoodlomov, čo v ňom vyvolalo ťažkú závislosť na slivkovom džúse (to je naozaj katastrófa!). Náš sympatický hlavný hrdina má tak o problém navyše nielenže musí zabrániť nekalým plánom, ktoré hoodlomovia majú, ale ešte navyše sa musí postarať o svojho nebohého priateľa.

V hre sa okrem Raymana, Globoxa a hoodlumov stretnete ešte s veľkou kopou úplne nových bytostí. V príbehu Hoodlum Havoc (Hoodlomská hrozba) na vás čaká celkom 20 rôznych druhov nepriateľov, proti ktorým vám dobre poslúži päť nových pohybov. Nechýba ani starý známy Murphy a Teensie. Na svojom putovaní tak prejdete 10 svetov o rozsahu 44 úrovní. Cez temný les, kde hra začína, prejdete do blikajúcich chrámov, nehostinných piesočných zemí, temných mŕtvych území, zabudnutých bohov alebo dokonca samotnou továrňou hoodlomov.




Alternatívne názvy
Rayman 3: Hoodlumská hrozba

Ďalšie videá »


Rayman 3: Hoodlum Havoc - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
78%

Recenzie
Tiscali Games82%
Rayman je poutavá hopsačka, která určitě zaujme mladší hráče a ani ti starší se u ní rozhodně nebudou nudit.
Sector.sk90%
Ak sa vám táto herná oná záležitosť pozdáva, tak nešpekulujte, rýchlo bežte do najbližšieho obchodu s počítačovými hrami. Ak nie, nešpekulujte, berte to, vyskúšate, zmeníte názor a budete uctievať demigoda Tomahawka za to, že vám tak dobre poradil. A ak by ste napriek všetkému nemali záujem, snáď sa nájde súrodenec, či už mladší, alebo možno aj starší, či úhlavný priateľ, ktorému by ste ju mohli kúpiť, odporučiť... No a vy, čo si myslíte, že je to shit najhrubšieho zrna, čo tak podstrčiť ju osobe, ktorú z nejakého dôvodu nemáte radi?


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
GTAEU93%
Úplne dokonalá hra, má všetko čo mala mať a aj pár vecí navyše. Je vhodná hlavne do 12 rokov, no zahrajú si ju aj starší, ja som ju hral prvý krát v roku 2003 ako 13-ročný a aj v 2O10 ako 19-ročný, takže v pohode zábavka.
HassanAssassin94%
Je to veľmi dobrá hra, povedal by som už viac krát spomenuté DOKONALÁ. Má množstvo efektov, nepriateľov, spojencov, skvelý dabing...Deti sa určite potešia.
nanokiller100%
Keď som bol malý, tak to hrala moja mama, lebo to bola novinka. Stále som sa na ňu pozeral. Keď som upratoval moje hry a som ju tam uvidel, tak som ju ihneď začal hrať. A prešiel som ju asi 3 krát a stále ma baví. Je to skvelá hra, ktorú by si nikto nemal nechať ujsť.
LittleFedy100%
Good game grafika dobrá aj som sa zabavil všetko tam je premňa je to good.A preto dávam 100 %
deapa90%
tato hra je dobra.Keď som bol menší tak som nemohol prestať... A keď som velky tak to hrá môj maly brat.Grafika je ako v roku 2009,rayman je o mnoho lepší nakresleny a klobox tiež a mohol som používať rôzne eehhh obleky zo zvláštnou silou.Koniec bol trošku ťažky ale dalo sa to vyhrať.Prosim vas aby ste si to zahrali 5 do 11 rokov lebo je to vyyyborné
strasiak96%
Jednoducho dokonalá hra, kopec zábavy, nervov, úžasný svet, náročný nepriatelia. Pri tejto hre naozaj treba rozmýšľať, natrápite sa v každom levely a o to viac vám výhra príde lepšia. Preto túto hru považujem za jednu z naj aké som kedy hral.
NapoleonBonaparte100%
100 percentá bhehačka, 100 percenta hra, nemám čo vytknúť, bezpochyby naj hra akú som hral aj ked je trocha detská no o to zábAvnejsia.


všetky (25) »

Súvisiace hry Rayman Legends
Rayman Origins
Rabbids Go Home
Rayman Raving Rabbids 2
Rayman Raving Rabbids
Rayman Arena
Rayman 2: The Great Escape
Rayman Forever
Rayman GOLD
Rayman's World
Rayman
Rayman Designer

Diskusia o hre Rayman 3: Hoodlum Havoc Pridať príspevok
01.01.2011 21:08 - Hustá hra už som ju pre išiel prstne 29 krát a hral už...
06.08.2010 17:55 - nevie niekto z vás aké je heslo na zaheslovaného raymana 3? nem...
14.04.2009 20:43 - pls kde najdem crack na rayman 3:hoodlum havoc?? pls a vopred dakujem P.S:ne...
11.11.2007 14:14 - Dostal jsem se do posledi mistnosti v kole Nejdelsi zkratka kde se musi zbirat...
18.02.2007 14:54 - prosim dakoho nech mi napise ako mam znicit jezibabu diky
...
Zobraziť všetky príspevky (13) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |