HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21116
5455
5063
1438
1600
7336
6013
12859
1687

Online 47561 užívateľov

Návody > Assassins Creed 3: The Tyranny of King Washington - The Infamy


Zobrazení:8000
Autor návodu:Andrej Eperješi, ABCgames.sk

1. Precitnutie

Preberá vás vaša matka Kaniehtí:io uprostred lesa. Nasledujte ju a pobite spolu s ňou skupinu patriotov, na ktorých narazíte. Zistíte, že kráľ Washington poslal svojich mužov, aby napadli Concord, hľadá vašu matku, ktorá sa ho pokúsila okradnúť. Bežte za matkou k mestu, kde uvidíte ako patrioti uväznia v budove civilistov a podpália ju.

Zabite pri kostole 5 modrokabátnikov bez odhalenia.
Vylezte za matkou na strom a skočte dole skok viery do sena. Neďaleko je ďalší voz so senom, kam sa schová. Pri voze je jeden vojak, ktorého zabije. Ak ste rýchly, môžete ju predbehnúť, vliezť tam sami a zabiť ho ako prvý, aby ste mali prvého zabitého pre bonus.
Choďte doľava do kríkov pod stromom za múrom cintorína. Postáva tam vojak, ktorého môžete nenápadne dostať. Povyše sú dvaja. Jeden stojí chrbtom k zadnej časti kostola, druhý sa prechádza a zachádza za kostol. Toho, čo sa prechádza, si môžete vystriehnuť v kríkoch a potom dostaňte aj toho, čo stojí na mieste. Pri budove oproti prechádza jeden vojak, no telo si nevšimne, len nech vás nevidí pri akcii.
Potom zájdite za kostol a spoza rohu písknite na vojaka, ktorý k vám príde a tak ho spoza rohu zabite. Potom sa vráťte k cintorínu a choďte k budove pod kostolom. Priplížte sa do kríkov, pri nich stojí vojak, tak ho nenápadne zabite. Jeden tu prechádza povyše kríkov a pred budovu. Ak ste nezabili vy toho na cintoríne, tak si vystriehnite aj tohto a keď pôjde od vás, dobehnite k nemu a zabite ho. Tým máte piatich zabitých pre bonus.
Zostalo pár vojakov pred kostolom. Môžete ich už rovno napadnúť. Pri útoku máte minútu a 30 sekúnd na záchranu civilistov, pretože keď ste sa nechali odhaliť, oheň zrejme horí rýchlejšie. Zabite vojakov a už len odstráňte dosky blokujúce dvere, aby mohli civilisti utiecť.

Nedovoľte, aby sa posily modrokabátnikov dostali do Concordu.
Po záchrane civilistov bežte na kopec, odkiaľ po vás vystrelili z dela. Zabite tam vojakov pri dele a chopte sa dela. Proste ním mierte pred vás a likvidujte skupiny posíl mieriacich do Concordu. Na streche budovy napravo sa objavia strelci, tak keď budete mať chvíľu, odstreľte ich. Tam sa už nevrátia. Druhí strelci sa budú objavovať za múrom pri ceste, po ktorej smerujú posily. Tí nejdú do Concordu, budú útočiť na vás. Ak si zameriate cestu pred nimi, môžete jedným zásahom zlikvidovať aj pochodujúcu skupinu, aj ich. Ak si aj počkáte, hneď vás nedostanú, takže nie sú prioritou.
Pre bonus vám nesmie nik prekĺznuť. O pochodujúce skupiny sa ľahko postaráte. Občas prídu aj dvaja jazdci na koňoch. Sú rýchlejší, ale necválajú zas tryskom, takže stačí mať namierené na rovnakú pozíciu a vystreliť krátko predtým, než sa tam dostanú.

Nedovoľte, aby niekto z modrokabátnikov podpálil zápalnú šnúru.
Potom bežte s matkou cez les do ďalšej časti mesta. V lese pobite skupinu vojakov, na ktorých narazíte a vbehnite do mesta. V scénke tam narazíte na kráľa Georgea Washingtona. Nariadi zničiť mesto. Pri budovách sú sudy s pušným prachom a vy máte zabrániť vojakom v tom, aby ich zapálili. Ak aj zapália šnúru, môžete ju ešte do 15 sekúnd uhasiť, ale pre bonus ju nesmú ani zapáliť.
Ignorujte všetkých ostatných vojakov, je tu dosť veľká oblasť a vojakov je len pár, takže vás nijako neohrozia. Len utekajte vždy za každým označeným vojakom, ktorý beží podpáliť sudy s pušným prachom. Zabite ho a hneď bežte za ďalším. Toto len opakujte, kým nebude misia splnená.


2. Varovanie dediny

Nasadnite na koňa a nasledujte lesom svoju matku. V lese vás zostrelia z koní, tak len pobite skupinu vojakov. Tam sú aj dvaja členovia vášho kmeňa. Kmeňová starešina Oiá:ner ich poslala po výhonky Veľkej vŕby kvôli posilňujúcemu čaju, čo vašu matku naštve, pretože vraj má ten čaj vedľajšie účinky a môže privodiť šialenstvo, alebo aj smrť.
Po scénke len nasledujte matku do vašej rodnej dediny, kde starešina bude trvať na svojom, napriek nesúhlasu vašej matky. Potom vám dá matka skrytú čepeľ, ktorú tu pre vás zanechal váš otec ešte než zomrel. Váš rozhovor preruší útok patriotov, ktorých vedie samotný Washington a v scénke zabije vašu matku. Výborná postava a už v hlavnom príbehu sme o ňu prišli a teraz zas. Škoda. S Haythamom boli najlepšími postavami hry, podľa mňa.
Pokúste sa Washingtona poraziť, ale je to márne, proti rajskému jablku jeho žezla nemáte šancu. Porazí vás a zraní. Preberáte sa po päťmesačnom spánku v jaskyni, kam sa uchýlil váš kmeň po zničení vašej dediny. Potom vás pošle po výhonky vŕby, aby ste sa aj vy posilnili jej magickým čajom.

Tým je táto úloha splnená a môžete začať hrať voľne. Prístupnú máte jedine Hranicu, ktorá je plná mŕtvol a zničených domov. Nemáte body pre rýchle cestovanie, jedine k misiám môžete použiť rýchly presun po mape. Na voľné chvíle tu máte len tri výzvy, čo je v podstate pomoc obyvateľom, ale tie úlohy sa objavujú donekonečna a nemajú žiadny vplyv, ukončenie ani dôsledok, takže stačí splniť len počet požadovaný výzvou.
Na mape sú viditeľné polohy truhlíc. Tie obsahujú zásoby (šípy, otrávené šípky, náboje) a pár z nich aj vylepšenia, ktoré po otvorení truhlice automaticky získate (väčšia zásoba šípov, nábojov). Napokon už sú tu len tri artefakty spomienky.


Výzvy

- Nájdite konvoj a osloboďte zajatcov (5x).
Tak ako v pôvodnej hre chodili po cestách vozy, ktoré ste mohli vykrádať, teraz tu chodia vozy so zajatcami. Najľahšie to máte behať po hlavných cestách medzi Concordom a Lexingtonom. Pri dvojici vozov len pobite všetkých vojakov, ktorí vozy sprevádzajú a potom otvorte oba vozy, aby ste teleportovali zajatcov preč.
- Pomôžte hladujúcemu civilistovi (5x).
Zo zabitých zvierat tu už nezískavate žiadne kože, či zuby, ale len surové mäso, ktoré môžete používať ako návnadu. Stále je to ale mäso, tak ho môžete dať civilistom, ktorí v tomto krutom svete hladujú. Keď bude vo vašom okolí taký civilista, dostaňte o tom správu a aj sa zobrazí jeho symbol na mape. Nájdete ich na rôznych miestach, ale najistejšie to máte v zničených budovách v Concorde a Lexingtone a tiež ich je pár pri vojenskom tábore vo Valley Forge.
- Zachráňte civilistu, ktorého napadli vlky (5x).
Náhodne môžete naraziť na civilistu, ktorého ohrozuje trojica vlkov. Keď bude vo vašom okolí taký civilista, dostaňte o tom správu a aj sa zobrazí jeho symbol na mape. Stačí dobehnúť a zabiť vlky. Prvého môžete obvykle zabiť priamo, ale zvyšných dvoch buď zastrelíte, alebo ich dostanete klasickou akciou stláčaním kláves. Nachádzal som ich na poli pod červenou oblasťou, ktorá je severne od miesta, kde začínate hru. Druhé miesto je na ceste medzi Concordom a Lexingtonom. Mestá spájajú tri cesty, tak choďte po prostrednej nad riekou. Objavuje sa v polovici cesty, na kopci nad cestou.


Artefakty spomienky

1. Prvý je pod Lexingtonom, nad malou červenou oblasťou severne od miesta, kde začínate hru. Máte ho rovno na mape. V zničenom dome len aktivujte stôl s fľašou a sviečkou a uvidíte spomienku, ako ste zabili Leea.
2. Druhý je na západe vo vojenskom tábore vo Valley Forge. Tábor je zakázaná oblasť, ale dá sa tam dostať a pobiť pár vojakov hneď na začiatku. Neskôr s neviditeľnosťou to budete mať ešte ľahšie. Na mape sú tri truhlice v rade nad sebou. Pri prostrednej je v tábore väčší stan s vlajkou. Vnútri len aktivujte stôl s mapou. Uvidíte spomienku na váš rozhovor s Washingtonom a Haythamom.
3. Posledný je na severe. Tam choďte do vašej zničenej dediny. Odtiaľ na východ za rieku. Je tam taký trojuholníkový cíp, ktorý obchádza rieka. Na jeho východnej strane je na brehu rieky na zemi symbol, ktorý aktivujte a uvidíte spomienku na váš rozhovor s kmeňovou starešinou.
Keď získate všetky tri artefakty, sprístupní sa vám Fragment spomienky. Je na juhovýchode mapy v Scotch Plains. Na juhovýchod nad jazerom. Tam len nájdite pod kopcom vstup do jaskyne, v jaskyni aktivujte svoj obraz v odeve vraha. V spomienke uvidíte, ako táboríte v lese vo svojom odeve vraha a z kopca vás pozoruje Washington.


3. Výprava do Nebeského sveta

Na kopci len oslovte svojho druha a pošle vás po výhonok vŕby. Tá je rovno tu pri vás, tak len vylezte hore. Zachyťte sa popukaného kmeňa a vylezte na vrchnejší konár, nie na ten najnižšie. Odtiaľ len lezte po konároch dookola a teda stále vyššie. Hore aktivujte symbol pre odrezanie výhonku. Skočte dole do čečiny, aktivujte oheň a spravíte si čajíček.

Nedotknite sa žiadnej skaly pri šmýkaní sa.
Po vypití sa presúvate do snového sveta, čo je animus. Zaujímavé, dostali ste sa opiátmi do rozhrania sofistikovaného počítačového rozhrania. Najprv len nasledujte duchov vlkov. Občas sa zošuchnete dole po šikmej ploche. O nič nejde, len pre bonus sa pri šmýkaní nedotknite žiadnej skaly. Po chvíli narazíte na losa. Nasledujte ho podľa toho, kde registrujete tlkot jeho srdca. Úprimne, bola to pekná blbosť. Neraz vás tlkot vedie po hranicu oblasti, takže v podstate občas len zmätene pobehujete. Popísať sa to nedá, tak len behajte, trochu si orientačne môžete pomôcť vlkmi. Musíte sa párkrát presunúť ďalej prelezením cez skaly a stromy, pretože kvôli hranici oblasti sa to obísť nedá.

Zabite losa, ale nevyplašte ho.
Keď sa konečne dostanete k losovi, tak ho máte už len zabiť. Pre bonus si vás nesmie všimnúť. Získavate novú schopnosť vlčej kamufláže, alias neviditeľnosť, takže ju len aktivujte, dobehnite k losovi a zabite ho.

Neviditeľnosť
Preberáte sa v reáli a obkľúčení vojakmi, ktorí vám vzali všetky vaše veci, ale aby ste mali férovú šancu, tak vás zatiaľ nezviazali. Aktivujte vlčí plášť a keď sa zneviditeľníte, vbehnite do kríkov, kde vás nezbadajú. Tam neviditeľnosť zrušte, keď ste neviditeľný, tak vám to odoberá zo života. Hneď si môžete neviditeľnosť aj natrénovať, keď sa rozídu. Zneviditeľnení sa presúvajte a likvidujte vojakov. Keď ich nie je viac pokope, nik si vás pri tom nevšimne. Ale zároveň pamätajte na to, že vám neviditeľnosť odčerpáva život, takže musíte byť rýchly a ak nechcete byť odhalený, tak sa vždy presuňte do kríkov, alebo za nejaký objekt, aby ste zrušili neviditeľnosť. Ak sa schováte do sena, či studne, neviditeľnosť sa automaticky deaktivuje.
Bežte k neďalekej budove a pri nej zabite pár stráží. Vnútri otvorte truhlicu, ale je prázdna. Pod budovou zabite ďalších vojakov, otvorte truhlicu na stole a získate naspäť svoje veci. Všetky, čo ste mali predtým.


4. Vlčia svorka jedného muža

Oslovte svojho druha, hľadá svojho brata, ktorý sa stratil. Bežte do vyznačenej oblasti a pátrajte po stopách. Prvá stopa je mŕtve telo pod stromom. Druhá je vyhasnutý táborák, kúsok poniže tela. Vybehnite hore na cestu. Povyše mŕtvol choďte vedľajšou cestou nahor, kúsok nad rázcestím je pri ceste zlomený luk. Pokračujte hore touto cestou a štvrtou stopou je napadnutý otrokársky voz. Zistili ste, že indiána zatkli patrioti.

Zabite 2 modrokabátnikov jedným šípom.
Bežte touto cestičkou ďalej. Povyše vás sa objavia dvaja vojaci, ktorí pôjdu nahor po ceste. Dobehnite ich, ale nie až k nim, aby ste ich na seba neupozornili. Choďte za nimi a keď budú pred sebou, tak vystreľte z luku. Dostanete ich oboch jedným šípom, prekvapivo ľahký bonus, hoci sa zdal zo zadania ťažký.

Vlčia svorka
Ukryjete sa v kríkoch pri vojakoch v dome povyše. Aktivujte vlčiu svorku „T“, čo je vaša ďalšia unikátna schopnosť. Funguje rovnako, ako vrahovia v pôvodnej hre. Musí sa nabiť žetón, aby ste mohli aktivovať pomoc, ale môžete ju inak aktivovať kedykoľvek. Navyše výhodou je, že obete vlkov nevyvolajú poplach. Sú to duchovní vlci, takže ich nevidia, nevedia o nich a aj keď potrebujete zostať v utajení, môžete nimi zabíjať nepriateľov. Ak sú nepriatelia ďalej, stačí si ich zamerať a stlačiť znova „T“ a vlci pri vás, ktorí nevyrazili za nepriateľmi, sa na nich rozbehnú.

Zabite utečenca vlčou svorkou
Vlci zabijú troch vojakov, štvrtého vypočúvate a chcete, aby vás doviedol do ich tábora. Súhlasí, no keď ho pustíte, dá sa na útek. Zabite ho a pre bonus použite vlčiu svorku. Stačí ho dobehnúť, aby nebol príliš ďaleko a aktivovať svorku.
Potom bežte do tábora, kde držia zajatých Indiánov. Pozabíjajte všetkých vojakov v tábore. Je to prosté. Môžete vbehnúť a pustiť sa do boja. Môžete prísť neviditeľný a likvidovať ich jedného po druhom. Alebo môžete neviditeľný prebehnúť do kopy ihličia a vypustiť na nich párkrát vlčiu svorku. Keď je po nich, len osloboďte zajatcov a úloha je hotová.


5. Cesta pomsty

Vráťte sa k jaskyni, kam sa uchýlil váš kmeň. Všetkých ich pobili. Zomierajúca Oiá:ner vám povie, že sem vystopovali Arnoldovi ľudia vašu stopu. Divné, keďže ste sa ani raz nevrátili a stopy v snehu po vašom odchode mohli zahladiť, veď sú to Indiáni. Chce, aby ste zabili Anrolda a zastavili tak masakre na Hranici.

Pri odpočúvaní nepoužívajte pre ukrývanie sa kríky.
Bežte k táboru vojakov severne od vás. Je to zakázaná zóna, takže opatrne. Prebehnite cez pole k stodole, zneviditeľnite sa a prebehnite k dvojici, ktorú treba vypočuť. Pre bonus sa neukrývajte v kríkoch, ktorých je tu okolo lákavo dosť. Najprv skočte do kopy sena pri nich, v úkrytoch sa vám vypína neviditeľnosť a dopĺňa sa teda zdravie. Len čo sa pohnú, vyskočte zneviditeľnený a choďte za nimi. Prejdú k vozu so senom, kam sa ukryte, aby ste si doplnili život. Nasledujte ich ďalej, keď sa pohnú. O pár metrov ďalej si môžete doplniť život úkrytom v studni, potom vyskočte, dokončite odpočúvanie a keď dohovoria, už sa môžete ukryť v kríkoch, aby ste si doplnili život.

Máte tri minúty na záchranu konvoja s otrokmi. Zneviditeľnený vybehnite z tábora, aby ste sa nezdržiavali a len bežte po ceste do mesta, ktorým prechádza konvoj. Tak ako všetky ostatné konvoje, aj tu len pozabíjajte vojakov, ktorí vozy sprevádzajú. Máte nové schopnosti, tak ich použite.


6. Nastolenie spravodlivosti

Prichádzate k vojenskému táboru vo Valley Forge. Na začiatku misie vás hra informuje o strážnych psoch, že ich môžete zabiť a odlákať surovým mäsom, ktoré máte ako návnadu zo zabitých zvierat. Psy sú potvory preto, lebo vás dokážu odhaliť, aj keď ste neviditeľný. Zabite prvého psa pri vás. Potom ste v kríkoch a máte si vyskúšať odlákanie. Hoďte návnadu a pes sa priblíži. Jeho pán ide za ním, tak môžete použiť vlčiu svorku, aby ho zabili vlci a vy zabite psa.
Ste pod táborom, choďte napravo ku kríkom pri ohrade za palisádami. Povyše je jeden strážny pes, tak hoďte návnadu v týchto kríkoch. Zdá sa to ďaleko, ale zaregistruje to a zbehne k vám. Vojak, čo ho sprevádza, zostane hore, tak zabite psa. Presuňte sa neviditeľný do kríkov vyššie.
Nesmiete vyvolať poplach, ale môžete využívať vlkov, takže ak sa vám zdá, že vás nejaká skupina ohrozuje, alebo strážia miesto, kde sa chcete ukryť, kľudne vyvolajte vlčiu svorku. Zneviditeľnený sa len presúvajte z kríkov do kríkov vyššie a do vyznačenej zóny v strede oblasti. Vo vyššej časti je ďalší pes, tak ho môžete odlákať do kríkov pod prechodom, ale najprv je vhodné zbaviť sa vlkmi vojakov, aby vás nevideli pri akcii, keď psa budete zabíjať, čo je trochu zdĺhavé. Alebo len hoďte návnadu a obíďte si odlákaného psa. V centrálnej oblasti nájdite Israela Putnama.

Putnam vyrazí za Arnoldom, tak ho len sledujte. Neviditeľný sa presúvajte z krikov do kríkov za ním až dolu k rieke, kde nasadne na koňa. Keď ste nad riekou, nebežte rovno za ním, ale bežte doprava poza stromy, popred ktoré pôjde po ceste a skočte do rieky. Plávajte stredom rieky a nevšimne si vás. On bude klusať po brehu. Takto sa nemusíte zneviditeľňovať, ani moc plížiť za ním.
Keď zabočí pri strážcovi so psom, plávajte na breh a ukryte sa v trstine na brehu. Hneď hoďte návnadu pre nalákanie psa a vyvolajte vlčiu svorku, aby vlky zabili vojaka a vy potom zabite psa. Zneviditeľnite sa a bežte hore za Putnamom. Vyhýbajte sa vojakom, aby ste do nich nevrazili. Bežte za ním, občas môžete na ceste zrušiť neviditeľnosť, nech sa vám doplní zdravie. Nie všade sú vojaci a na prázdnych úsekoch môžete bežať voľne za ním. Neviditeľný buďte, len keď budete míňať ďalších vojakov. Napokon dorazí do pevnosti.

Osloboďte medveďa, ale nezabite, ani nevyprovokujte stráže.
Poniže vás strážia dvaja vojaci klietku s medveďom. Môžete ku klietke dobehnúť neviditeľný, alebo si ju proste obehnúť zboku, sprava a priplížte sa k dverám. Otvorte dvere a bežte do kríkov za klietkou, aby ste sa ukryli. Stráží ste sa nedotkli, tak máte aj bonus. Medveď napadne stráže, tak pošlú z pevnosti vojakov, aby ho zabili a tak vám otvoria bránu do pevnosti.
Neviditeľný len prebehnite poza vojakov v bráne, alebo ich prerieďte vlkmi. Za bránou bežte doľava do kríkov pod stromom. Tu sa presúvajte medzi kríkmi dozadu a tam strážia cestičku na kopec dvaja vojaci. Neviditeľný prebehnite k stromu pri nich, kde sa za kmeň ukryte a vyvolajte vlkov. Neviditeľný vybehnite cestou, ktorú strážili hore k budove, kde sa ukryte v kríkoch. Tu je už Benedikt Arnold, tak ho zabite. Môžete použiť opäť vlky, aby ste neriskovali dvojicu vojakov a vlky zabijú ich aj Arnolda.
Pri jeho zabití inak spomínate na to, ako vám už raz unikol, čo nie je tak celkom fér, lebo vám unikol v bonusových misiách, nie v hlavnom príbehu. Povie len, že Washington svojim artefaktom všetkých ovláda a že máte v Bostone nájsť Benjamina Franklina, aby vám pomohol.
Než stihnete niečo viac, objaví sa Putnam, ktorý vás omráči a zatkne. Potešený z tohto úlovku vás odváža do Bostonu, ako osobný darček pre kráľa Washingtona.

Súvisiace hry Assassin's Creed: Mirage
Assassin's Creed: Valhalla - The Last Chapter
Assassin's Creed: Valhalla - Dawn of Ragnarok
Assassin's Creed: Valhalla - The Siege of Paris
Assassin's Creed: Valhalla - Wrath of the Druids
Assassin's Creed: Valhalla
Assassin's Creed: Odyssey - The Fate of Atlantis
Assassin's Creed III Remastered
Assassin's Creed: Odyssey - Legacy of the First Blade
Assassin's Creed: Odyssey
Assassin's Creed: Origins - The Curse of the Pharaohs
Assassin's Creed: Origins - The Hidden Ones
Assassin's Creed: Origins
Assassin's Creed Chronicles: Trilogy
Assassin's Creed Chronicles: Russia
Assassin's Creed Chronicles: India
Assassin's Creed: Syndicate - Jack the Ripper
Assassin's Creed: Syndicate
Assassin's Creed Chronicles: China
Assassin's Creed: Rogue
Assassin's Creed: Unity - Dead Kings
Assassin's Creed: Unity
Assassin's Creed: Birth of a New World - The American Saga
Assassins Creed: Liberation HD
Assassin's Creed IV: Black Flag - Freedom Cry
Assassin's Creed IV: Black Flag
Assassins Creed: Heritage Collection
Assassins Creed 3: The Tyranny of King Washington - The Redemption
Assassins Creed 3: The Tyranny of King Washington - The Betrayal
Assassins Creed Anthology
Assassins Creed 3
Assassins Creed: Revelations
Assassins Creed: Brotherhood
Assassins Creed 2
Assassins Creed



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
56 hlasov

100
60
20

80
40
0
51
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |