Enclave | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 14855 užívateľov

Enclave


Žáner:Akčná
Dátum vydania:11. Marec 2003
Stránky hry:www.enclavegame.com
Výrobca:SWING! Entertainment, Starbreeze Studios, Conspiracy Games, Black Label Games
Kúpiť hru Enclave
Kúpiť hru

Kedysi dávno rozdelila ohromná trhlina svet na dve časti a zatiaľ čo na jednej strane žili ľudia spokojný a plodný života, druhá polovina sveta im závidela a začala ich nenávidieť. Po storočiach priepasť medzi kontinentmi sa zmenšuje a obidve strany sa pripravujú na nevyhnutný boj.
Enclave je akčné RPG so stredovekým prostredím a zbraňami. Môžete si zvoliť ktorúkoľvek stranu a zbrane ktoré budete používať. Čakajú vás zaujímavé súboje s rozličnými protivníkmi, prekvapivé útoky zo zálohy a bránenie dôležitých miest.







Enclave - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
76%

Recenzie
Tiscali Games75%
Enclave je slušná akční hra bez jakýchkoliv RPG prvků, s lineárními úrovněmi, excelentní grafikou a ucházejícím hudebním doprovodem. Krátká hrací doba je sice částečně vyvážena možností opakování kterékoli ze sedmadvaceti úrovní s jinou postavou, ale obsah misí pochopitelně zůstává stejný. Pokud hledáte (téměř) bezhlavou akci na pár dní, tohle je ta správná volba.
Sector.sk80%

Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Peisikles70%
Jedná sa o veľmi slušnú a zábavnú mlátičku s dobrou grafikou (samozrejme, vzhľadom k dobe, kedy hra vyšla). Plníte questy pre dve strany - stranu svetla a temna - na ktoré je hra rozdelená. Za každú stranu máte niekoľko postáv, z ktorých si pred ďalšou misiou jednu vyberiete a vyzbrojíte ju podľa toho, koľko peňazí ste doposiaľ získali. V hre je aj dobrá hudba a ani s hrateľnosťou na tom nie je vôbec zle. Príbeh síce nestojí za veľa (rozrpávky pre malé deti sú komplikovanejšie), ale našťastie nie je ani dôležitý. Kto má rád 3d akcie a niečo ako "stredoveké" fantasy, tak sa určite pobaví.
FrantisekN100%
Je to fakt dobrá hra na ten rok má dobrú grafiku a bavila ma. Prešiel som ju asi 6-krát. Hudba je fakt dobrá vtiahlo ma to do deja je tam mágia aj zbrane, luky, kuše aj bomby. Skvelá hra, ktorá má dušu a niekoľko málo bossov.
NORD_KING59%
-: herná doba, lineárne úrovne, bugy, umelá inteligencia, miestami nuda, príbeh, absencia multiplayeru, atmosféra
+: grafika, efekty, hudba, postavy, príjemný pohľad na pozadie hrdiniek, rozdelenie kampane, menu, boj s bosmi, obchod, zbrane
Verdikt: Enclave v žiadnom prípade nie je RPG, ale maximálne akčná hra s prvkami RPG hier. Po technickej stránke je na tom celkom slušne, čo sa prejavilo príjemným pohľadom na pôvabné pozadie niektorých hrdiniek. Negatívom hry je však celkový obsah. Enclave je veľmi krátka hra, ktorú možno dohrať behom 4 hodín, respektíve jej obe časti kampane. To by mohol ešte zachrániť multiplayer, ale ten hra neobsahuje. V hre dokonca nemáte šancu zablúdiť pretože úrovne sú totálne lineárne a miestami až nudné. Umelá inteligencia nie je nič extra a sama v prvom rade bojuje s problémami, ktoré jej spôsobuje samotná hra v podobe bugov. Z nudy dokážu vytrhnúť súboje s tuhšími nepriateľmi. Celkovo je Enclave iba priemernou akčnou hrou s RPG prvkami, ktorá mohla byť lepšia, ak by autori namiesto práce na detailoch ženského pozadia popracovali radšej na multiplayeri.


všetky (10) »


Diskusia o hre Enclave Pridať príspevok
01.07.2014 15:32 - na Steame ;)
11.03.2011 19:22 - Na internete8-)
09.12.2009 14:11 - kde stiahnem tu hru ? :D
25.02.2009 19:30 - vyborna hra vrelo odporucam :) na harde je to super sila no :) zahrajte si to :)
07.01.2009 19:10 - Fantastická hra,aj ked ma dost často zabiju :-D
...
Zobraziť všetky príspevky (8) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |