Quake 4 | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21159
5455
5063
1438
1600
7336
6030
12903
1687

Online 36577 užívateľov

Quake 4


Žáner:Akčná
Dátum vydania:18. Október 2005
Výrobca:Activision, Raven Software
Kúpiť hru Quake 4
Kúpiť hru

Zem odoláva nájazdom mimozemšťanov. Stroggovia sú kybernetickí bojovníci stvorení s mechanickou kostrou a svalovými časťami, obnovovanými sa pomocou systematického decimovania iných druhov. V zúfalom pokuse zachrániť život na Zemi je armáda najlepších pozemských bojovníkov vyslaná, aby bojovala s Stroggmi priamo na ich domovskej planéte. Prvá vlna útoku pozemšťanov je takmer okamžite zlikvidovaná, ale jednému z vojakov sa podarí preniknúť do základne Stroggov, kde sabotuje obranný systém planéty a zabije Makrona, hlavného vodcu a mozog Stroggovských operácií. Podľa plánov pozemšťanov by sa malo Makronovou smrťou všetko skončiť, ale nestalo sa tak.

Tu končí príbeh Quake II a začína Quake 4. Stroggovia sa zo straty rýchlo spamätajú, ale pokiaľ je Stroggská domovská planéta bez obrany, môžu jednotky zo Zeme uskutočniť rozhodujúci útok.

Tento krát však nepôjdete do akcie sám. Ste Matthew Kane, člen elitnej skupinky Rhino Squad a súčasťou prípravnej novej inváznej vlny. V tejto rozhodujúcej bitke medzi svetmi bojuje po vašom boku armáda vojakov a máte k dispozícií arzenál zbraní.

QUAKE IV beží na engine DOOM 3. Ako člen bojovej jednotky musíte zatĺcť klin do srdca Stroggskej armády. Ale jedinou cestou ako Stroggov poraziť je stať sa jedným z nich a tak zatiaľ v úvodných misiách ste "len" vojakom, po tom čo padnete do zajatia je vaše telo pretvorené a stávate sa Stroggom s obrovským bojovým potenciálom a s možnosťou zmeniť priebeh vojny.




Alternatívne názvy
Quake IV

Ďalšie videá »


Quake 4 - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
80%

Recenzie
Tiscali Games79%
Nepříliš nápaditá střílečka, která trpí zastaralým konceptem a slabší umělou inteligencí nepřátel. Vedle toho však nabízí i příjemnou, nenáročnou akční zábavu, vyznačující se dynamickým tempem, silným arzenálem a perfektním technickým zpracováním. Quake 4 je jako klasický akční film – pobaví, na chvíli možná i ohromí, ale brzy na něj zapomenete. Vavříny si odnáší ty hry, které se nebojí zkoušet nové věci a mezi ně se Quake 4 neřadí ani omylem.
Sector.sk82%
Celkovo je hra pôsobivá, hlavne svojimi brutálnymi scénami a prepracovaním stroggovského sveta, ktorý je postupne v hre stále desivejší. Škoda, že tomu autori neprispôsobili aj hrateľnosť, ktorá sa drží len starých základov akcií položených niekde v časoch Quake 1. Síce prítomnosť tímu dodá trochu života, ale stále tomu chýba hĺbka. Motivácie je síce dosť, ale nič osobné, nič čo by vás naozaj inšpirovalo a k čomu by sa snažili silou mocou prebojovať. V multiplayerovej časti autori viac-menej len naznačili, čo engine dokáže, ukázali ako na Doom 3 engine vyzerajú staré Quake mapy a to je asi všetko. Buď zvyšok nechali na modderov a dúfajú, že to rozbehnú ako pri Quake 2-3, alebo sa viac spoliehajú na prichádzajúce Quake Wars: Enemy Territory, ktorý bude čisto multiplayerovo zameraný.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
Airforce85%
Je to dobra hra, oddychovka, slusna atmosfera, s pribehom som celkom spokojny, taktiez potesi dost dlha kampan. Skoda len, ze je tam prakticky nulova znovuhratelnost. Tak ci onak, je to lepsie ako Doom 3 ktory pre mna z nepochopitelnych dovodov dostaval ovela lepsie hodnotenia.

PS: podla mojho nazoru sa jedna o najbrutalnejsiu a najkrvavejsiu hru v historii
Socirel80%
tato hra má docela dobrou grafiku je zde snaha o vytvoření děje,ale určitě si ji užijete ve hře střídate prostředí a není tak stereotypní jako doom 3,ale podle mě má hra špatnou fyziku nepřátelé se docela směšně pohybují.
buxo88885%
Queka je urcite jedna z najlepsich horrovych hier vôbec,hoci na Dooma a F.E.A.R. nema urcite vas nesklame.
Skvele grafika s velkymi HW narokmi,bo mne to na mojom starom srote sekalo,ale teraz mam novy a ide "No Problem",super zbrane,atmosfera a dej robia svoje caro.
Skoda len toho nedoladeneho multyplayeru,inak by to bola super hra.
85%
halto100%
bezpochyby to je super fajn grafika je to super strelacka a ta brutalita pri tom meneni na stroga super stmosfera je to fakt bomba woooow
filskl80%
Tahle hra je docela dobrá hlavně když vás předělávají na stroga a řežou vám nohy atd... Nelíbí se mi mise s tokickýma rozprašovačema. Vypadají skoro stejně jako divoký gulové ve fallout 3. Akorát že zvracejí žíravinu. Jinak to celkem ujde, ale nejlepší si nemyslim že to je. 80 procent mi příjde akorát.
NORD_KING79%
-: bugy, HW nároky, stereotyp a občas nuda, slabý multiplayer, umelá inteligencia, slabá interaktivita prostredia, obmedzenia v pohybe, príšerné pasáže vo vozidlách, loading, menu
+: grafika, audio, efekty, dabing, modely postáv, príbeh, atmosféra, premena na strogga, podpora týmu, brutalita, herná doba, zbrane, nepriatelia, prostredie, zábava, interaktívne panely, dizajn
Verdikt: Návrat na Stroggos po toľkých rokoch? V koži mariňáka Matthew-a Kane-a máme za úlohu zničiť Nexus. Pre fanúšikov Mars útočí, to bude prekvapenie. Quake 4 má mnoho podobnosti s Doom 3, kedže beží na rovnakom engine. HW nároky sú vysoké, multiplayer je rovnako slabý, no atmosféra kampane je brutálna spolu s príbehom a hernou dobou. Umelá inteligencia týmu je na výbornej úrovni a cítiť jej podporu. Naopak nepriatelia iba skáču ako na nejakej diskotéke, no občas dokáže zavariť. Autori nešetrili brutalitou, ktorej je tu dosť a všetko vrcholí nečakanou modifikáciou. Sklamaním sú pasáže boja v tanku alebo mechu, ktoré namiesto oživenia pôsobia skôr otravne. Celkovo však treba uznať kvality hry. Jedná sa o klasickú FPS, pri ktorej možno vypnúť mozog. Quake 4 by mohol získať aj vyššie hodnotenie, no to by autori nemali v niektorých oblastiach prespať dobu a pokrok v hernom priemysle.
lubos885%
quake 4 grafika je tam stredne lepšie zbrane sú velmi dobré,nepriatelia sú tam dobre premysleny a nedajú sa lahko zabiť preto dávam hodnotenie 85% príjemné hranie
gabk090%
Proste Výborná Hra nemá hybu krásna grafika,hratelnost,AL,Príbeh,HW Nároky proste nemám slov za tych čias ked vyšla tak to bola proste bomba a asi aj teraz je a k tomus CZ DABING proste paráda
pavelcak99%
Táto hra je vinikajúca len keby v nej bolo viac než chodiť z jeného miesta na druhé a stále s vítahom hore a dole a nepáči sa mi ze je tu veľa nepriatelov ríchlo sa vičerpá zivot a už je po mne.
19miky9295%
musi povedat ze som túto hru uz pre na normal asi 10-krat, ma to dobru hratelnost, grafiku, AI , a celkovy dej hry. Teším sa kedy bude quake 5 :D .
Coldplaz60%
Toto je jedna z najtupších a najnudnejších hier akú som kedy hral, aspoň ten Doom 3 poskytoval dobrú atmosféru, ale táto hra neponúka nič, obyčajné zbrane, otrasný level design kde každá lokácia vyzerá rovnako, a nedrží to ani zaujímavá dejová línia či postavy, aspoň je tu pár zaujímavých bossov. Hanba, Ravensoft!
mikeflame90%
Super FPS. Jedna z naj hier čo som hral. Po všetkých stránkach je táto hra na veľmi vysokej úrovni. Mimochodom recenzenti z herných online magazínov musia mať vedomosti o hernej histórii! Inak píšu také otrasné bláboly ako tu (U Tiscali prvá a hlavne posledná veta, u Sectoru všetko)!
Latin95%
Je tam jedno pravidlo...kto je s vami ten umrie...a to nehovorimo tom jak vas zmenili...potom s vami uz radsej nikto nesiel :D ale super hra hororovo akcno brutalna ...ale zlakol som sa iba raz...dakde na zaciatku co som si bral vestu municu a dristy..poberem pozrem doprava a hned predomnou prisera som sa az zdrbal zo stolicky ale stahujte kupujte hrajte
davidusko032100%
Super hra sice jedna z prvých čo som hral ale je super super grafika super efekty dobra atmosféra proste ma to baví. Dúfam že vyjde aj peťka.
aggylincz72%
Čekalo se na ni, objevila se, zapomnělo se na ni. Tak bych tuto hru popsal.
Hra přichází ve stínu Doomu 3, kterému se téměř podobá. Téměř.
Návrat k Stroggům určitě potěšil všechny hráče, které 3. pokračování sklamalo. Příběh nenadchne, zato ale nezklame. Nápad stát se v průběhu hry na půl nepřítelem shledávám originálním.
Graficky je na tom hra obstojně, pro dobu vydání lehcý nadprůměr.
Ale z čeho se autoři od Doomu 3 nepoučili, je fyzika. Moc jí tu opravdu nenajdete, proto hra působí jemně kýčovitě. Lineání konec nepřekvapí, prostě je to normální FPSko.
Z čeho se ale poučili je týmová spolupráce. Zhruba 1/3 hry strávíte v doprovodu týmových kolegů, kterým AI moc nechybí. Další 1/3 minimálně ve spojení.
Kompletní česká lokalizace je dobrá věc, která se také celkem povedla.

Pokud se zajímáte o singl, tak si zahrajete, hra Vás bude bavit, ale za 1/2 roku už si na ni nevzpomenete.



všetky (45) »

Súvisiace hry WRATH: Aeon of Ruin
Quake II Remastered
Quake Remastered
Quake Champions
Quake Live
Urban Terror
Quake 3: Gold
Ultimate Quake
Quake 3: Team Arena
Quake 3: Arena
Quake 2 Mission Pack: Ground Zero
Quake 2 Mission Pack: The Reckoning
Juggernaut: The New Story For Quake II
Quake 2
Quake Mission Pack 2: Dissolution of Eternity
Quake Mission Pack 1: Scourge of Armagon
Toolkit for Quake: 2nd Edition
Deathmatch Maker
Quake
Toolkit for Quake: 1nd Edition
Quake: The Nehara Project
Quake: Shrak
Quake: Malice
Quake: Level-CD
Quake: Aftershock ToolBox
Quake: Aftershock
Quake Deathmatch
Quake DEAATCH - Demo Verzia
Quake 3: Bid For Power
Quake 2: Strategy Master
Quake 2 Netpack 1: Extremities
Qoole - Quake 2 Level Editor

Diskusia o hre Quake 4 Pridať príspevok
01.02.2013 16:54 - pls help piše mi error durring initialilizon
05.07.2012 20:39 - www.thepiratebaj.org tam si daj Quake 4 crack a maš
02.04.2012 09:01 - Quake4 je na 512mb RAM
24.12.2011 14:19 - Zadal som CD Key chce to DVD a nvm kde mám stiahnuť crack. pomoc pls...
22.07.2011 13:56 - v treti misii Hangar Perimeter vojakove nejdu zamnu a choda do tvaru kolecka a...
...
Zobraziť všetky príspevky (179) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |