Inquisitor | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 1666 užívateľov

Inquisitor


Žáner:RPG
Dátum vydania:5. November 2009
Stránky hry:www.inquisitor.cz
Výrobca:Cinemax, Wooden Dragon
Kúpiť hru Inquisitor
Kúpiť hru

V úlohe stredovekého vyšetrovateľa vás hra zavedie do pochmúrneho sveta zrady a pekelného nebezpečenstva. Budete pátrať po páchateľoch obludných zločinov, stretnete sa s protivníkmi a strhne vás aj vír sprisahania, ktoré sa usiluje o rozvrátenie všetkého, na čom prastará Ríša po tisícky rokov spočívala. Preskúmajte pochmúrny herní svet prostredníctvom jedného z troch hlavných charakterov a objavte jeho tajomstvá. Budujte si povesť neohrozeného inkvizítora a lovca čarodejníc, plňte desiatky vedľajších úloh a rozvíjajte svoje schopnosti a vedomosti, s ktorými budete čeliť stále silnejším a nebezpečnejším protivníkom. A hlavne si pamätajte – všetko, čo učiníte, lebo to bude záležať len na vás!

Hlavní pilieri Inkvizítora predstavujú predovšetkým akcie a pútavý príbeh, ktoré sú aj s originálnym herným systémom a jedinečnými vedomosťami a schopnosťami hlavných charakterov. Pri tvorbe Inkvizítora prihliadli autori k vysokým štandardom žánrov RPG a okorenili ho s množstvom vlastných nápadov a invencií. Výsledkom tak bude pútavá a ľahko ovládateľná hra nečakaných možností a hĺbok – bude záležať len na hráčovi, nakoľko bude chcieť tieto herné možnosti odkryť a využiť.

Vzhľadom k tomu, že sa príbeh točí okolo vyšetrovania všemožných zločincov, tvorí jadro hry odhaľovaním páchateľov, získavaním dôkazov proti nim a ich usvedčovanie pred súdom, a to v súlade s cirkevnými a svetskými zákonmi Ríše. Jedným z najdôležitejších zákonov je Inkviziční kódex, ktorý zakotvuje pravidla a zásady inkvizičného procesu. a je to práve Inkviziční kódex, podľa ktorého bude musieť hráč postupovať pri odhaľovaní a stíhaní heretikov a čarodejníc ohrozujúcich svojimi temnými mágiami celú Ríšu.

Dôležitou súčasťou inkvizičného práva je rovnako právo útrpné – tj. právo použitie pri výsluchu mučenia. Hráč preto bude môcť pri odhaľovaní páchateľov všemožných hrôzostrašných zločincov použiť celkom štyri mučiace nástroje – škripec, strappado, pranýr a železnú pannu.




HW požiadavky Inquisitor
Minimálne požiadavky
  • Windows XP / Vista
  • Jednojadrový 1,6 GHz CPU
  • 512 MB RAM
  • 64 MB 3D grafická karta s podporou DirectX
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DVD-ROM
  • 2 GB miesta na disku
Odporúčané požiadavky
  • Windows XP / Vista
  • Dvojadrový 2 GHz CPU
  • 1 GB RAM
  • 256 MB 3D grafická karta s podporou DirectX
  • DirectX kompatibilná zvuková karta
  • DVD-ROM
  • 2 GB miesta na disku

Ďalšie videá »


Inquisitor - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
57%

Recenzie
Tiscali Games50%
Pro hardcore hráče odpudivý a nekoukatelný titul. Pro příznivce chytrých RPG ze staré školy až překvapivě bohaté pátrání v temném středověku říznutém kouzly.
Sector.sk50%
Inquisitor nie je zlá hra. Solídnu hrateľnosť vlastne stačí len vyladiť napríklad patchom, ktorý upraví a hlavne opraví niektoré veci. Pre nostalgikov, ktorí majú všetky predchádzajúce podobné hry zvládnuté za všetky postavy so všetkými možnosťami vedenia dialógov s rôznymi skillmi to bude celkom slušná reminiscencia. A veru, že má aj čo ponúknuť mladšiemu hráčovi, len ten sa bude hrou ťažšie prehrýzať.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
buxo88865%
Vy dvaja ste asi tuto hru ani nehrali....Pretoze by ste tu nepisali take kktiny... Ako RPG je to neskutocna hra, ktora keby vysla pred 10 rokmi, tak by bola velkym konkurentom Baldurs Gate. Takto je to len mierne nadpriemerne RPG od Ceskych vyvojarov. Ano grafika je na dnesne pomery nekutocne slaba ale ako klady su tu...RPG prvky, perfektny dej a hutna atmosfera, ktora vas nuti dohrat tuto hru az do konca. Ja som to dohral a nelutujeme toho, pretoze ma ta hra pohltila na niekolki dni. Tak vam dvom radim...skuste si to aj zahrat a nehodnotit hru iba z obrazkov a gameplay videi z youtube.
Verdikt:
Slusna porcia RPG zabavy.... Ale tuto hru odporucam len cistokrvnym hracom RPG hier, ktorym nezalezi na grafike ale na zazitku z hrania.
65%
aurelius599%
Inquisitor je veľmi vydarená hra. Autorom sa veľmi podarilo hru zasadiť do fantasy sveta plného herézí, kacírou a pekelných bytostí. Chrbtovou kosťou je veľmi dobrý unikátny dej. Keď som hral Baldurs gate, myslel som si, že lepšie RPG už nikdy nikto nevytvorí. Mýlil som sa, Inquisitor predčil u mňa Baldurs gate, a nielen u mňa ale aj viacerí moji zmámi a kamaráti túto hru hodnotia tiež veľmi pozitívne. Nemožno podľa grafiky hru hneď odsúdiť, lebo Inquisitor má svoje prednosti inde, kde so svojimi prednosťami prekonáva všetky dosiaľ známe RPG.
azrael01100%
No musim povedat, ze hru tohoto formatu som uz davno hladal...a konecne nasiel. Vyborne :-) Vyborny dej, grafika v pohode, vyborna hratelnost, co viac si clovek moze priat...
Freeman80%
co sa oplati napisat ? hra vynika neuveritelnym dejom a nadpriemernou dlzkou. dokazala ma prekvapit aj po druhom dohrati. sila hry netkvie v grafike ale aj napriek tomu ma tato hra zaujala svojim vzhladom a dojmom ..
co by som hre vytkol su neuveritelne dlhe nudne nezazivne a nedolezite dungeony ktore som prechadzal so slzami v ociach kedy bude koniec (stacilo urobit 2 levely a prepracovat ich v dizajne co autorom velmi ide vid kostoly a katedraly). Obcasne zasekavanie postavy som dokazal prepacit. automaticke delenie bodov vlastnosti druziny bola velka chyba ako aj nemoznost manipulovat s ich zbrojov.
v kazdom pripade ta hra ma pohltila tak ze sa k nej budem rad vracat a preto som si hru kupil aj napriek tomu ze som ju mal predtym napalenu. mala podpora autorom a moj optimizmus ze by som sa niekedy v hoc aj dalekej buducnosti dockal dvojky alebo nejakeho pokracovania len dufam ze hra si zachova atmosferu a taktiez ten old school kabatik ktory je uzasny .
Parm195%
Grafiku bych této hře nevyčítal, protože co se týče herní stránky, prvních pár hodin je to opravdová pecka, ale později, když začnete zjišťovat, že za svoje vynaložené úsilí nedostanete skoro nic, vás hra začne pomalu štvát a je jen otázkou času, kdy hru vypnete. Ale jistě se k ní budete zase vracet, pořád a pořád dokola, protože vylepšování postavy je zde opravdu zajímavé. K tomu všemu skvělý soundtrack, který opravdu stojí za to. Jinak, hru bych ani tak nepřirovnával k Diablu, ale spíše k tahovému GoldenLand.
Sintarandir75%
Inquisitor je rozhodne hra, ktorá je pre RPG "amatérov" až príliš tuhým sústom a aj "profíkovi" dá slušne zabrať. Určite ale je pre kalených old-school izomertických nadšencov. Mechanika hry, rozsiahlosť dialógov, úloh, aj hry celkovo a celková originalita konceptu sú porovnateľné s legendami ako Fallout 1 a 2, BG, či IWD. V každom prípade ale hra ponúka veľmi originálny koncept a skutočne detailne prepracovaný systém levelovania, mnoho artefaktov, kúzla a mnoho ďalšieho na pozadí hutného temného stredovekého príbehu s mnohými komplexnými úlohami. Obtiažnosť hry je od začiatku na vysokej úrovni. To, na čom táto inak vynikajúca hra stráca najviac, je audiovizuálna stránka. Aj keď celkový grafický design je v pohode, animácie už tak fajn nie su. Zvuk, hlavne ambient je slabý, hudobný doprovod priemerný. Celkovo zhrnuté teda asi tak, že CINEMAX mohli ďaleko viac zapracovať na audiovizuálnej stránke tohoto inak veľmi nadpriemerného titulu.
Darrien85%
Výborné RPG, které toho má spoustu co nabídnout. Bohužel většinu lidí odradí zbytečně těžká obtížnost a kostrbaté ovládání, avšak ten, který se přes tohle dostane bude odměněn bohatým příběhem a výbornou zápletkou. Rada nad zlato: když na tuhle hru nemáte nervy, tak ji nehrajte, ale pak neplivejte kvůli vlastní hlouposti, že hra stojí za nic, protože to tak není !
NORD_KING15%
-: grafika, hudba, UI, cena, zbytočné haldy textu, pohyb postavy, mapa, žiaden dabing, lokácie, boj, efekty, stereotyp, nuda, menu, atmosféra
+: množstvo zbraní a zboje, druhy nepriateľov, vylepšenia, detailne popísané charakteristiky jednotlivých tried postáv
Verdikt: Inquisitor je jedným slovom katastrofa roka 2009. Je to hra, ktorá zmeškala svoj vlak pretože zaspala, respektíve prespala dobu pre svoj naozaj zdĺhavý vývoj. Čo sa týka technickej stránky hry, je to sklamanie. Audiovizuálna stránka hry je zastaraná. Na hru sa jednoducho nedá pozerať a počúvať hnusne spracovaní hudobný sprievod. O umelej inteligencii nemá zmysel sa baviť, keďže v hre žiadna nie je. Boj je nudný a rýchlo sa dostaví aj stereotyp. Autori zbytočne zamerali svoje úsilie na textovú stránku hry. Haldy väčšinou nezáživného textu nebaví nikoho čítať, ale to sa netýka popisu jednotlivých charakteristík herných postáv. Čo by som vyzdvihol je množstvo predmetov v hre. To sa týka hlavne zbraní a zbroje. Inquisitor pre svoje negatíva by nemal šancu konkurovať hre Kult: Heretic Kingdoms z roku 2004 a ani Icewind Dale z roku 2000. Čo s takou hrou urobiť? Na hranicu a upáliť!


všetky (13) »


Diskusia o hre Inquisitor Pridať príspevok
13.09.2013 13:47 - ja som to mal v pc je to uzasné rpg ten nádich toho a to cítani...
11.05.2012 13:06 - VŠETKY ODKAZY SU ZMAZANE NEVIEM TO NIKDE STIAHNUT ANI NA ULOZTO.SK :-(
12.03.2012 18:23 - jak sa to ovlada? kliknem lavou mysou a nic ziadny pohyb chodza je ikonou nazn...
01.10.2011 23:07 - A čo tam akože má byť? Ja som dal vyhľadať ten o...
01.10.2011 23:04 - Ja osobne som sklamaný z tejto hry. Obrázky vyzerali sľubne a o...
...
Zobraziť všetky príspevky (24) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |