HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 30108 užívateľov

Návody > Crysis 3


Zobrazení:38198
Autor návodu:kaake, kika

1. Post človek

Po animácií dostaneš od Psycha zbraň. Utekaj za ním až vojde dnu. Tam si daj neviditeľnosť a nožom zabi vojaka pri terminály. Zober si jeho samopal a nasaď si naň tlmič. Posuň sa vpravo a pooznačuj si nepriateľov. Sú tam štyria. Jeden sa prechádza, dvaja stoja pri termináloch a jeden len hliadkuje. Keď spustíš alarm prídu posily.
Každopádne najprv zabi prechádzajúceho sa vojaka, potom hliadkujúceho a potom dvojicu pri termináloch. Zbieraj cestou všetko čo nájdeš. Potom otvor dvere Psychovi.
Prejdite ďalej a Psycho ti venuje luk. Zbehni o poschodie nižšie a označ si osem nepriateľov, ktorých pomocou luku zlikviduj. Potom prejdi na druhú stranu miestnosti za Psychom.
Choď za ním von a prejdi lávkou. Psycho zastrelí vojaka v miestnosti a ty hackni zariadenie pomocou supervízoru. Vojdi dnu a po schodoch dolu. Keď vyjdeš von Psycho vylezie po rebríku vľavo. Ty si označ nepriateľov na moste pred sebou a postupuj a zabíjaj ich. Ak spôsobíš poplach priletí helikoptéra. Na opačnom konci mostu hackni vstup. Tu máš možnosť si zobrať novú zbraň. Prejdi dverami a dostaneš sa do oblasti s ďalšími nepriateľmi. Ako vždy ich potichu lukom pozabíjaj. Prejdi na opačnú stranu a chodbou vpravo, tam nájdeš poznámky. Prejdi miestnosťou k ďalším nepriateľom. Treba sa cez nich prebojovať a prejsť oproti.

Tam si otvor dvere a oproti je hliadka dvoch vojakov pri dverách a za dverami automatická vežička. Vežička sa dá hacknúť. Potom pokračuj a hackni dvere. Stretneš sa so Psychom. Utekaj za nám a on otvorí terminálom ďalšie dvere. Tam ti ukáže, čo spravilo CELL.


2. Vitaj v džungli

Choď za Psychom a po ceste si zober vylepšenie pre nanooblek. Potom pokračuj za Psychom do oblasti s mínami. Tie hackni a tým ich znefunkčníš. Prejdi k zavretým dverám, ktoré Pyscho neotvorí, tak sa o to postaraj ty. A bež ďalej až k animácií. Tam uvidíš automatizovaný smrtiaci systém. Tvojou úlohou bude nájsť zbraň a zničiť ho. Aby ťa veže nevideli, musíš sa pohybovať zneviditeľnený a energiu si dopĺňať za nejakými prekážkami. Keď zbraň nájdeš zostreľ tri veže. Potom pokračuj smerom k Psychovi, ale cestou stretneš ešte nepriateľov, ktorých pomocou luku zneškodni. Pokračuj k Psychovi. Keď budeš na pol ceste, zjaví sa ti sekundárny cieľ, a to preskúmať maják CELL. Sú tam len dvaja nepriatelia, poznámky a vylepšenie nanoobleku. Keď vybavíš sekundárny cieľ utekaj za Psychom.

Tam zoskoč do kanála. Tu ti opäť Psycho utečie po rebríku, ty otvor dvere a hackni vežu, ktorá ti pomôže s vojakmi. Ostatných doraz lukom. Vybehni hore, rozbehni sa a preskoč k Psychovi. Potom pokračuj k animácií, kde uvidíš ako vojakov likvidujú stopári. Tých musíš zabiť aj ty a potom prejdi dverami. Tu hackni míny na stenách. Za nimi pokračuj zasa ďalej. Prídeš do priestrannej miestnosti, kde sú dve veže a veľa nepriateľov. Sú tu aj informácie a aj bedne s muníciou. Potrebuješ sa dostať napravo hore, odkiaľ sa musíš zlaniť.

Po zlanení je naľavo upgrade nanoobleku a napravo sa dostaneš von, kde ti nefunguje vízor. Takže tvojou úlohou je prebojovať sa k rušičke a vypnúť ju. Sú tu stopári a je ich tu nekonečne veľa, takže sa ti neoplatí stáť a čakať. Doporučujem preskakovať po vlakových vozňoch. Po jej vypnutí opäť utekaj za Psychom. Pri ňom je granátomet, ktorým likviduj stopárov. Po určitej chvíli ho zahoď a opäť sleduj Psycha. Prídete k dverám, ktoré neviete otvoriť a tak sa Psycho rozbehne k vozňu. Choď s ním a vozeň potlač. A už si len uži animáciu.


3. Pôvod všetkého zla

Nasleduj Psycha. Porozpráva ti o systéme X a o tvojej úlohe. Pri výťahu zastane a ty skoč dolu. Výťah s tebou spadne. Pokračuj ďalej a o chvíľu priletí helikoptéra a vysadí vojakov. Tu v podstate treba buď zlikvidovať nepriateľov, alebo sa preplížiť doľava. Je tam jedna veža, tú odporúčam hacknúť. Potom choď k dverám, kde je ďalšia veža, ktorú hackni a naľavo je aj kontajner s upgradom na nanooblek. Prejdi do výťahu a vyvez sa hore, kde hackni míny na podlahe. Tak sa ľahko zbavíš vojakov. Prejdi ďalej a dostaneš aj sekundárne úlohy. Primárne úlohy sú vypnúť generátory. Takže choď po hrádzi a pomaly likviduj vojakov a hackni vežu v strede. Naľavo je menšia budova, do ktorej vojdi a hackni laserové zábrany. Zbehni dolu a vypni generátor. To isté zopakuj aj v budove ďalej, až na to, že generátor zničíš. Potom ešte prejdi pod hrádzu a aplikuj výbušniny a pozri si animáciu.

Po animácii dostaneš úlohu vypnúť systém X. Tak choď jedinou možnou cestou a zbieraj zápisníky. Po chvíľke dostaneš aj sekundárnu úlohu, a to: Prezrieť maják. Tam sú už vojaci, ale aj upgrade pre nanooblek.

Potom pokračuj k systému X. Nad vchodom je veža, a vnútri veľa vojakov. A jedna samochodná veža, ktorá sa nedá hacknúť. Pri nej je výťah dolu. Nastúp doň a zvez sa. Dolu sú dva panely, ktoré treba aktivovať. Jeden je na tvojej úrovni. K druhému sa dostaneš tak, že v strede stlačíš tlačidlo ovládania žeriavu. Tým si posunieš bedňu, na ktorú vyskoč a z nej na plošinu a k panelu. Keď pôjdeš späť aktivuje sa veža, ktorú nehackneš. Buď ju znič, alebo vypni. Vypína sa tam, kde aktivuješ žeriav. Potom sa vyvez výťahom hore. Tam sú len štyria nepriatelia. Keď ich zlikviduješ vylez ešte vyššie a aktivuj panel. Pozri si animáciu.


4. S plným rizikom

Pooznačuj si nepriateľov a likviduj ich lukom. Sú tu aj nejaké míny a veže. Každopádne sa vyhýbaj reflektorom. Dostaň sa k informáciám a k upgradu nanoobleku. Keď dosiahneš tento bod zoskoč úplne dolu a vodou sa preplíž k ďalšej časti. Tam sú ďalšie veže, míny a nepriatelia. Tiež tu nájdeš aj upgrade obleku a lano, po ktorom sa skĺzni. Tam len choď stále dopredu, až k dverám, ktoré vykopni. Za nimi už nebude Cell, ale Ceph. Tých zabiješ rovnako ako Cell vojakov, ale sú o niečo odolnejší. Dostaň sa cez nich k cephskému neuronosiču. Potom pokračuj ďalej a uvidíš zomierajúcich Cell vojakov.

Takto sa dostaneš až k cephskému nepriateľovi s plameňometom. Toho omráč pomocou nabúraniu sa mu do systému a potom ho zabi niečím výbušným. Postúp ďalej. Tam máš takýchto jednotiek viac, ale je tu i sónický tank. Využi ho, a to tak, že ho hackneš. Potom pokračuj zasa ďalej a dostaneš sa k laboratóriu.

Tu len prejdi k výťahu, v ktorom ťa čaká Psycho. Naľavo od výťahu je aj vylepšenie pre nanooblek. Potom nastúp. Zvezieš sa dolu so Psychom. Postupuj laboratóriami a zbieraj informácie. Je tu i vylepšenie pre nanooblek. Potom už len vzhliadni animáciu.


5. Červená hviezda vychádza

Postupuj dopredu a zlikviduj Cephov. Potom choď ku konzole. Zvyšný Cephovia si budú myslieť, že si Alpha Ceph, ale len chvíľu, takže v animácií utečieš. Potom ich zlikviduj a tiež zabi odolného nepriateľa. Potom pokračuj k súboji Cell s Ceph. Pomocou veží si vyčisti cestu a prejdi ďalej.

Dolu ťa budú čakať ďalší Cephovia. Buď ich zabi z diaľky, alebo utekaj. Prejdi budovou a nastúp do buginy. Tou choď smerom k ukazovateľu cieľa. Prejdeš po moste, tam pozabíjaj Cell vojakov a prejdi budovou.

Tam pozoskakuj dolu a nasadni do buginy. Táto má i rakety. Cestou ťa napadne vrtuľník. Nenechaj sa ním rozhádzať a zlikviduj ho. Potom ešte natrafíš na tank, ktorý tiež odstráň. Dostaneš sa k vraku lode. Tam zoskoč dolu a utekaj doľava, kde je tank, do ktorého nasadni a pomocou neho zlikviduj nepriateľov. Potom prebehni k veľkej bráne a naľavo vybehni po schodoch. Tam aktivuj panel.

Nastúp do buginy a likviduj po ceste nepriateľov. Potom si prestúp do druhej buginy a prejdi rúrou. Pri blokovanom prejazde vystúp a choď po vlastných. Dolu sa odohráva súboj Cell a Cephov. Choď smerom doprava, kde nájdeš aj tank a obíď mapu. Tam je potrubie, do ktorého vojdi a utekaj na koniec. Tým vlezieš do pevnosti.

Tam zlikviduj Cell a zneškodni obranu pevnosti, aby Psycho mohol pristáť. Potom si tlačidlom sprístupni most a zabi dvoch Cell vojakov a nastúp do výťahu. Pozri si animáciu.


6. Len človek

Po rozhovore s Psychom sa vydaj znefunkčniť prvú protileteckú batériu. Po jej úspešnom zlikvidovaní pokračuj k druhej. Cestou budeš mať aj sekundárne úlohy a to nájsť spadnutý VTOL, odstrániť míny a podporiť mínomety. Celkovo sú protiletecké obrany tri. Cestou treba hackovať veže, ktoré ti to uľahčia a likvidovať protileteckými zbraňami lietadlá. Keď zničíte so Psychom poslednú protileteckú batériu, Psycho pristáne s VTOL. Choď za ním a nastúp, budeš obsluhovať guľomet. Potom prejdeš k bočnému granátometu, kde postrieľaj pár nepriateľov a nakoniec sa zjaví boss. Zhodí ťa z VTOL a budeš bojovať sám. Stačí mu ostreľovať lietajúcich dronov okolo neho. Keď ich všetkých zničíš, tak ťa pritiahne a ty mačkaj medzerník. Tým mu uberieš. Toto zopakuj dvakrát.

Potom pozri animačku. Po nej prídeš o všetko a aj o energiu. Potrebuješ sa dostať do neuronosiča. Po každom použití máš dočasnú nesmrteľnosť. Keď použiješ všetky tri, utekaj zavrieť čiernu dieru.

Tým sa ti sprístupní súboj s Alpha Cethom. Strieľaj po ňom pokiaľ neodokryje červené body. Má ich tri. Jeden odstreľ. Potom ťa pritiahne a medzerníkom mu uberieš zdravie. Potom po tebe pôjdu Cephovia. Toto opakuj, kým mu nezničíš všetky ramena. Potom bude animácia.

Počas nej hackni vstup a po nej natoč delo a vystreľ na nepriateľa. Pozri si outro.

Súvisiace hry Crysis 4
Crysis Remastered Trilogy
Crysis 3 Remastered
Crysis 2 Remastered
Crysis Remastered
Crysis 3: The Lost Island
Crysis 2: Decimation Pack
Crysis 2: Retaliation Pack
Crysis 2
Crysis: Maximum Edition
Crysis: Warhead
Crysis



Diskusia Príspevkov: 2 Hodnotenie
45 hlasov

100
60
20

80
40
0
52
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |