Far Cry | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21097
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 16096 užívateľov

Far Cry


Žáner:Akčná
Dátum vydania:23. Marec 2004
Stránky hry:www.farcry-thegame.com
Výrobca:Ubisoft, Crytek
Kúpiť hru Far Cry
Kúpiť hru

V hre Far Cry sa ako náhodný hrdina ocitnete na odľahlom tropickom ostrove, kde si šialený muž hrá na boha. Vytvára nové druhy zvierat a nahrádza tých o ktorých si myslí, že sú geneticky mŕtvi (ľudia).

Hra Far Cry sa odohráva v roku 2020 na niekoľkých tropických ostrovoch v Pacifiku. Všade okolo sú palmy a ostrov vypadá ako turistický raj. Idylku vám však naruší niekoľko ozbrojených vojakov, ktorý po vás začnú strieľať.

Ponoríte sa do džungle, kde objavíte skryté vedecké pracoviská v ktorých sa vyvíja nový život. Ostrov je prešpikovaný žoldákmi a tí sa vás pokúšajú zabiť i s použitím vrtuľníkov a ďalších ťažkých zbraní.




Alternatívne názvy
FarCry; X-Isle

HW požiadavky Far Cry
Minimálne požiadavky
  • Windows 98 SE / 2000 / XP
  • 1 GHz CPU
  • 256 MB RAM
  • 4 GB miesta na disku
  • 64 MB, DirectX 9.0b kompatibilná grafická karta
  • DirectX 9.0b kompatibilná zvuková karta
  • DirectX 9.0b

Ďalšie videá »


Far Cry - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
90%

Recenzie
Tiscali Games93%
Téměř dokonalá akční hra po všech stránkách a jeden z horkých adeptů na nejlepší hru letošního roku - to vám jako závěrečný verdikt musí stačit.
Sector.sk90%
Far Cry je perlou tohto roku, je jednou z hier, ktorá sa zapíše do histórie žánru FPS. Vysoko hrateľný, rozumne obtiažny, so slobodou rozhodovania a s vynikajúcim designom v atraktívnom háve, taký je Far Cry. S dostupným editorom Sandbox začnú vznikať amatérske módy, ako huby po daždi. Bez debaty ašpirant na hru roka!


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
srpenpalo85%
Far Cry je opravdu dobrá hra, která je možná i bezkonkurenčí (ve své době). Někoho můžou štvát někdy až otravní mutanti, ale i přesto Far Cry přináší zábavu, napětí a mnoho dalšího, co opravdu stojí za vyzkoušení.
LogitechMomo92%
FPS jak sa patrí... všetko je na najvyššej úrovni od grafiky cez AI nepriateľov až po ostrovi... je veľmi málo čo sa jej dá vytknúť a aj to málo je veľmi ťažko v hre spozorovať... jedna z najlepších FPS vôbec... 92%...
NORD_KING91%
-: bugy pri pohybe, ukladanie hry (checkpoint), občas umelá inteligencia, príbeh, pár nedotiahnutých detailov
+: grafika, audio, zbrane, atmosféra, zábava, hracia doba, rozsiahlosť máp, umelá inteligencia, multiplayer, editor máp, grafické efekty, príroda, Cry vision, dizajn
Verdikt: Akcia, ktorá sa len tak nevidí. Jedná sa o revolúciu hlavne čo sa týka rozsiahlosti a detailnosti máp. Umelá inteligencia aj keď má svoje muchy pôsobí realisticky a nie naskriptovane. Hracia doba kampane sa pohybuje okolo 12 - 15 hodín, čo je tak akurát. Tú ešte znásobuje multiplayer a poskytuje množstvo zábavy. Atmosféra sa dá porovnať s dobrým akčným filmom, ale občas aj tá dostava na frak pre niektoré bugy a hlavne opakovanie niektorých úsekov hry kvôli systému ukladania pozície, ktoré je riešené formou checkpointov a tie nie sú práve najlepšie rozmiestnené po jednotlivých úrovniach. Far Cry pôsobí miestami až giganticky a je povinnosťou pre každého hráča FPS.
strasiak89%
Je to určite jedna z najlepších FPS aké som hral. Je to od Cryteku takže Far Cry disponuje peknou grafikou, ktorá nie je zbytočne preefektovaná. Za zmienku stojí aj kvalitné hráčske prostredie, minimálne obmedzenia, nádherný a veľký ostrov, množstvo zbraní, celkom inteligentní nepriatelia a naozaj skvelý multiplayer s tvorbou máp a pod. Veľké zápory u tejto hry prakticky ani neexistujú, je len trocha nevyladená a občas (naozaj len minimálne) mi prišla trocha stereotypná, ale to ani nestojí za zmienku.
large90%
Na to že táto hra bola vydaná roku 2004 má vynikajúcu grafiku a fyziku, taktiež možnosti, zbrane, herný svet. Veľmi som si obľúbil, no už som ju prešiel a znova sa do nej nehrniem, možno inokedy :)
Dávam 90 %
Airforce85%
Dobry pribeh, sice gycovka jak sa patri, ale pojaty dobre, atmosfera tiez vyborna, grafika na maxime ani v dnesnej dobe uplne nezaostava, hratelnostne vyborne, skvelo zvladnute prestrelky. Preco potom 85? No, je tam strasne vysoka obtiaznost (dokonca aj skok z 2 m vam ubere asi 1/5 zivota), hra je neskor naozaj tazko zvladnutelna a hlavna postava je strasny kokot...
Predy95%
Výborná akčná hra ktorá ponúka široký výber obtiažnosti. Grafika je veľmi pekne spracovaná a hudba taktiež. Ďalšim plusom tejto hry je český dabing ktorý pomôže pochopiť podstatu deja. Vrelo odporúčam...
qwer95%
Far Cry je jedna z najlepších FPS akcií, ktoré kedy vyšli. Má zaujímavý príbeh, výbornú hrateľnosť, grafiku, AI, prostredie, vyváženú obtiažnosť-proste takmer všetko. Hra je právom označovaná za 1 z najlepších strieľačiek. Odporúčam všetkým hráčom.
kandy98%
je to kvalitna hra, slusna grafika, hratelnost , oplati sa ju zahrat , slusne spracovanie vody , rogalo , bugina , vrelo odporucam
bingo777100%
Perfektna hra!!! dobra grafika, prostredie, zbrane, umela inteligencia no a perfektny pribeh. Paci sa mi ze sa to odohrava na ostrovoch kde su rôzne ruiny z vojny. Pacilo sa mi tam to ze napriek tomu ze to neje hororova hra casto som sa bal ked som bol v miestnostiach kde boli mutanti a ja som pocul iba to ich vrcanie!!! Mal som na nu slovencinu a ta bola tiez perfektna pacili sa mi ich nadavky ako napriklad OTVORIM SI NA TEBE KONZERVU alebo VYTRIEM SI DO TEBA TOPANKY........... najhorsia nadavka bola DO RITI :DDDDDD!!!!
FiFty_2290%
Slnko, more, pláž a kopa odporných mutantov. To a ešte mnoho viac vás čaká vo FPS hite Far Cry.
---------------------------------------------
+ grafika
+ prostredie
+ mutanti
+ vozidlá
+ zbrane

laxxx99%
ty co pisu ze prisery dobabrali celu hru tak su cvoci asi sa ich boja abo co :D ale je to vpoho grafa super na tu dobu priroda sa mi moc lubi zbrane pribeh setko parada len ked idem po dzungli tak pocujem strkace ale nikde ich nevidim :D
Libor13100%
Takže, táto hra mi raz prišla do rúk. Ked som ju začal hrať, stal som sa závislým. Jednoducho je to výborné. Grafika perfektná (na rok 2004), bohatý a zaujímavý dej, ktorom nechýbajú animácie, veľa nepriateľov, množstvo vozidiel, lodí a hlavne zbraní. Jediné čo by som vytkol je, že sa nedalo lietať na vrtuľníku, ale to moje hodnotenie ani zdaleka nemení.
Dramage_00765%
Na rok 2004 celkom dobrá grafika, fyzika vozidiel bola dosť nanič. Mutanti boli na začiatku super, no potom to bola už len nudná strielačka proti nim a dojem z hry úplne upadol. Dlhý príbeh bol celkom dobrý ale niektoré reklamy boli, nie moc podarené. Zbrane položené na zemi vzpriamené smerom hore, takú hovadinu som ešte nevidel. Ale celkom dobrá hra.
Euphoory90%
Kúpu som neprestal ľutovať do teraz a to už je nejaký ten piatok čo som túto pecku hral. Už predavač v obchode chválil môj výber, doma hru chválil aj môj otec čo je už čo povedať :) Tak pekne postupne, prvé čo zaujme je obal, naozaj krásny a pestrý, ako druhé vás zaujme pekná inštalácia, ako ďalšie grafika a vlastne všetko čo hra ponúka. Je to jednoducho krásna hra ktorú odporúčam každému kto sa zaujíma o tento žáner. Hru hodnotím medzi 9 a 9,5.


všetky (197) »

Súvisiace hry Far Cry 6
Far Cry: New Dawn
Far Cry 5: Dead Living Zombies
Far Cry 5: Lost On Mars
Far Cry 5: Hours of Darkness
Far Cry 5
Far Cry Primal
Far Cry 4: Complete Edition
Far Cry 4: Valley of the Yetis
Far Cry 4: Overrun
Far Cry 4: Hurk Deluxe Pack
Far Cry 4: Escape from Durgesh Prison
Far Cry 4
Far Cry: The Wild Expedition
Far Cry 3: Blood Dragon
Far Cry 3
Far Cry 2

Diskusia o hre Far Cry Pridať príspevok
10.05.2020 12:21 - GRATULUJEM TIM SI VYHRAL KUPEL V ZUMPE !:-D
02.05.2020 23:54 - Konečne to hrám v tej dobe, v ktorej sa to aj odohráva &#12...
31.08.2017 23:47 - Hrám to 13 rokov po premiére. Jediné, čo je na tejto hre p...
12.12.2016 21:59 - Pojde mi Far Cry 3 spustit a normalne hrat aj na Windows 10 ?
20.08.2016 12:25 - ***, je to hra z roku 2004 a ty chceš dobrou grafiku? Zamysli se nad sebo...
...
Zobraziť všetky príspevky (423) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |