HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21112
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12851
1687

Online 1213 užívateľov

Návody > The Walking Dead - Episode 5: No Time Left


Zobrazení:9539
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

1. Márnica a nemocnica

Začínate presne tam, kde ste skončili minule, v márnici pri pátraní po Clem a s jej únoscom sa zhovárate cez vysielačku. Podľa toho, ako ste sa rozhodli v minulej epizóde, môžete tu byť sami, alebo je s vami Kenny, Christa a Omid a Ben, alebo len niekto z nich.
Zareagujte na únoscove slová. „Prosím, neubližuj jej“: povie, že on nie je ten, čo ubližuje druhým. „Si mŕtvy!“: povie, že to vie, rovnako ako Clem. „Čo odo mňa chceš?“: vraj chce, aby ste už nikomu ďalšiemu neublížili. Ak mlčíte, povie, že je to správna voľba; nepovedať nič, ak nemáte čo dobré povedať.

Po chvíli sa objaví zombie, tak zavriete dvere a musíte hľadať inú cestu von. Otvorte skrinky a v jednej nájdete rozťahovače rebier. Potom choďte k výťahu. Holými rukami dvere neotvoríte, tak na ne použite rozťahovače.
Pri pokuse otvoriť dvere, odpadnete kvôli šíriacej sa infekcii z uhryznutia zombiem na konci minulého dielu. Ak ste sami, tak sa po chvíli preberiete a pokračujete. Ak ste so spoločníkmi, tak navrhnú amputáciu vašej ruky. Ak ste im predtým nepovedali, že vás pohrýzli, tak najprv začnú vyvádzať a môžete sa im ospravedlniť.
Napokon sa rozhodnite, čo s rukou, či ju chcete odrezať, alebo nie.
Ak ju chcete odrezať, nebude to mať veľký vplyv na hru, len na komentáre pár postáv. Ak ste sami, musíte použiť chirurgické nástroje na stole a odrežete ju sami. Ak ste len s Benom, tak ten spanikári a aj tak ju musíte odrezať sami. Ak sú s vami Christa s Kennym, tak vám ju odrežú oni.

Vráťte sa k dverám výťahu a otvorte ich. Vylezte rebríkom vo výťahovej šachte nahor. Cestou spadne jeden zombie, ale vám sa nič nestane. Lezte ďalej. Ak ste si neodrezali ruku, tak po chvíli odpadnete a preberiete sa hlavou dolu zachytený na rebríku. Len sa zachyťte priečky rebríka, aby ste sa narovnali a lezte ďalej hore až na strechu nemocnice.

Na streche toho moc nie je. Ak ste s ostatnými, nasleduje pár rozhovorov, ako väčšina v tomto dieli sú bez vplyvu. Môžete si prezrieť nápis na stene, rozliatu farbu a krv a stopy nejakého chudáka, čo skočil zo strechy. Dole vidíte ulicu plnú zombie.
Musíte sa dostať cez mesto, takže je vhodné odlákať zombie a pri streche je aj veža so zvonom. Vezmite si rebrík, ktorý je pri nápise na stene a odneste ho k veži. Lezte po rebríku do veže. Keď budete v polovici, začne sa uvoľňovať, tak rýchlo skočte na vežu, aby ste nespadli.

Potiahnite povraz, začnite zvoniť a to podľa Mollyinho štýlu priláka zombíkov z ulice. Veža je vyššie než strecha nemocnice, tak skočte z veže na strechu. Zachyťte sa okraja, ak miniete, ale sú s vami ostatní, tak vás zachytia. Zo strechy automaticky odídete, prekonáte ulice a vrátite sa do domu, kde ste prebývali, odkedy ste sa dostali do Savannah.


2. Váš dom v meste

Ak ste so všetkými preživšími, pôjdete skontrolovať garáž. Uvidíte, že loď, ktorú ste minule získali, je preč. Nájdete odkaz od Vernona, ktorý ju vzal.
Ak ste sami, alebo len s niektorými a niekto zostal doma, tak na dvore počujete buchot z garáže. Otvorte dvere a uvidíte, že loď, ktorú ste získali, je preč. Od tých, čo sú v garáži, sa dozviete, že ich prepadol Vernon a jeho ľudia, premohli ich a vzali loď.
List, alebo tí, ktorých premohol, vám potvrdia, že Vernon nie je únosca Clem. Ak ste začínali epizódu sami a nepovedali predtým spoločníkom, že vás pohrýzli, tak teraz si to všimnú. Zapamätajú si, čo poviete o vašom zranení.
Keďže je loď preč a prišli ste tak o šancu dostať sa z pevniny, začnete diskutovať o tom, čo ďalej.

Christa a Omid súhlasia s uchýlením sa na dedinu, Omid súhlasí s menším mestom a Kenny s nápadom hľadať loď inde. Začnete sa dohadovať a ak žije Ben, vyostrí sa hádka medzi ním a Kennym. Hádku preruší príchod zombie a vy sa presuniete do domu.
Začnete vydávať rozkazy, no je jedno, čo poviete, pretože posledný, komu budete prikazovať, je Omid a ten si všimne, že sú otvorené dvere a treba ich zavrieť. Bežíte za ním, no cez otvor pre psa v zadných dverách vás chytí za nohu ruka zombie. Štyrikrát kopnite do dvierok a zlomíte zombie ruku.
Ostatní držia dvere, no jedna zombie v nich má ruku, tak musíte nájsť niečo, čím pomôžete a preto vbehnete do kuchyne. Prehľadajte ju, všetky šuplíky sú prázdne, ale v pravom hornom, pod mikrovlnkou je prekvapivo sekáčik. Bežte k dverám a odseknite štyri ruky, ktoré blokujú dvere.
Zombie vyrazia zadné dvere a okná. Napadne vás zombie Brie, ktorú dostali v minulom dieli. Zabite ju ranou sekáčika do hlavy, ak otáľate, zastrelí ju Omid. Vybehnite na poschodie a pomôžte Kennymu zhodiť zombíkom do cesty skriňu. Ak otáľate, pomôže mu Omid. Teraz čakáte na ich príchod, tak začnite strieľať. Ale aj nemusíte, keď dôjdu náboje vašim spoločníkom, začnú panikáriť a hľadáte cestu preč. Potiahnite lano z rebríka vedúceho na povalu (ak otáľate, spraví to Christa) a vylezte hore.

Unikli ste, ale ste v pasci a všetci začínajú zúriť. Ak máte obe ruky, zas na chvíľu odpadnete, ak len jednu, Christa sa vás spýta, ako vám je. Ozve sa aj vysielačka a Clementína vám potvrdí, že je v hoteli. Potom sa ďalej hádate a keď máte odpovedať, ako sa odtiaľto dostať, je jedno, čo poviete, nič nevymyslíte a všetci si to zapamätajú. Kenny začne zúriť, spomenie Larryho, ktorého tiež zabil, aby sa nezmenil. Jeho hnev sa stupňuje, je jedno, čo odpoviete. Napokon keď stíchne, pozriete sa na bustu pri vás. Môžete ju vziať a hodiť po ňom, aby ste sa odventilovali, aj tak ho netrafíte. Ak ju nevezmete, vezme ju Kenny a hodí ju o stenu.

Podstatné z hádky je, že busta spravila do steny dieru. Kenny ju preskúma a usúdi, že sa môžete prebúrať do susedného domu. Kenny začne a vy si môžete pohovoriť s ostatnými. Všetci inak súhlasia, že vám pomôžu zachrániť Clem. Takže nech už koniec štvrtej epizódy pôsobil ako že ste mali možnosť voľby, šlo len o to, s kým vyjdete z márnice cez strechu nemocnice, kde ste aj tak všetku robotu museli spraviť sami a s ostatnými ste mohli len debatovať. Takže ďalší podraz na hráčovi.
Chvíľu si s Omidom a Christou pohovoríte o vašom zranení a potom príde reč na Clem a čo s ňou, ak ju zachránite a bude po vás. Môžete povedať, že chcete, aby sa o ňu postarali oni dvaja, alebo aby sa o ňu postaral Kenny, alebo aby jej našli nejakú rodinu. Zapamätajú si vaše prianie.
Po chvíli príde Kenny, aby ho Omid vystriedal a pohovoríte si s Kennym. Po chvíli spomenie pred Christou minulosť, ako sa nepohodol s Lilly a ako sa votrela medzi vás a neho pri rozhodovaní; alebo ako ste uviazli s Larrym v zamknutej miestnosti (podľa volieb z druhej epizódy). Môžete ho podpichnúť, alebo sa mu ospravedlniť, čo si zapamätá, alebo byť ticho, čo si všimne Christa.
Kenny sa napije a ponúkne vám. Môžete sa napiť, alebo odmietnuť. Napije sa aj Christa, hoci to už istú dobu pôsobí, že je tehotná.

Potom sa Omid prebúra do susedného domu a všetci tam prejdete. Nič užitočného tam nenájdete, len dvojicu, ktorá radšej spáchala sebevraždu, než by čelila zombiem. Je jedno čo poviete, Kenny zaspomína na Katjuu a rozčúli sa, aké je to sebecké a že treba bojovať až do konca.
Potom máte nájsť cestu von. Otvorte dvere na balkón a susedná strecha je blízko, takže na ňu skočíte. Ostatní pôjdu za vami. Christa, Omid a Kenny.

Ak je s vami aj Ben, tak pôjde posledný. Zábradlie sa pod ním zlomí a on spadne dolu. Kenny mu zlezie na pomoc a pridáte sa aj vy. No je nabodnutý a nemôžete ho zachrániť. Zároveň sa blížia zombíci. Kenny sa nejak vnútorne zlomí, alebo čo a rozhodne sa tu zostať s Benom, čo je v podstate samovražda, hoci pred chvíľou sa rozčuľoval, že to sa nerobí. Vás posiela preč. Ak odmietnete odísť, vystrčí vás von a zavrie za vami bránu. Úplne nepochopiteľné a zbytočné.
Vrátite sa za poslednými dvoma. Christa sa spýta, čo sa stalo. Je jedno, čo poviete, zapamätá si to a všetky možnosti hovoria samé za seba. Keď povie, že je jej to ľúto, je jedno čo poviete, zapamätá si, len ak zvolíte „Nebol to zlý chlap“.


3. Po strechách

Ak Kenny zomrel a predtým ste jej povedali, že chcete, aby sa postaral o Clem, tak to nadhodí znova, alebo len povie, že ona s Omidom musia zostať v bezpečí kvôli Clem, ak ste neurčili Kennyho. Zapamätá si všetky odpovede Zapamätá si všetky odpovede, či už poviete, že teraz nie je na výber, alebo nech jej nájde rodinu, alebo nech sa o ňu postarajú oni dvaja.
Prejdite po drevenom mostíku na susednú strechu. Tam prejdete popri otvore, v ktorom sa to hemží zombíkmi.

Ak je Kenny s vami, tak prehodíte pár slov. Prejdite po drevenom mostíku na susednú strechu. Pôjdete popri otvore, z ktorého číha temnota a podľa Omida aj zombíci, no žiadnych nevidíte. Ako postávate pri otvore, Kenny vás priateľsky tľapne a vám dolu spadne vysielačka.
Nech poviete čokoľvek, Christa si myslí, že tú vysielačku nutne potrebujete pre prípad, že by už Clem v hoteli nebola. Skočí po ňu dole, vezme ju, ale nemá sa ako dostať naspäť, nedočiahne na vaše ruky. Vezmite tyč z neďalekého lešenia a Christa sa jej zachytí. Rýchlym stláčaním kláves ju ťahajte hore, no zošmykne sa a spadne naspäť.
Hluk priláka zombie v miestnosti. Nemáte ju ako dostať hore, tak Kenny skočí dolu k nej a podvihne ju. Chytíte ju a rýchlym stláčaním kláves ju vytiahnite hore. Keď nazriete dolu za Kennym, už ho nevidíte. Vidíte len pochodujúci zástup zombie a počujete zvuky boja, ktoré neznejú dobre.
Omid sa pýta, kam zmizol. „Neviem“. „Je mŕtvy“. „Možno utiekol“. Čokoľvek z toho, čo poviete, si zapamätajú.

Prídete na kraj strechy, Christa vás osloví. Ak ste jej predtým povedali, že chcete, aby sa postaral o Clem Kenny, tak to nadhodí znova, alebo len povie, že ona s Omidom musia zostať v bezpečí kvôli Clem, ak ste neurčili Kennyho. Zapamätá si všetky odpovede, či už poviete, že teraz nie je na výber, alebo nech jej nájde rodinu, alebo nech sa o ňu postarajú oni dvaja, alebo že budú dobrou voľbou (ak ste zvolili ich aj predtým).

Pred vami je konštrukcia, po ktorej sa dá preliezť na druhú stranu. Je jedno, či pôjdete prvý vy, alebo pošlete ich. Ak pošlete ich, tak prelezie Omid a potom Christa, no konštrukcia sa za ňou zlomí. Ak pôjdete prvý vy, tak lezte po konštrukcii a keď budete pri konci, zlomí sa pod vašou váhou. Rýchlo sa zachyťte kusu pred vami, aby ste nespadli. Tak či tak, rozdelí vás to.
Omid a Christa sa vás pýtajú, čo teraz. Zvoľte prvú odpoveď „Jebať to. Idem na to.“ s tým, že pôjdete dole medzi zombie. Po tejto možnosti máte ešte možnosť povedať im, čo ďalej a zvoliť miesto, kde by ste sa mali stretnúť. Je to len kozmetická možnosť, už ich viac nestretnete a ani nezistíme, čo sa s nimi stalo.


4. Osamote

Zliezli ste na ulicu plnú zombie dúfajúc, že vás pre vašu infekciu nechajú na pokoji. Nebudú si vás všímať všetci, ale tí najbližšie pri vás po vás pôjdu. Táto časť je prostá, len musíte napadnúť každého zombie, ktorý sa k vám priblíži a stihnúť to skôr, než zombie napadne vás. Keď ich pár zlikvidujete, dostanete sa až do hotela.
Automaticky vojdete do budovy a pôjdete k dverám, za ktorými očakávate Clem. Vojdite a v zadnej časti si prezrite povrazom spojené dvere a skriňu. Dvere za vami sa zavrú a keď sa otočíte, je tam cudzinec, ktorý uniesol Clem.
Je jedno, čo mu poviete, keď vás privíta. Káže vám vyložiť vaše veci. Začujete výkrik Clem z druhej miestnosti. Nemôžete nič spraviť a je jedno, čo odpoviete, okrem mlčania ho všetko aj tak podráždi. Káže vám vyložiť vaše veci. Môžete odovzdať zbraň a vysielačku, alebo klamať a odovzdať len vysielačku, alebo povedať, že nič nemáte. Ak klamete, bude podozrievavý. Potom môžete po pravde všetko vyložiť, alebo zas zatĺkať.

Potom sa posadíte a pohovoríte si. Na vašich odpovediach nezáleží, sú to len reakcie na to, čo povie. Zistíte, že auto so zásobami, ktoré ste našli na konci druhej epizódy, patrilo jemu. Či ste sa vy osobne rozhodli vziať zásoby, alebo nie, bolo to jedno (ako takmer všetko v hre), pretože ak ste aj odmietli, vaši spoločníci tie zásoby vzali. Porozpráva vám, ako vzal syna na lov a syn sa stratil. Manželka mu to vyčítala a keď prišiel aj o zásoby, už si ju nedokázal opäť získať. Ako hladovali kvôli ukradnutým zásobám, opustila ho, vzala ich dcéru a odišla. Neskôr ich našiel, dostali ich zombie.
Je to riadny psychopat, alebo sa taký z neho stal po smrti jeho rodiny, no každopádne teraz je z neho hajzel. Počas rozhovoru spomenie rôzne veci z vašich dobrodružstiev, rôzne vaše rozhodnutia, ktoré zrejme zistil od Clem. Napokon vám prezradí svoj plán. Chce rodinu a je presvedčený, že vy sa o Clem nedokážete postarať, takže vás chce zabiť a vziať si ju.

Potom sa začne zhovárať s taškou pri svojich nohách a z dverí vzadu vyjde Clementína. Začne sa plížiť k mužovi. Môžete jej ukázať na predmety naľavo (kanvicu pri okne, pri stene lampu, fľašu, alebo sekáčik, ak ste ho tam dali) a ona ho predmetom udrie. Ak na nič neukážete, udrie ho päsťou.
Keď ho udrie, je to vaša šanca a skočíte na neho. Rýchlym stláčaním kláves ho odzbrojte. Pôjde po zbraň, tak ho udrite. Ak to nestihnete, tak vás postrelí, ale potom máte ešte jednu možnosť mu vraziť, než vás zastrelí. Keď mu vrazíte, pritlačíte ho ku skrini a rýchlym stláčaním kláves ho začnite škrtiť.
Ak to dotiahnete do konca, tak ho zaškrtíte a zabijete. Ak ho nezabijete, tak sa vymaní, zhodí vás a začne škrtiť on vás. Rýchlym stláčaním kláves sa bráňte a po chvíli ho zastrelí Clem, aby vás zachránila.
Ak ste ho zaškrtili, máte potom ešte možnosť sa rozhodnúť, či ho strelíte do hlavy, alebo ho necháte tak, aby sa z neho stal zombie. Clem to len okomentuje „Inak by sa vrátil“, alebo „Mohol by sa vrátiť“.
Než odídete, môžete sa pozrieť do tašky, s ktorou sa cudzinec rozprával. Je tam odseknutá hlava jeho ženy.

Otvorte dvere, aby ste odišli a objaví sa zombie. Vás bude ignorovať a pôjde po Clem, tak ho zastreľte (ak nevystrelíte, tak keď pôjde okolo, napadne vás). Clem si myslí, že vás nenapadol, lebo ste celý od ich krvi, takže to vyskúšate a namažete krvou zombie aj ju. Rozpárajte zombie, vezmite jej vnútornosti a trikrát nimi namažte Clem.


5. Finále

Prejdite ulicou pomedzi zombie spolu s Clem, ako to spravili aj Rick a Glenn v seriáli. Postupujte vpred, až kým sa Clem nezastaví. Uvidí dvoch zombie, svojich rodičov. Vy potom odpadnete. Preberáte sa v obchode, kam sa Clem nejako podarilo vás dotiahnuť. Tam povie, že videla svojich rodičov. Odpovedzte jej ako uznáte za vhodné.
Povie vám, že zaistila dvere, aby ste tu boli v bezpečí. Keďže viete, čo vás čaká, tak vás to vydesí a idete ich otvoriť spolu s Clem. Rýchlym stláčaním kláves ich skúste otvoriť, no nepodarí sa vám to. Vtedy jej poviete, že vás pohrýzli a že sa musíte odtiaľto dostať.
Ste úplne zoslabnutý a Clem vás podopiera. Kráčajte k zadnej časti miestnosti. Clem sa ospravedlňuje, myslela si, že pomôže, keď vás sem dotiahla. Odpovedzte jej, čo chcete. Zapamätá si len „Nikdy sa nenechaj uväzniť.“.

Na konci sa zvalíte na zem. Môžete sa pokúsiť vstať (stláčaním kláves), no nemusíte, lebo to aj tak nezvládnete. Musíte ju dostať preč, tak jej povedzte, nech sa pokúsi otvoriť dvere. Keď to nejde, tak nech rozbije sklo, no rukami to nezvládne.
Naľavo pod pultom je baseballová pálka, tak jej povedzte, nech ju vezme a potom nech ju použije na sklo na dverách. Potom jej povedzte, nech si sprava prisunie stoličku, aby dočiahla na rozbité okno a nech otvorí dvere.
Za dverami na zemi sú putá, tak jej povedzte, nech ich vezme a potom jej povedzte, nech nimi spúta zombíka, ktorý uviazol v stoličke, alebo vás k radiátoru. Potom jej povedzte, nech vezme zombíkovi pištoľ alebo kľúče.
Keď sa o to pokúsi, tak ju napadne. Ak je nepripútaný, skočí po nej, ak je pripútaný, tak si odtrhne ruku. Clem sa uhne, ale chytí ju za nohu a tak sa malá plazí preč. Cestou buchne do stojana s vázou. Kliknite na stojan, aby ste ju pred ním varovali. Uhne sa a stojan privalí zombíka. Smerom k vám sa dokotúľala baseballová pálka. Podajte jej ju, alebo ju k nej kopnite, ak ste pripútaný. Clem ňou zombíka zabije. Povedzte, čo chcete, zapamätá si „Dokážeš sa o seba postarať.“

Potom zostáva už len posledné rozhodnutie. Nech vás tu nechá, alebo nech vás zastrelí.
Ak ste jej povedali, nech vás nechá tak, tak jej vysvetlite prečo. „Zabíjanie ľudí ťa zmení“, „Ušetríš náboj“, „Spôsobí to hluk“, „...“. Prvé dve možnosti si zapamätá.
Ak jej poviete, nech vás zastrelí, alebo po zdôvodnení, prečo vás tu má nechať, jej môžete ešte poradiť, čo má spraviť ďalej. „Nájdi Omida a Christu“, „Nikomu never“, „Nájdi si skupinu“.
Ak ju pošlete za Omidom a Christou a ak ste tým dvom predtým mali možnosť povedať, kde na vás majú čakať, tak môžete Clem teraz povedať, kde by ich mala vyhľadať.
Keď jej poviete, čo by mala robiť a neboli ste ticho, môžete jej dať ešte poslednú radu. „Vyhýbaj sa mestám“, „Buď stále v pohybe“, „Udržiavaj si krátke vlasy“.
Posledná voľba v rozhovore je už len spôsob, ako ju upokojíte. Potom uplakaná namieri zbraň a zastrelí vás, alebo zaslzená odíde k dverám a vy naposledy vydýchnete.


Koniec

Potom sa vám už len zobrazí klasická tabuľka rozhodnutí a napokon obrázky ľudí, ktorých ste stretli a popisy toho, čo sa s nimi stalo. V podstate nám to ukáže, že sme na prd, pretože aj keď sme zachránili Clem, všetci zomreli, alebo sa stratili. Až na Christu s Omidom, ktorí boli sami a po stretnutí s vami sú zas sami.
Po titulkoch ešte uvidíte Clementínu, ako osamotená kráča poľom, zadumaná sa posadí na padlý strom a v diaľke na kopci uvidí dve postavy. Dúfajme, že sú to Omid a Christa, ale kto to je, sme nezistili. Koniec.

Tvorcovia hry si nehorázne dovoľujú tvrdiť, že hra je šitá na mieru hráčovi a na vašich rozhodnutiach záleží a prejavia sa v hre. V podstate na ničom z toho, čo ste robili, nezáleží.
Klamať Herschelovi, alebo povedať pravdu? Aj tak už Herschela nikdy viac nestretnete. Rozhodnutie, či zachrániť Shawna alebo Káčera? Shawn zomrie tak či tak a neskôr rovnako Káčer, ktorého úplne zbytočne kŕmite. Podporiť Lilly vo vedení miesto Kennyho? Aj tak vás opustí. Podporiť vo vedení Kennyho miesto Lilly? Aj tak v podstate robí väčšinou to, čo poviete a aj tak zomrie. Zachrániť Douga alebo Carley? Obaja aj tak zomrú. Zachrániť Davida alebo Travisa? Obaja aj tak zomrú. Snažiť sa nejako dohodnúť s Larrym? Aj tak zomrie. Zachrániť Molly, alebo ju nechať zombíkom? Aj tak odíde. Zachrániť Bena? Aj tak zomrie. Povedali ste na konci Christe, Omidovi a Clem, kde sa majú stretnúť? No, nestretli sa.

Pre ten pocit, že na rozhodnutiach záleží, dali do hry iba drobnosti. Niekomu nedáte jesť, tak neskôr spomenie, že je hladný. Poviete niekomu na niečo svoj názor a neskôr vám zopakuje vaše vlastné slová. To je teda veľká vec. Z pôvodnej skupiny, s ktorou ste začínali, to prežila jedine Clementína, všetci ostatní vrátane vás sú mŕtvi, alebo stratení.
A nekritizujem tu príbeh ako taký. Hra podáva výkon, je to depresia striedaná utrpením a utrpenie striedané depresiou. Nekritizujem dramatickú koncepciu, ale ten klam ohľadne rozhodnutí, pretože hra nie je klasickou adventúrou, kde zbierate rôzne predmety a riešite hádanky a kde sa tak môžete realizovať na úkor príbehu. Iste, robíte to aj tu, ale len tak pomimo ako doplnok a hlavnou náplňou sú rozhovory a emócie.
Ak by na rozhodnutiach záležalo, tak by mali hráči rôzne konce, prežili by rozdielne postavy, ale nič z toho nemôžete zmeniť, všetko je presne nalinkované, ako keby sa tvorcom nechcelo hrať s toľkými alternatívami a ak sa rozhodujete o niečom väčšom, tak sa to o chvíľu vráti k tomu, čo chceli tvorcovia. Každú chvíľu pri rozhovoroch vypisujú „postava si to zapamätá“, ale váš vzťah s postavami je len estetický, buď sú k vám milí, alebo nie, ale nič to neovplyvní. Škoda.


Súvisiace hry The Walking Dead: Destinies
OVERKILL's The Walking Dead
The Walking Dead: The Final Season
The Walking Dead: A New Frontier
The Walking Dead: Michonne - Episode 3: What We Deserve
The Walking Dead: Michonne - Episode 2: Give No Shelter
The Walking Dead: Michonne - Episode 1: In Too Deep
The Walking Dead: Season Two - Episode 5: No Going Back
The Walking Dead: Season Two - Episode 4: Amid the Ruins
The Walking Dead: Season Two - Episode 3: In Harm’s Way
The Walking Dead: Season Two - Episode 2: A House Divided
The Walking Dead: Season Two - Episode 1: All That Remains
The Walking Dead: A Telltale Games Series - Game of the Year Edition
The Walking Dead: 400 Days
The Walking Dead: A Telltale Games Series
The Walking Dead: Survival Instinct
The Walking Dead - Episode 4: Around Every Corner
The Walking Dead - Episode 3: Long Road Ahead
The Walking Dead - Episode 2: Starved for Help
The Walking Dead - Episode 1: A New Day



Diskusia Príspevkov: 2 Hodnotenie
70 hlasov

100
60
20

80
40
0
54
Zobraziť všetky Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |