HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21160
5455
5063
1438
1600
7336
6031
12903
1687

Online 6314 užívateľov

Návody > Gangsters: Organized Crime


Zobrazení:17308
Autor návodu:Marek Halgas

I) PERSONÁL

Každý člen má 11 schopností: Hladina každej skúsenosti môže byť vysoká, pokiaľ ostatné sú nízke. Predtým ako si najímate alebo prideľujete členov teamu, pozrieme sa práve na hladinu jeho schopností, aby sme zistili, v čom daný človek vyniká. Ak je nejaká vlastnosť dominantná, znamená to, že ak bude nasadený v príslušnej oblasti, bude veľmi účinný. Napríklad ak nejaký člen vyniká v zaobchádzaní s výbušninami, ale je hrozný v maskovaní, je veľká pravdepodobnosť, že svoju úlohu splní, ale bude videný a zatknutý. Najlepšie je ich vziať do pracovného týždňa a vyskúšať na reálnych akciách ako svoje vlastnosti využívajú.

II) SCHOPNOSTI

a) Inteligencia [Inteligence]

Je jednou s najdôležitejších vlastností všetkých členov. Čím vyššia inteligencia, tým lepšie budú vykonávať svoje úlohy. Inteligencia je tiež dôležitá pre nájdenie gangstra z ostatných gangov. V nejakej zrážke môže inteligentný člen rozoznať nepriateľa skôr a zaútočiť naňho. Členovia s vysokou inteligenciou sa tiež hodia na poručíkov. Sú viac zdatný pri dávaní povelov pre ich tím. Ak sa obklopíte samými inteligentnými ľuďmi, budete mať oveľa vyššie šance v mnohých situáciách.

b) Organizovanosť [Organization]

Je skúsenosť, ktorú používajú len poručíci a členovia, ktorí zabezpečujú beh vašej firmy. Poručíci s vysokými organizačnými vlastnosťami sú lepší pri prideľovaní áut a zbraní členom. Člen-obchodník s vysokou hladinou organizovanosti je viac produktívny a prináša veľké zisky.

c) Podnikanie [Business]

Vlastnosť používaná len pri obchodoch a podnikaní. Čím väčšia je táto skúsenosť, tým väčší je zárobok.

d) Narábanie so zbraňami [Firearms, Fist]

Táto vlastnosť sa využije pri plánovaní úloh, ale aj v pracovnom týždni. Je to veżmi dôležitá skúsenosť. Ale dôstojný člen má mať aj iné dobré skúsenosti. Môžete taktiež použiť aj päste, keď nechcete dotyčného zabiť. Túto schopnosť využije člen s vysokou hladinou boja rukami. Táto hodnota sa používa v priebehu útokov a bojov z blízka. Je dobré mať niekoľko členov s vysokou hladinou pästného súboja vo svojich týmoch.

e) Nože [Knives]

Rovnako ako päste sa aj nože používajú na boj zblízka a útoky. Ale útočník s veľkou hladinou "noža" je dobrý na zabíjanie. Takýchto ľudí dávajte zvlášť a keď chcete, používajte ich ako zabijakov.

f) Podpaľačstvo [Arson]

Niekedy budete potrebovať podpaľačov na podpaľovanie rôznych budov. Ak má váš člen vysoký stupeň podpaľačstva, je menej pravdepodobné, že ho chytia.

g) Výbušniny [Explosives]

Táto skúsenosť sa používa pri bombových atentátoch. Čím väčšia je táto skúsenosť tím väčší je výbuch. Dobrý bomber vie kde uložiť bombu, aby mohol dostať maximálny výbuch celého bloku. Taktiež bomber s vysokým stupňom výbušnosti odíde skôr ako bomba vybuchne.

h) Zastrašovanie/vydieranie [Intimidation]

Zastrašovanie je jedna z viacerých úžitkových vlastností, ktoré budete potrebovať. Členovia s vysokým stupňom zastrašovania sú schopní vybrať viac peňazí. Oni môžu priviesť občanov a majiteľov späť a musia siahnuť po násilnosti. Veľa členov, ktorý vynikajú v násilnosti, môže zdvihnúť vašu moc a územie.

ch) Jazdenie [Driving]

Čím väčšia skúsenosť, tým lepšie ovládanie auta.

i) Maskovanie [Stealth]

Používa sa pri úteku, alebo pri prieskume nepriateľského územia.

III) POVELY

a) Podnikateľské povely

1) Kupovanie pozemkov [Buy premises]

Ak dáte tento povel poručíkovi, on pošle jedného člena aby pre vás konkrétnu nehnuteľnosť kúpil. Budete môcť kupovať obytné bloky, komerčné budovy, industriálne budovy a skladiská.

2) Nastavenie novej firmy [Set up new business]

Ak máte prázdny majetok, môžete naň nastaviť novú firmu. Legálne firmy môžu byť nastavené na otvorených zónach. Ale nelegálne môžu byť len v prenajatých domoch a komerčných firmách. Poručík si zase vyberie najlepšieho člena na túto prácu. Táto objednávka môže trvať viac ako týždeň. Takže prvé týždne bude vaša budova stratová. Pokiaľ člen nedokončí prácu, dovtedy sa firma neotvorí a nebudú zisky.

3) Spustiť podnikanie [Run the business]

Vlastne nahradzujete člena vo firme iným.

4) Výpalné [Collect protection]

To vám snáď nemusím vysvetľovať.

5) Zvyšovanie výpalného [Adjust protection]

No comment.

6) Vývoz [export]

Ak máte nadbytok alkoholu a iných veci môžete ich vyvážať mimo mesto a dostávať za to peniaze. Musíte mať ale sklad a team ktorý bude mať náklaďák. Člen potom zoberie náklaďák do skladu, kde sa naloží a odnesie k najbližšej železnici, alebo prístavu. Ale získate menší honorár, ako keby ste ho predali v meste.

7) Príspevky [donate]

Ak by ste chceli zmäkčiť nejaké zóny pred vaším príchodom, darujte peniaze. Je to veľmi účinné.

b) Osobné povely

1) Strážiť firmu [Guard business]

Vaše firmy sa môžu stať terčom FBI alebo iného gangu. Keď vy dáte tento príkaz nejakému poručíkovi, on vyšle určitý počet členov k firme s príkazom chrániť ju. Jednou najdôležitejšou firmou je vaša hlavná stanica. Ak by vaši súperi našli hlavnú stanicu, oni by sa mohli dostať do nej a vyhodiť ju do vzduchu spolu s vašou postavou.

2) Hliadkovanie [Patrol]

Podobné ako strážiť firmu, ale Skupina bude strážiť viac firiem na určitý čas.

3) Prieskum [Explore]

Preskúmanie objednávky je často zanedbaná, ale dôležitá vec. Túto inštrukciu môžete dať jednému poručíkovi a on pôjde so svojou skupinou preskúmať zaškrtnuté lokality. Musíte ale nastaviť počet členov. Takto môžete zistiť, koľko kto zarába a odhaliť nepriateľove ilegálne firmy a hlavné štáby. Pomôcka: ak hľadáte iné hlavné štáby, všímajte si či je okolo rôznych blokov veľa áut. Ak takéto miesto nájdete, je to hlavný štáb a ak si neveríte, dajte to omrknúť.

4) Hľadanie členov do party [Recruit]

Môžete verbovať tri druhy ľudí. Právnikov, účtovníkov a členov bandy. Členovia s najlepšou inteligenciou sú najlepší na verbovanie.

5) Ísť na určené miesto [Go to]

Domyslite si.

IV) MENŠIE ZLOČINY

a) Podplácanie [Bribe]

Niekedy treba podplácať, aby ľudia boli ticho. Na toto budete potrebovať ľudí s vysokou inteligenciou.

b) Vydieranie/zastrašovanie

Občas vám ľudia robia napriek. Vy musíte vyslať člena s vysokou hodnotou zastrašovania, aby zastrašil nepriateľských občanov zo svojho územia. Ak by mal váš člen čeliť takémuto obvineniu, vy niekoho pošlete, aby vytvoril svedkov, alebo nabádal porotu, aby zrušila obvinenie.

c) Vydieranie/zväčšovanie územia [Extort]

Člen, ktorý bude konať tieto príkazy, musí taktiež vynikať v nezákonnom tlaku. Každým vydieraným blokom sa zväčšuje vaša moc a vplyv vašej osobnosti. Túto činnosť by ste mali robiť každý týždeň.

d) Krádež [Raid]

Členovia a velitelia musia mať vysoký stupeň maskovania. Ak ich vyšlete s nákladiakom, môžu priniesť kradnutý tovar a potom ho môžete predať.

e) Únos [Kidnap]

Veľmi nebezpečný príkaz. Môžu ho vykonávať len členovia s vysokým stupňom utajenia. Minimálne 5 hviezdičiek. Ty môžeš uniesť členov iných gangov. Títo zločinci sú potom odvezení do vášho štábu a sú vypočúvaní. Únosom sa môžete dozvedieť o informáciách iných gangov.

V) NÁSILNÉ ZLOČINY

a) Rozbiť, roztrieskať [Smash up]

Ak sa nejaká firma, alebo vlastník domu začnú sťažovať, alebo sa k vám nepridajú, vy im môžete rozbiť obchod, alebo dom. Tento príkaz môže trvať jeden, alebo viac týždňov.

b) Zaútočiť na niekoho [Assault]

Tento povel môžete dať priamo jednému členovi v pracovnom týždni. Pri tomto príkaze na človeka zaútočí, ale nezabije ho. Ak je členov na jedného viac, stáva sa, že jeden člen vytiahne basebolku a začne ho biť.

c) Podpaľovanie [Torch]

Vyžaduje členov s vysokou inteligenciou, maskovaním a podpaľačstvom. Podpaľovanie spôsobuje väčšie poškodenie ako rozbitie, ale menšie ako výbuch.

d) Výbuch [Explosive]

Tento príkaz musia vykonávať členovia s vysokou inteligenciou maskovaním a zaobchádzaní s bombami.

e) Zabíjanie [Kill]

Len členovia s vysokou inteligenciou maskovaním a hlavne streľbou. Taktiež, ako útok sa môže použiť aj v pracovnom týždni.

f) Pasca [Ambush]

Táto činnosť funguje len keď je vojna medzi gangmi. Keď sa členovia dostanú na presne stanovené miesto, pôjdu peši a budú hľadať nepriateľov. Ak ich vaši členovia nájdu, oni ich zabijú a vrátia sa na základňu. Vyžaduje si to to isté, čo aj zabíjanie.

VI) NASADENIE TÍMU

V tejto časti vám ukážem ako vytvárať tímy.

Rozdelenie úloh. Najlepší postup ako zadeliť vašich členov do skupín je podľa zodpovednosti. Vráťte všetkých členov aj veliteľov do zoznamu a veliteľov vytvorte podľa toho kto má najvyššie hodnoty inteligencie a organizovanosti. Potom si ešte zistíte, v čom každý veliteľ vyniká. Ak vyniká v zastrašovaní, urobte si z neho aj jeho členmi vydieračský tím.

Môžete ich rozdeliť takto:

a) Strážny tím (Security team)

Členovia v tomto tíme by mali mať vysokú inteligenciu a ovládanie so zbraňou. Môžete ich tiež vysielať na stráž do ulíc. Ak budete potrebovať, môžete ich používať aj na získavanie nových členov.

b) Vydieračský tím (Extortion team)

Týmto tímom si rozširujete územie. Členovia musia ovládať vydieranie. Môžete ich tiež použiť aj na zastrašovanie (intimidate).

c) Tím na vyberanie výpalného (Collection team)

Slúži na vyberanie výpalného z vášho územia. Do tohto tímu môžete dať hocakého člena, lebo nemusí byť na nič špecialista. Ak to nie je nutné, stačí dať revolvery len polovici z nich.

d) Podnikateľský tím (Business team)

Členovia tohto tímu musia byť dobrí v obchodovaní. Veliteľ vždy vyšle určitý počet členov okrem neho a kúpi novú firmu.

e) Tím zabijakov (Terror team)

Títo členovia sú nočnou morou pre všetkých nepriateľov. Výborne ovládajú streľbu, podpaľovanie, výbuchy a nože. Tento tím môže plniť príkazy: začína streľbu, ničí domy, zabíja a unáša, robí nástrahy a krádeže. Avšak mnoho členov z tejto skupiny hľadá FBI a preto ich treba nechávať v základni aj niekoľko týždňov.

VII) ILEGÁLNE OBCHODY

a) Kartové hry (Card game)

Nastavenie stojí $3000. Kartové hry sú len jedným z mnohých lacných nastavení, ktoré sa tu nachádzajú. Hrá sa tu napr. blackjack, poker,... . Kartové hry síce vynášajú málo ako iné, ale zato viac ako legálne firmy ktoré vlastníte.

b) Kasíno (Casino)

Nastavenie stojí $17.715. Je väčšinou zisková firma. Hoci to stojí veľa peňazí, vráti sa vám to rýchlo v ziskoch z neho. Najlepšie je kasíno umiestniť do veľkej časti obchodného domu. Kasíno ma v sebe všetky typy hazardných hier ako aj iné druhy zábavy (napr. prehliadky).

c) Falšovatelia (Conterfeiting)

Nastavenie stojí $3.333. Táto firma má len tlačiareň, kde sa tlačia falošné peniaze. Tieto peniaze sa potom rozdelia medzi vaše firmy a odtiaľ potom sa dostávajú do mesta. Musíte mať viacej zákonných zdrojov príjmu za účelom zbaviť sa všetkých falošných peňazí. Ak vám ostali nejaké falošné peniaze môžete ich schovať na falošnom mieste, alebo sklade. Odtiaľ ich môžete vyvážať do iných miest.

d) Kockové hry (Dice game)

Nastavenie stojí $3.000. Má rovnakú výstavbu ako kartové hry, ale hrajú sa tam kockové hry.

e) Hráčsky brloh (Gambling den)

Nastavenie stojí $4.680. Toto nastavenie je najlepšie na nastavenie vašich prvých nelegálnych firiem. Hráčsky brloh je vlastne akési mini kasíno (víz. uvedené vyššie).

f) Miestnosť na hracie automaty (Grifters)

Nastavenie $3.000. Je to miesto, kde ľudia hrajú hazardné hry na stoloch. Tieto miestnosti sa najlepšie umiestňujú za mechanické typy ako je napríklad hodinár.

g) Nelegálne využitie informácii (Insider trading)

Nastavenie stojí $7.905. Najlepšie je ich umiestniť za peňažné firmy, nelegálne využitie informácii poskytujú investori s informáciou k dosiahnutiu verejnosti a dovolí im obchodovať s cennými papiermi. A tak ľudia budú ochotný platiť za vaše služby.

h) Úžerníctvo (Loan shark)

Nastavenie stojí $7.905. Ak potrebujete peniaze na úver potom choďte k lokálnemu úžerníkovi.

(Pozn. redakce: úžernictvo = lichvářství)

ch) Výrobcovia alkoholu (Moonshine still)

Nastavenie stojí $7.333. Pretože je prohibícia, je nelegálne vyrábať alebo vlastniť alkohol. Alkohol je veľmi výnosný. Ak výrobcovia môžu naplniť skladisko zásobami alkoholu, môžete ho dodávať vhodným firmám. Ak vám aj tak ostal nejaký alkohol na sklade, môžete ho vyvážať do iného mesta, ale aj tak je lepšie ho predávať v meste.

i) Čísla (Numbers)

Nastavenie stojí $4.680. Čísla sú veľká hra. Táto nelegálna hra vynáša rovnako ako hráčsky brloh.

j) Nelegálne bitky (Prizefighting)

Nastavenie stojí $3.000. Každý ma rád bitky no nie ? Nastavenie nestojí veľa a predsa veľa vynáša.

k) Bar (Speakeasy)

Nastavenie stojí $10.800. Bar je miesto, kam dôležití ľudia v meste radi chodia práve za alkoholom. Nastavenie je síce drahé, ale prináša aj veľké zisky. Táto firma potrebuje na svoje spustenie alkohol a bolo by dobré nastaviť ho v (Moonshine).

l) (Teamsters)

Nastavenie stojí $2.655. Zoberie peniaze do odborov. A preto je najlepšie vložiť za jednotnú budovu. Tento typ budovy ti hlavne pomôže pri voľbách.

m) Erotický salón (Whorehouse)

Nastavenie stojí $7.905. Snáď nemusím vysvetľovať.

VIII) BUDOVY PRE NELEGÁLNU ČINNOSŤ

a) Popredné časti ilegálneho biznisu:

Auto Dealer (Priekupníci aut), Libary (Knižnica), Book Store (Kníhkupectvo), Cab Company (Taxi spoločnosť), Carpet Store (Obchod s kobercami), Coffin Maker (Výrobca rakví), Costume Store (Obchod s kostýmami), Dance studio (Tanečné štúdio), Forist (Kvetinárstvo), Gas Station (Benzínka), Gym (Telocvičňa), Hotel (Hotel), News Agency (Novinová agentúra), Pawnbroker (Záložňa), Pool Hall (Biliardová hala), Printers (Tlačiarne), Removal Companies (Sťahovacie spoločnosti), Sign Writer (Spisovateżská spoločnosť), Stamp and Coin Dealer (Priekupník mincí a peňazí), Stationer (Papierníctvo), Telegraph Office (Telegrafická služba).

b) Priemerné časti:

Accountant (účtovníci), Acupuncture Clinic (Akupunktúrna klinika), Auction Room (Aukčná miestnosť), Bailiff (Súdni zriadenci), Bank (Banka), Barber (Holič), Breakfast Bar (Raňajková reštaurácia), Cafe (Kaviareň), Convenience Store (Obchod s komfortom), Department Store (Stredisko obchodu), Detective Agency (Detektívna kancelária), Electrician (Elektrikári), Finacne Company (Finančná spoločnosť), Funeral Directort (Pohrebný ústav), Furniture Store (Obchod s nábytkom), Hair Salon (Salón na úpravu vlasov), Hardware Store (Obchod s technickým vybavením), Hotel (Hotel), Laundry (Práčovňa), Local Store (Miestny obchod), Pet Store (Obchod so zvieratami), Real Estate (Realitná kancelária), Restaurant (Reštaurácia), Tailor (Krajčír), Tatoo Parlour (Tetovanie), Theatre (Divadlo), Watchmaker (Hodinár)

c) Kasíno

Dobré miesta: Bank (Large) (Veľká banka), Department Store (stredisko obchodu), Hotel (Large) (Veľký hotel)

Priemerné miesta: Auction Room (Aukčná miestnosť), Auto Dealer (Priekupníci aut), Bank (Banka), Hotel (Hotel), Movie Theater (Filmové divadlo), Restaurnat (Reštaurácia), Theater (Divadlo).

d) Falšovanie peňazí

Dobré miesta: Bank (Banka), Bank (Large) (Veľká banka), Department Store (Obchodné stredisko), Hotel (Hotel), Printer (Tlačiareň), Stationer (papierníctvo)

Priemerné miesta: Auction Room (Aukčná miestnosť), Auto Dealer (Priekupníci aut), Cab Company (taxi spoločnosť), Finance Company (Finančná spoločnosť), Hotel(Large) (veľký hotel).

e) Kockové hry

Dobré miesta: Auto Dealer, Hotel (Large), Barber, Libary, Book Store, Breakfast Bar, Cab Company, Carpet Store, Coffin Maker, Costume Maker, Dance Studio, Florist, Gas Station, Gym, News Agency, Pawnbroker, Pool Hall, Printers, Removals Company, Sign Writer, Stamp and Coin Dealer, Stationer, Telegraph Office.

Priemerné miesta: Acupuncture, Clinic, Bailiff, Bank, Bank(Large), Black Smith's, Cafe, Convenience Store, Department Store, Detective Agency, Electrician, Finance Company, Fortune Teller, Funeral Director, Furniture Store, Hair Salon, Hardware Store, Hotel, Laundry, Local Store, Pet Store, Real Estate, Restaurant, Tailor, Tatoo Parlor, Theater, Watchmaker.

f) Hráčsky brloh

Dobré miesta: Accountant, Art Gallery, Auction Room, Auto Dealer, Bank, Bank (Large), Cab Company, Carpet Store, Coffin Maker, Convenience Store, Department Store, Furniture Store, Hotel, Hotel (Large), Movie Theater, Removals Company, Restaurant.

Priemerné miesta: Antiques Dealer, Bakery, Barber, Beauty Parlour, Breakfast Bar, Butcher, Cafe, Dance Studio, Diamond Company, Florist, Funeral Directors Gold Merchant, Gym, Jeweler, Libary, Local Store, Pool Hall, Watch Maker.

g) Miestonsť na hracie automaty

Dobré miesta: Antiques Dealer, Jeweler, Auction Room, Bailiff, Cab Company, Carpet Store, Furniture Store, Gift Store, Pawnbroker, Pool Hall, Stamp and Coin Dealer, Tatooparlor, Watchmaker.

Priemerné miesta: Bank, Bank (Large), Barber, Blacksmith, Breakfast Bar, Cafe, China Store, Costume Store, Drug Store, Electrical Supplier, Electrician, Florist, Fortune Teller, Gas Station, Glassware, Gold Merchant, Grocery Store, Gym, Hotel, Hotel(Large), Ice Store, Local Store, Locksmith, Pet Store, Saddler, Telegraph Office.

h) Nelegálne využitie informácii

Dobré miesta: Accountant, Bank, Bank (Large), Department Store, Detective Agency, Finance Company, Telegraph Office.

Priemerné miesta: Diamond Merchant, Drug Store, Fur Store, Gold Merchant, Hotel, Hotel (Large), Jeweler, Lawyer, Real Estate, Trade Union.

ch) Úžerníci

Dobré miesta: Accountant, Auto Dealer, Bank, Bank (Large), Department Store, Diamond Merchant, Finance Company, Fur Store, Lawyers.

Priemerné miesta: Bailiff, Cab Company, Doctor, Drug Store, Electrical Supplier, Furniture Store, Gold Merchant, Jeweler, Optomitrist, Orthodonist, Pawnbroker, Real Estate, Trade Union.

i) Výroba Alkoholu

Dobré miesta: Blacksmiths, Catering Supplier, Cosmetics Store, Doctor, Drug Store, Glassware, Laundry, Perfume Store, Plumber, Saddler.

Priemerné miesta: Bakery, Bank, Barber, Breakfast Bar, Burcher, Cab Company, Cafe, Carpet Store, Cheese Store, Chiropidist, Delicatessen, Fishmonger, florists, Fruit and Veg, Furniture Store, Hardware Store, Gas Station, Grocery Store, Health Center, Hotel, Hotel (Large), Local Store, Milk Bar, Pest Controller, Pet Store, Photographer, Removals Company, Restaurant, Soda Fountain, Upholsterer.

j) Čísla

Dobré miesta: Cab Company, Carpet Store, Convenience Store, Furniture Store, Library, Local Store, News Agency, Pawnbroker, Real Estate.

Priemerné miesta: Bakery, Barber, Beauty Parlor, Blacksmith, Book Store, Breakfast Bar, Butcher, Cafe, Cake Store, Candy Store, Cheese Store, China Store, Costume Store, Dance Studio, Delacatessan, Dressmaker, Drug Store, Fishmonger, Florist, Fortune Teller, French Polisher, Fruit and Veg, Grocery Store, Gym, Haberdashery, Ice Store, Laundry, Lingerie Store, Locksmiths, Lumber Merchant, Massage Parlour, Music Store, Pets Controller, Pet Store, Pool Hall, Printer, Record Store, Restaurant, Saddler, Shoe Repair, Shoe Store, Soda Fountain, Sports Equipment, Stamp and Coin Dealer, Stationer, Tailor, Tatoo Parlour, Telegraph Office, Tobacconist, Upholsterer.

k) Nelegálne bitky

Dobré miesta: Blacksmith, Cab Company, Furniture Store, Gym, Pool Hall, Removals Company.

Priemerné miesta: Auction Room, Auto Dealer, Carpet Store, Dance Studio, Funeral Director, Hotel (Large), Lumber Merchant, Restaurant, Theater.

l) Bar

Dobré miesta: Bank, Bank (Large), Cab Company, Cafe, Conveniece Store, Department Store, Furniture Store, Hotel, Hotel (Large), Restaurant, Theater.

Priemerné miesta: Bakery, Barber, Beauty Parlour, Butcher, Cake Store, Cheese Store, Carpet Store,Drug Store, Fishmonger, Florist, Glassware, Grocery Store, Local Store, Milk Bar, Movie Theater, Pool Hall, Removals Company, Soda Fountain.

m) Erotické kluby

Dobré miesta: Beauty Parlour, Bridal Parlour, Dance Studio, Fortune Teller, Fur Store, Health Center, Hotel, Hotel (Large), Ladies Wear, Lingerie Store, Massage Parlour, Theater.

Priemerné miesta: Antiques Dealer, Art Gallery, Auction Room, Costume Store, Delicatessen, Diamond Merchant, Dressmaker, Florist, Gold Merchant, Jeweler, Perfume Store, Reataurant, Tatoo Parlour.

Súvisiace hry Gangsters 2: Vendetta



Diskusia Príspevkov: 0 Hodnotenie
1061 hlasov

100
60
20

80
40
0
47
Pridať príspevok



| Návody | Autori |




© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |