Chemicus: Journey to the Other Side | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 59222 užívateľov

Chemicus: Journey to the Other Side


Žáner:Adventúra, Náučná
Dátum vydania:1. štvrťrok 2001
Stránky hry:www.braingame.de/produkte/produkt_v1_1.html
Výrobca:HEUREKA-Klett, BrainGame, Morgen Studios
Kúpiť hru Chemicus: Journey to the Other Side
Kúpiť hru

Že môže byť pobyt v chemickom laboratóriu dobrodružstvom? Na tom by nebolo nič čudného, keby v nej sem tam niečo nechcené buchlo. Lenže i bez omylov so skúmavkami v rukách sa dá prežiť dobrodružstvo. Zvlášť keď sa dostanete do laboratória v tajomnom podzemí. Bez stôp odtiaľto zmizol i váš priateľ Richard a vy ho musíte čo najskôr nájsť. Ale ako sa za ním dostať?

Ako preniknúť do tajnej organizácie, ktorá ho zrejme uniesla? Práve sa síce otvorili dvere vedúce von, ale za nimi na vás čaká neznáme, ohromné mesto zo stovkami budov a nekonečne vysoké veže... plné chemických rébusov, hádaniek a úloh. Povedali by ste, že pomôže rafinovanosť, svaly a strelné zbrane. Chémia a znalosti z oboru sú tou najúčinnejšou zbraňou, ktorá na protivníka platí!

Určite nebude žiadna nezmyselnosť oklamať pachové detektory. Ale ako na ne? Alebo vám pripadajú vzorce a chemické rovnice zábavnejšie? Asi sotva, bez nich sa v našej hre nezaobídete. Možno tu zistíte, v akých konkrétnych situáciách sa dajú skvelo použiť. Nie kvôli známke v žiackej knižke, ale v situáciách, ktoré nastávajú v každodennom živote. Vedeli ste, že môžete v plechovke s Cola-Colou odstrániť kalk z kľúča? A že vám citrónový roztok môže poslúžiť ako neviditeľný inkoust?

Podzemná dráha mesta funguje na podobnom princípu ako periodická tabuľka prvkov. Náhoda? V žiadnom prípade! K dispozícií budete i v tejto hre mať bohatú zásobárňou teoretických informácií i aplikovaných poučiek z chémie: ako sa vyrábajú prskavky, čo je to fotochemická reakcia, ako funguje rafinéria a množstvo ďalších vecí. Uvidíte, ako sa stáva chémia zábavnou!







Chemicus: Journey to the Other Side - screenshot
screenshoty »




Súvisiace hry Technicus - 10 hours left
Geographicus
Physikus: Návrat
Informaticus
MATHICA
Chemicus II
Bioscopia: Where Science Conquers Evil
Physikus

Diskusia o hre Chemicus: Journey to the Other Side Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |