ArmA: Armed Assault | ABCgames.sk

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 3066 užívateľov

ArmA: Armed Assault


Žáner:Akčná
Dátum vydania:10. November 2006
Stránky hry:www.armedassault.com
Výrobca:Bohemia Interactive
Kúpiť hru ArmA: Armed Assault
Kúpiť hru

Následník taktickej simulácie Operation Flashpoint prichádza s novým príbehom z ostrova Sahrani, kde sa skupina amerických vojakov ocitne uprostred ozbrojeného konfliktu severnej komunistickej zeme a prodemokratického juhu. Táto hra vám ponúkne všetko, čo bolo tak zábavné na Operácii Flashpoint a ešte niečo naviac: realistické zbrane, desiatky vozidiel vrátanie lietadiel a člnov, bojisko o rozlohe neuveriteľných 400 štvorcových kilometrov a stovky hodín zábavy pri hre so živými protivníkmi.




Alternatívne názvy
ArmA: Combat Operations

HW požiadavky ArmA: Armed Assault
Minimálne požiadavky
  • 2 GHz CPU
  • 512 MB RAM
  • Nvidia Geforce FX 128 MB RAM & pixel shader 2.0, ATI Radeon 9500 128 MB RAM & pixel shader 2.0
  • 3 GB Free HD Space
  • Windows XP / 2000
  • DirectX 9
Odporúčané požiadavky
  • 3 GHz CPU
  • 1 GB RAM
  • Nvidia 6800 and above / ATI x800 and above 256 MB RAM
  • 3 GB Free HD Space
  • Windows XP / 2000
  • DirectX 9

Ďalšie videá »


ArmA: Armed Assault - screenshot
screenshoty »



Hodnotenie hry
64%

Recenzie
Tiscali Games55%
Hra, která toho nabízí snad až příliš mnoho pro příliš málo lidí. Vyšší uživatelská přítulnost a kvalitnější optimalizace by jistě posunuly hodnocení trochu výš, takhle je Armed Assault jen sentimentálním upgradem a náznakem toho, že se třeba jednou dočkáme opravdového pokračování Operace Flashpoint. Tohle se dá brát jako solidní pokus nanečisto. Příště to bude chtít větší rozeběh a možná také trochu rozhlížení, aby autoři těsně před odrazem nějak nezakopli.
Sector.sk60%
Majoritná časť recenzie sa nesie v znamení sťažovania sa na bugy a nestabilitu kódu, chyby v dizajne misií, umelú inteligenciu, nedopracovaný multiplayer a zastaraný grafický engine. Pochváliť sa dá toho len veľmi málo, modely techniky a snahu o dôstojné pokračovanie OFP po všetkých stránkach. Okrem dobrých vlastností ArmA od svojho predchodcu prebrala aj tie zlé a preto (aspoň do aplikácie prvých patchov) hru nemôžem odporučiť nikomu inému, len (veľmi) skalným fanúšikom Operation Flashpoint.


Moje hodnotenie
Ohodnotiť


Užívatelia
NeoMatrix80%
ARMA alebo Armed Assault je uz o nieco lepsia grafikou ale nieje tak dobra ako operation flashpoint cold war crisis a Resistance je tam najvedia chyba v hre a to je lietanie stihacom alebo herikopterou ovladanie je priserne tazke a neda sa ani ovladat co je tom lepsie je nova grafika, efekti texturoch, a mise no mise je trovhu ak tak neviem to povedat takze som napisal ako to vnimam
jazz100%
tato hra je velmi dobre ma peknu grafiku a multiplayer misii ma len asi 10 ale ma za to 3 kampane je vazne super hra je dost tažka ale zviknete si
buxo88885%
ArmA je urcite jeden z najlepsich vojnovyxh simulatorov vôbec (sak ich tu aj je).
pacila sa mi viacej ako Operation Flashpoint ci uz po grafickej stranke alebo ci uz po tej realicnosti,aj ked AI protivnykov sa tak velmi nechova.
Prva verzia hry bola strasne zabugovana aj ked to opravil nasledne vydany patch,(ale dobra hra je taka ked je bez patchov a nie ked je opatchovana ze zabera raz tolko na disku!!)
Grafika je celkom dobra,hlane tie pohyby zo zbranov sa mi pacili najviac.
Misii je dost vela,ale po prejdeny môzte samozrejme hrat multiplayer,ktory je perfektny a hraju ho vojnovy fajnsmejkry doteraz.
"Uvidime ako dopadne dvojka"
85%
dandan94%
je to velmi dobra hra, ktera nepatri do skupiny her typu call of duty.je to totiž takticka hra neni to zadna zmagorela strilecka.musite se v tom porad krejt nebo vas oddelaj.
megdi90%
Arma je strašne realisticka a to sa fajnšmekrom hodí.Najme skalným fanúšikom Operation Flashpoint ktorá bola najrealistikejšou hrou tej doby a ani Americas Army ju v realistike neprekona.Arma ako taká 1.0 bola dosť zabugovaná ale patche 1.5 a 1.8 a1.14 ju drvivej väčšiny bugov zbavily takže sa dá hrať bez problémov (až na miestami "dementnú"AI!!!!!!!!!!):)
starskyahutch85%
Když by vás potkal chlap na ulicy a řekl znám hru střílečku a kdyš k tomu ještě dodá skvělá grafika tak vám to je jasné ARMA.Arma je velmi realistická hra jak pro příznivce techniky tak i pro ty co měli a mají operation flashpoint. Také jako u operace se zde dají stáhnot addony techniky,budov a lidí.
kurtlambowski100%
tato hra je super je tam vsetko robite si čo chcete uplne všetko je to sranda a na multy playeri si najdete hocijakich kamosoch ja som si ic nasiel vela vela čechov a slovakov ale su tam aj amerikanci rusi madari... ta hra je najlepsia :)
lacikeman20%
Hra je postavená na engine ktorý bol zastaraný už pri OFP, aj keď ďaleko prevyšujete odporúčané požiadavky, pripravte sa na sekanie. Máte síce ostrov o rozlohe 400km2 no pri kampani a misiách reálne využijete tak 10% z neho a spôsobuje len ďalšiu zbytočnú zátaž PC. Všetky misie sú postavené na skriptoch ktoré neustále zlyhávajú, čo Vás dorazí keď už končíte misiu, no kvôli zlyhaniu skriptu vám ju "nezoberie". V kríkoch sa dá schovať asi tak, že vy z kríka nevidíte nič, no nepriateľ ktorý nemá reálnu šancu Vás tam zbadať Vás trafí z 250 metrov, inokedy Vás ignoruje aj keď vystrieľate polovicu jeho družstva a on sa len bezmocne prihliada, neschopný Vás zamerať aj keď stojíte pár metrov pred ním. V rámci "realistickosti" nedokáže napríklad preskakovať ploty a spôsob hádzania granátov je naozaj otrasný. Zasmejete sa napríklad keď Vám kvôli nedostatku paliva spadne lietadlo a následne vybuchne, to ma fakt dostalo. Nech sa už autori snažili o čokoľvek, realizmu sa to vôbec nepribližuje. Pokiaľ to neplánujete hrať online, ani si to nesťahujte, nekupujte to už vôbec, nerozumiem drzosti autorov pýtať za toto peniaze. Body dávam len za online módy a balistiku.
polikul9880%
podla mna je to ovela lepsie ako OFP a pacia sa mi ako su spravene tiene len tie textury skal atd. trochu nedorobili a tez voda je dost nedorobena a zastarala ale inak podla mna je to velmi dobra hra aja by som to odporucil a este s oatchom je to super
cybergoth99%
Skvěla hra lepši než operation flashpoint --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dominik199895%
na rok 2006 ma hra prumernou grafiku ale tenhle styl simulátorů mě hodně baví takze za sebe davam 95 % +velká mapa
+hodně zbraní vozidel atd.
+ editor
+ hra není náročna pro pc

- pancíř aut
- lítání

ale to se dá přehlédnout :) navic si zabavu uziji i starsi PC protoze kdyz si data nastaveni velmi nizke ale k tomu vyssi rozliseni tak hra vypada dost pekne a nebude se sekat
martinzitniak100%
Hral a prešiel som to v dobe keď už dávno existovala ARMA 2 a chystala sa ARMA 3
Podľa mňa príbehovo vydarenejší a omnoho v mnohom lepši počin ako ARMA 2 ktorá je krvavo náročná a vyzerá s tou mini kampaňou dosť zle.
Tu si môžete vybrať postup a ovplyvniť hlavnú kampaň vedľajšími mini-ulohami ako je napr likvidácia konvoja ktorý sa potom s príslušnými jednotkami v hlavnej časti kampane neobjaví. Jednoduchšia a prehľadnejšia grafika ako v ARMA2 a bez pochýb vatčia variabilita misii. Poctivý počin autorov pred odflaknutou dvojkou (A2 bez DLC..)
BixS80%
+ Velmi propracované prostředí ostrovů Sahrani, Rahmadi a Porta
+ Vcelku propracovaná kampaň, vedlejší mise
+ Široké zpracování techniky a zbraní
+ Editor scénářů (jednodušší než OFP, uživatelsky víc přítulnější a více možností editování misí)
----
- Kampaň po čase ztrácí na energii a originalitě
- Odfláknutá optimalizace

VERDIKT: Hra, která posunula hranice legendární Operaci Flashpoint daleko dál. Zpracování Sahranského konfliktu je velkolepé, mnoho jednotek a zbraní dávají hráči exkluzivní válečný zážitek a svobodu. Ovšem škoda té vyšší HW náročnosti díky ne moc dobré optimalizaci. Trošku na škodu je že kampaň ke konci ztrácí na své originalitě a nelineárnosti.
NORD_KING58%
-: množstvo bugov, padanie hry, audiovizuálna stránka hry, optimalizácia a HW nároky, umelá inteligencia, zmetené hlásenia od UI, soundtrack, slabá interakcia prostredia, statické ruky pri šoférovaní vozidiel, pocit s jazdy
+: herný priestor, mapa, zbrane, možnosť prispôsobiť si výzbroj počas misie, mestečká, detailnosť prostredia, nočné misie, vojenská technika, editor, multiplayer, komunikácia s tímom, komunita, herná doba
Verdikt: Ratatatata! Granát! Ratatatata! Prásk! Práve ma zložil nepriateľ s AK-47 vzdialený 2 kilometre. Asi takýmto spôsobom si predstavujú autori hry ArmA realitu v boji. Nepriatelia v kampani, respektíve umelá inteligencia je plná paradoxov. Často dokáže hráča vypátrať a zabiť na stovky metrov, ale pod 10 metrov je totálne slepá a hluchá. Po ostatných stránkach hry možno pokus o príklon k realizmu hodnotiť kladne. Herný priestor je rozsiahly po vzore Operation Flashpoint. Misie v kampani sú zábavné, no ich plnenie dokážu pokaziť už spomenuté chyby. V prípade ak by sa niekomu niečo nepáčilo, môže si vytvoriť vlastné misie alebo celú kampaň prostredníctvom editora, ktorý hra obsahuje. Hra obsahuje taktiež multiplayer, v ktorom sa možno stretnúť so skutočnou inteligenciou, teda aspoň väčšinou. ArmA sa tomto stave nemôže naplno rovnať svojmu legendárnemu predchodcovi, no má v sebe potenciál, ktorý by bola škoda nevyužiť naplno.


všetky (22) »

Súvisiace hry Arma 4
Arma Reforger
ARMA III: Apex
Arma Tactics
ARMA III
Arma II: Complete Collection
ARMA II: Army of the Czech Republic
ArmA: Cold War Assault
Arma X: Anniversary Edition
Arma 2: Free
ARMA II: Reinforcements
ARMA II: Private Military Company
ARMA II: British Armed Forces
ARMA II: Operation Arrowhead
ARMA II: Combined Operations
ARMA II
Armed Assault: Queen Gambit

Diskusia o hre ArmA: Armed Assault Pridať príspevok
12.04.2015 11:50 - Musíš v hex editoru (např. PSPad) otevřít exe soubor ...
11.10.2014 10:50 - Ja mám isty problem ako ty , nedošiel si nato niako? :D ;-):-)
04.10.2014 15:04 - ahojte, mam hru ArmA zlata edice a mam ju nainštalovanu ale ked kliknem n...
14.04.2014 20:09 - chtěl bych se zeptat jestli tento první díl army funguje i na w...
09.03.2014 13:21 - Potřebuju cd klíč s označením ARMA je tam něj...
...
Zobraziť všetky príspevky (176) »

| Hry |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |