A Vampyre Story | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6015
12859
1687

Online 38267 užívateľov

A Vampyre Story


Žáner:Adventúra
Dátum vydania:31. Október 2008
Výrobca:Autumn Moon Entertainment, Crimson Cow
Kúpiť hru A Vampyre Story
Kúpiť hru

Hlboko za stenami ponurého hradu v rovnako ponurej zemi menom Draxsylvánia je mladá, talentovaná operná speváčka Mona De Lafitte držaná v zajatí svojím trýzniteľom barónom Shrowdym von Kieferom. Od okamihu kedy ju Shrowdy premenil v upírku a uniesol do Draxsylvánie, stalo sa jej najtajnejším prianím vrátiť sa späť do Paríža, pokračovať vo svojej speváckej kariére a jedného dňa sa stať hviezdou parížskej Opery.

Keď sa Shrowdy oneskorí pri návrate z jedného zo svojich nočných výletov, naskytne sa jej konečne príležitosť k úteku. Spoločne so svojím jediným priateľom, neomaleným netopierom Froderickom, unikne zo svojho väzenia a snaží sa nájsť cestu domov. Pri putovaní Draxsylvániou, behom ktorého narazí na mnoho podivných obyvateľov a niekoľko ešte podivnejších prekážok, sa musí naučiť nielen to, ako sa vyrovnať so svojou upírou stránkou, ale tiež ako využívať schopnosti, ktoré touto zmenou zdedila.




Alternatívne názvy
AVS

Ďalšie videá »


A Vampyre Story - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
78%

Recenzie
Tiscali Games80%
Nádherný výlet do historie adventurního žánru. V principu exceluje snad ve všech myslitelných ohledech. Do kolenou ho naneštěstí dostává krátká herní doba a technické nedostatky, dané dlouholetým vývojem. Být obsahem i zbylé dvě třetiny příběhu, mohla se napravo smát klidně devítka.
Sector.sk85%
Spomínate s nostalgickou slzou v oku na klasické adventúry z dielní LucasArts a chceli by ste zažiť tú starú hrateľnosť v nových dobrodružstvách? A Vampyre Story je perfektná príležitosť. Skvele sa na to pozerá, krásne sa to hrá, výborne počúva a ani drobné nedostatky a nepremyslené detaily tomu neuberajú na kvalite. A navyše sa aj pracuje na pokračovaní!


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Rowland94%
Je to skvelá adventúra. Pracoval na ňu Bill Tiller (ex-LucasArts). Veľmi vtipná, nie je to až tak ťažká, ako ste to možno počuli alebo čítali. Keď máte radi adventúry, tak túto hru MUSÍTE zahrať!!!
px284294%
Velmi prijemna, len ju treba hrat v originali. Neuveritelne gagy a napady, prostredie a aj pribeh su prespikovane vtipom. Nieje to nic sofistikovane, je to skutocne na pobavenie. Velmi specificke je aj spracovanie interakcie. Prudko odporucam :)
Suva1020%
vobec ma to nebavilo bolo to nudne a nezazivne cakal som od toho viac som sklamany mohlo to byt aj ovela lepsie celkovo nema tato hra vobec ziadny zmysel asi by bolo lepsie keby taketo hry ani nevychadzali ..
Kaake90%
- hra ma podla mna slaby pribeh
- slaba po grafickej stranke
- skor pre mladsie rocniky
- znovu by som ju uz nehral


všetky (12) »

Súvisiace hry A Vampyre Story 2: A Bat's Tale

Diskusia o hre A Vampyre Story Pridať príspevok
Žiadne diskusné príspevky.

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |