Age of Conan: Hyborian Adventures | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21096
5455
5063
1438
1600
7336
6006
12838
1687

Online 36596 užívateľov

Age of Conan: Hyborian Adventures


Žáner:Akčná, MMORPG
Dátum vydania:20. Máj 2008
Stránky hry:www.ageofconan.com
Výrobca:Eidos Interactive, Funcom
Kúpiť hru Age of Conan: Hyborian Adventures
Kúpiť hru

Age of Conan: Hyborian Adventures je mix singleplayer akčnej adventúry s RPG prvkami a akčnej online RPG. To všetko sa nachádza v populárnom fantasy svete Hyboria, jeho autorom je Robert E. Howard. Ide o svet naplnený zlými božstvami, mýtickými príšerami a stratenými civilizáciami, kde ľudská rasa len s ťažkosťou bojuje o prežitie. Vedie ich silný barbar Conan, ktorý sa práve schopil žezla kráľovstva Aquilonia. Miesto stability však Conanova vláda vyústi do chaosu a zatratenia.

Je len na každom hráčovi a jeho postave, aký osud si v tomto temnom fantasy svete vybojuje, či prežije, alebo skončí v pekle. Hra ponúka príbehovo orientovanú singleplayer kampaň (behom ktorej však musíte byť pripojený k príslušnému serveru), ktorá po dokončení vyústi do plynulého prechodu online sveta, kde na vás čakajú ďalšie dobrodružstvá a hlavne interakcia s množstvom ďalších živých hráčov, ale i NPC postáv.

Conan využíva nový, interne vyvinutý, súbojový systém: Real Combat engine, ktorý hráčom umožňuje bojovať v reálnom čase. Znamená to, že budete môcť používať svoju zbraň a sami si určovať kedy a na aké miesto na tele protivníka zaútočiť, kde sa budete skrývať atď. Len na schopnostiach, postrehu a vlastnostiach vašej postavy závisí výsledok boja. Hra obsahuje nielen súboje jednotlivcov, ale i skupinové súboje, ktorých sa môže zúčastniť veľký počet živých i NPC postáv. A Nechýbajú ani klasické MMORPG prvky. Ide napríklad o možnosť utvárať gildy, obliehať nepriateľský hrad, brániť svoju vlastnú pevnosť a podobne.




Alternatívne názvy
Age of Conan: Unchained

HW požiadavky Age of Conan: Hyborian Adventures
Minimálne požiadavky
  • Windows XP / Vista
  • 3 GHz CPU
  • 1 GB RAM
  • 32 GB HDD space
  • Video Card - Shader Model 2.0 128 MB RAM NVidia 6600
Odporúčané požiadavky
  • Intel Core 2 Duo 2.4 GHz (E6600)
  • NVIDIA GeForce 7950GX2
  • 2 GB RAM

Ďalšie videá »


Age of Conan: Hyborian Adventures - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
68%

Recenzie
Tiscali Games80%
Zábavná a chytlavá onlinovka s úžasnou grafikou a hudbou, obohacená originálním systémem boje, které se daří oslovit i sólo hráče. Má rozlehlý svět, zajímavá povolání a stavění a dobývání měst. Není ale úplně bez chyb a zvláště v oblastech craftování a uživatelského rozhraní má co dohánět. Také větší péče věnovaná pozdějším oblastem a bugům by jistě nebyla na škodu. Někomu by mohla vadit i velká instancovanost, ale jinak jde o výborný kousek.
Sector.sk90%
Age of Conan je nadpriemerná MMORPG, ktorá však nie je až taká jedinečná, ako sa od nej čakalo. Kým nedosiahnete štyridsiatu úroveň postavy, očakávajte skôr priemernú online hru aj keď s atraktívnymi bojmi a grafikou. Na vyšších úrovniach a po vstupe do spoločenstiev sa konečne sprístupnia najzaujímavejšie aspekty hry, ako je jazda na zvieratách, obliehanie miest a remeselná výroba. Keďže hra nie je zatiaľ dobre vyvážená a vyladená, ideálne je počkať do jesene, alebo ešte lepšie do konca roka, kedy by už väčšina závad mala byť odstránená a bude zabezpečený slušný komfort hráča. Age of Conan je napriek istým nedostatkom veľmi dobrá MMORPG, hodná mesačných poplatkov, hoci, čakali sme predsa len trochu viac.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
FiFty_2290%
Úprimne môžem povedať, že AoC je asi najlepšia MMORPG, akú som kedy hral. A tým myslím, že je lepšia aj ako WoW. WoW je totiž viac pre deti a v AoC sa krvou veru nešetrí, hrateľnosť je vynikajúca, svet obrovský, grafika oproti WoW je niekoľkonásobne lepšia, oveľa lepší príbeh ako ten vo WoW (ak vo WoW vôbec nejaký príbeh je),... A navyše je Age of Conan v súčasnosti už Free to Play. Takže tu nie je nad čím váhať.
Lukx83%
myslim si ze to je good hra aj ked su tam nejake mensie bugy ale myslim ze to sa da v poho prehliadnut :) odporucam ;) ..... davam tomu 83% :)


všetky (14) »

Súvisiace hry Conan Chop Chop
Conan Exiles: Isle of Siptah
Conan Unconquered
Conan Exiles
Age of Conan: Rise of the Godslayer
Conan: The Dark Axe
Conan the Barbarian

Diskusia o hre Age of Conan: Hyborian Adventures Pridať príspevok
24.11.2013 14:58 - kupil som si original pred rokom Age of Conan Hyborian Adventures ... nainstal...
26.01.2013 17:38 - Na tej hre je dobra grafika a to je asi všetko, na pvp servery sa to ani ...
05.06.2011 20:47 - nemas co hravat nudia ta uz vsetky hry ? chcel by si nejaku MMO ktora ma gule ...
05.06.2011 12:12 - http://www.youtube.com/watch?v=Md2rOgOaSzw video na rangera s AoC :D
10.06.2009 09:38 - kks ved ale to nie su MMORPG tam nehraju ludia z celeho sveta alebo si stretol...
...
Zobraziť všetky príspevky (27) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |